Trends Audio 10.1 @ 2Ω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.138
Σε δοκιμή που είχα κάνει με ανάλογο τσιπ της tripath δεν έπαιξε σε ικανοποιητικές στάθμες. ΙΜΗΟ μόνο για τουίτερ κάνει, μετά από ενεργό κρος.

Αν πάλι δε θες στάθμες, και αν τα ηχεία έχουν αρκετά υψηλή ευαισθησία, μια χαρά θα παίξει υποθέτω.

Reaction score
43
Όντως οι στάθμες που μπορεί να δώσει δεν είναι ικανοποιητικές, τουλάχιστον για τις προτιμήσεις μου. Τα συγκεκριμένα μεγάφωνα λένε για 95db ευαισθησία και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που με κάνει να θέλω να τα δοκιμάσω.
Το θέμα είναι αν θα μπορούσε να προκληθεί ζημιά στον ενισχυτή με τόσο μικρή αντίσταση αφού δεν αναφέρει πουθενά στα χαρακτηριστικά του για 2Ω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.138
ε, κάψτο το ρημάδι! σιγά τ'αυγά! να μας ενημερώσεις για το τι χροιές είχε η μυρουδιά του καμμένου!

αν δε δοκιμάσεις δε πρόκειται να μάθεις. Πιστεύω πάντως ότι δε θα καεί, απλά θα σταματάει να δουλεύει, όλα έχουν προστασία στις μέρες μας, δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι, ούτε ένα σπατ της προκοπής δε κάνουν τα άτιμα....

Reaction score
43
Grrr!!!
Και το έλεγα... Αυτά αγοράζονται δύο-δύο!!!
Το πρώτο το καίς και το άλλο είναι που "πιάνει τόπο"!
Trial and error λοιπόν φίλοι μου!
Πάντως θα μπορούσαμε να βάλουμε και κανένα στοιχηματάκι, έτσι για το καλο!
:happy_4:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.138
Α, μάστορα, πάντα 3-3 τα παίρνεις, τι 2-2....
Εγώ κατάφερα κι αχρήστεψα καμιά 10αριά τσιπάκια! Μόνο 1 έκαψα όμως....έδωσα πολύ μεγάλη τάση στα οδηγά φετ μέσα στο τσιπάκι.... εκεί δεν έχει (τουλάχιστον το δικό μου δεν είχε) προστασία. Προστασία έχει στάνταρ στα εξωτερικά φετ....

Reaction score
43
Ευτυχώς με πρόλαβες πάνω στην παραγγελιά!
Κάτσε να τα κάνω δύο στο "add to basket"!!! :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo