TOUCH SCREEN?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Υπαρχει καποιο radio-cd/dvd αυτοκινητου με touch screen αναδιπλουμενη οθονη και δυνατοτητα σκληρου δισκου για mp3? Εστω και εξωτερικου, με USB συνδεση. Λεω να αναβαθμιστω...

Reaction score
51
Υπαρχει καποιο radio-cd/dvd αυτοκινητου με touch screen αναδιπλουμενη οθονη και δυνατοτητα σκληρου δισκου για mp3? Εστω και εξωτερικου, με USB συνδεση. Λεω να αναβαθμιστω...
Γεια σου Λευτεράκη!!! :happy_4: :happy_4:
Για πες μας.....

1. Πόσα χρήματα σκέφτεσαι να χαλάσεις....
2. Ταξινόμησε τα θέλω σου με μια σειρά ξεκινώντας από τα πιο σημαντικά.....
3. Θες Radio-CD ή Radio-DVD?
4. Αν πχ αντί για εξωτερικό σκληρό έχει slot για κάρτες μνήμης θα σε βολεύει ή θες εξωτερικό σκληρό?? (υπολόγισε εξωτερικό 2.5άρη με μικρές απαιτήσεις σε τροφοδοσία....)
5. Θες δυνατότητα τηλεοπτικού προγράμματος? Πλοήγησης?

Όσο πιο πολλά μας πεις, τόσο καλύτερα για σένα.....
Βέβαια, να ξέρεις ότι.....Ό,τι πεις, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στο δικαστήριο.......χαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_8: "happy_1"

Reaction score
5
ασχετα με το τι θα σου πουν, πάρε alpine :respect:

Αυτό εδώ :

http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=824&ccid=3&cpid=39&t=3-

το έχει ο αδερφός μου στο αμάξι του. Παίζει τα πάντα και συμφέρει ^_^

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ευχαριστω παιδια!! Το Alpine ειναι μεχρι στιγμης πιο κοντα σε αυτο που γυρευω. Ειναι τo inderface παρομοιο με του υπολογιστη? Ετσι ωστε να ανοιγουν οι φακελοι με τα mp3 ευκολα και να διαλεγεις απο λιστες? Αυτο το ipod ready σημαινει οτι εχει usb εισοδο? Βασικα σκεφτομουν να βαλω εναν 250αρη σκληρο και να φορτωσω ο,τι εχω και δεν εχω εκει μεσα... Αλλα και με μερικα DVDs κανουμε δουλεια... Οταν θα ειναι ανοιχτη η οροφη, θα εχω ευκρινεια για να διαλεγω κομματι (για θεαση DVD δεν γινεται καν συζητηση, μονο για μουσικη το θελω) ή θα πρεπει να παω σε πιο εξειδικευμενο μοντελο? Η τιμη που προκειται να κινηθω ειναι περιπου 1500 ευρω. Και παλι ευχαριστω!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.158
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound