transport testing

D

deleted user 10898

Guest
Ένα ακόμα + στην απόδοση του λαπτοπ είναι ότι αυτό παίζει μουσική από εσωτερικό δίσκο ενώ το wd από την βρομο usb
Η ηχητική απόδοση ανέκαθεν επηρεαζόταν από αυτήν την παράμετρο ( usb δίσκος vs εσωτερικό ) τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα
Με πιάνεις?
εγω σε πιανω. καποιοι εδω μεσα οχι και θεωρουν το egreat το καλυτερο πλαυερ κλπ κλπ κλπ
οταν οι μετρησεις των σφαλματων χρονισμου γινουν λιιιγο ακομα ποιο αξιοπιστες θα βρεθει η απαντηση σε ολα.

Reaction score
3.926
Απάντηση: transport testing

Έλαβαν μέρος επίσης τα egreat s1a που απλά δεν ακούγεται μιας και η έξοδος toslink έχει volume που δεν παρακάμπτεται
Εάν τοποθετήσεις το volume στα 0 dB τότε ουσιαστικά το ψηφιακό volume παρακάμπτεται.

Επίσης λυπάμαι γιατί δεν πρόκειται να ακούσεις διαφορες, αν σε blind test που θα οργανώσω εγώ στο σύστημα της δικής σου επιλογής, καταφέρεις να εντοπίσεις διαφορές με >=8 επιτυχίες στιις 10 προσπάθειες , με οποιαδήπτε επιλογή διασύνδεσης οπτικής ίνας επιλέξουμε, είτε αυτή είναι γιάλινη είτε πλαστική των 2 Eυρώ high end Κωτσόβολος του Ομίλου Dixons.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: transport testing

Εάν τοποθετήσεις το volume στα 0 dB τότε ουσιαστικά το ψηφιακό volume παρακάμπτεται.

Επίσης λυπάμαι γιατί δεν πρόκειται να ακούσεις διαφορες, αν σε blind test που θα οργανώσω εγώ στο σύστημα της δικής σου επιλογής, καταφέρεις να εντοπίσεις διαφορές με >=8 επιτυχίες στιις 10 προσπάθειες , με οποιαδήπτε επιλογή διασύνδεσης οπτικής ίνας επιλέξουμε, είτε αυτή είναι γιάλινη είτε πλαστική των 2 Eυρώ high end Κωτσόβολος του Ομίλου Dixons.
μην λυπασε καθολου, λεφτα μας "σωνεις"...

Reaction score
140

εάν το βάλω στο μηδέν απλά δεν παίζει τίποτα - είναι κανονικό volume στην spdif 0=νεμαρουκου κουκουρουκου
για το δεύτερο σου ερώτημα είμαι ανοιχτός στις προκλήσεις

D

deleted user 10898

Guest

εάν το βάλω στο μηδέν απλά δεν παίζει τίποτα - είναι κανονικό volume στην spdif 0=νεμαρουκου κουκουρουκου
για το δεύτερο σου ερώτημα είμαι ανοιχτός στις προκλήσεις
στο τερμα εννοει βρε... μηδεν attenuation
τι ειναι το νεμαρουκου?

Reaction score
140

στο τερμα εννοει βρε... μηδεν attenuation
τι ειναι το νεμαρουκου?
α στο τερμα? χμ υπεροδηγηση σε σημειο που σκεφτομουν μην κανει καμια ζημια στο ντακ

νεμαρουκου κουκουρουκου αστο μεγαλη ιστορια :116:
κλαιν μαιν που λέμε εδώ πάνω :137::138::137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.508
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio