TRANSFORMERS - EΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Reaction score
59
Μετά την γκάφα που έκανε πριν τις γιορτές η Odeon κυκλοφορώντας σε περιορισμένο δίκτυο το παραπάνω HD DVD χωρίς ελληνικούς υποτίτλους (ενώ στο εξώφυλλο έγραφε πως είχε), ήρθε η ώρα της δικαίωσης.

Κυκλοφόρησε ευρέως από χτες η νέα παρτίδα του Transformers HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους γεμίζοντας την αγορά.

Η τιμή του γύρω στα 30 ευρώ.

Οσοι πιστοί και κάτοχοι HD DVD ,ΤΡΕΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ :crazy_3:

GTX

Reaction score
39
Και φυσικά ούτε τους πέρασε από το μυαλό να αναφέρουν για αντικατάσταση του παλιού με το καινούριο σε όσους εξαπατήθηκαν και το αγόρασαν.

Reaction score
62
Και φυσικά ούτε τους πέρασε από το μυαλό να αναφέρουν για αντικατάσταση του παλιού με το καινούριο σε όσους εξαπατήθηκαν και το αγόρασαν.
Δεν εξαπατήθηκαν!! Τα Ελληνικά υπάρχουν. Δεν αναφέρει πουθενά ότι πρέπει να είναι στην ταινιά ή στα μπόνους!!! :cool_11::cool_11:

Reaction score
1
Εγώ το πήρα σήμερα από το Public στο Cosmos και δυστυχώς έπεσα σε παλιά κόπια, χωρίς Ελληνικά, στο πρώτο δισκάκι. Προνόησα βέβαια και τους το είχα δηλώσει, ότι παίζει πουστιά με την Odeon και δέχτηκαν να μου το αλλάξουν, σε περίπτωση που δεν είχε υπότιτλους.
Η καλή η κόπια γράφει τίποτα πάνω, ώστε να ξέρω ότι είναι με Ελληνικά και στα 2 δισκάκια?
Για Θεσσαλονίκη παίζει κάπου αλλού η καλή κόπια?

Reaction score
0
Άσε που στέλνουν και παλιές version!!!
Γι' αυτο και γω θα το παρω απο καποιο καταστημα της Θεσσαλονικης ωστε αν τυχω τιποτα παλια κοπια να τους το τριψω στη μουρη...

Αν και την εχω λιωσει την ταινια απ'το σκληρο, το παιρνω μονο και μονο για να εξοικονομησω 48GB...:happy_9:

Reaction score
0
Χθες το πήρα απο το Video Club SUN (παλαιό φάληρο).

Κανονικά Ελ. Υπότιτλους (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣΚΑΚΙΑ :bravo: ) και ΤΣΑΚΙΖΕΙ !!!!!

PS:Μου είπανε οτι το πρόβλημα είναι γνωστό απο την εταιρία και ότι και να μην έχει Ελ. Υποτ. , είναι αναγκασμένο το κατάστημα να στο αλλάξει...ξανά και ξανά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis