TPS HD2

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Πρός το παρόν δωρεάν (ρε λές να δείξει κανα αγώνα?) και με σήμα HD 1080i και DD, για τα μάτια μας και τις τηλεοράσεις μας HD μόνο...
Στον HOTBIRD 6, 10834V (wide beam), MPEG-4/HD/Viaccess 2.5, SR 27500, FEC 3/4

Πάντως τα "γαλλικά" είναι τελικά "διεθνης" γλώσσα...

Αλήθεια εσεις εκει έξω με τον Humax 2000 το πιάνετε. Σε εμένα κάνει μερικά σπασιματάκια, μερικές φορές. Θέλει βέβαια λίγο συντονισμό το πιάτο.... για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Nαι , το πιανω και εγω αψογα(με 1.6 πιατο) και μαλιστα αυτη την στιγμη εχει...εκπαιδευτικο προγραμμα :shock:

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Kλείδωσε...
Εμένα μου δείχνει 10 δευτερόλεπτα και μετά κλειδώνει βγάζοντας το μήνυμα " Παραπομπή 13 ( :shock:).....μήπως θέλει να πεί Τρίτη και 13 ? :lol: :lol: :lol:

Υπάρχει όμως Χρήστο το Μ6 το οποίο έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πρόγραμμα και ΔΕΝ κλειδώνει. Δεν θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά . Το απόγευμα που θα πάω σπιτι θα τα δώ και θα σας πώ.

Ααα.......να σας πώ ότι χθές μπήκε καινούργιο πιάτο Gibertini 1.20 κεντρρισμένο στον Astra 19,2 και παράκεντρο Hot Bird.Αρχίσαμε στις 10.30 το βράδυ και τελειώσαμε στις 1.30 τα ξημερώματα 8) :lol: :lol: :lol:

Σήμερα το μεσημέρι θα βάλω να ψάξει και θα σας πω αποτελέσματα.!!!!

Reaction score
2
εμενα  μπορει  να  μου  πει  καποιος  γιατι  στο  viewer  μου το  βγαζει  να  παιζει  ηχος  αλλα  στην  εικονα  δειχνει  μονο  πρασινες  γραμμες ;  : :x το  Μ6 λεμε  ετσι;  αν  και  χθες  προχθες  το  εκανε  και  στα  υπολοιπα  που  ηταν  ξεκλειδωτα,  μονο   την  πρωτη  μερα  επαιξαν  σωστα :?:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
finder said:
εμενα μπορει να μου πει καποιος γιατι στο viewer μου το βγαζει να παιζει ηχος αλλα στην εικονα δειχνει μονο πρασινες γραμμες ; : :x το Μ6 λεμε ετσι; αν και χθες προχθες το εκανε και στα υπολοιπα που ηταν ξεκλειδωτα, μονο την πρωτη μερα επαιξαν σωστα :?:
finder said:
εμενα μπορει να μου πει καποιος γιατι στο viewer μου το βγαζει να παιζει ηχος αλλα στην εικονα δειχνει μονο πρασινες γραμμες ; : :x το Μ6 λεμε ετσι; αν και χθες προχθες το εκανε και στα υπολοιπα που ηταν ξεκλειδωτα, μονο την πρωτη μερα επαιξαν σωστα :?:
Είναι κλειδωμένο το κανάλι...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef