TRENDS UD 10 USB

Reaction score
0
Γνωριζει καποιος τιμη για αυτον τον μετατροπεα? Υπαρχει καποιος που να τον εχει ακουσει?

Reaction score
43
Το έχω εγώ.
Καλό είναι, αλλά αυτό είναι καλύτερο...
Το trends βρίσκεις γύρω στα 150 ευρώ (καινούριο) και φτάνει μέχρι τα 48kHz ενώ το άλλο ανεβαίνει μέχρι τα 192kHz.
Το αγοράζεις απο τον εξαιρετικό κ. Ζαφειρόπουλο.
Χρησιμοποιώ και τα δύο...

Reaction score
0
Το έχω εγώ.
Καλό είναι, αλλά αυτό είναι καλύτερο...
Το trends βρίσκεις γύρω στα 150 ευρώ (καινούριο) και φτάνει μέχρι τα 48kHz ενώ το άλλο ανεβαίνει μέχρι τα 192kHz.
Το αγοράζεις απο τον εξαιρετικό κ. Ζαφειρόπουλο.
Χρησιμοποιώ και τα δύο...

To musiland μονο e-bay το βρισκεις? Απο εισοδους - εξοδους τι εχει? κ σαν transport τι χρησιμοποιεις? εγω το προοριζω να συνδεθει με λαπτοπ , σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου

Reaction score
43
Το musiland το έχω αγοράσει απο e-bay κατόπιν συμβουλής - σύστασης εξέχοντος μέλους του site. Δέν έχω ψάξει άν υπάρχει στην Ελλάδα.

Υπάρχουν διάφορα versions του musiland. Εγώ χρησιμοποιώ το Monitor 01 USD που είναι μια απο τις πιό οικονομικές εκδόσεις του.

Παρέχει μία και μοναδική είσοδο, που είναι η USB, και 3 εξόδους, μία RCA,μία BNC (ψηφιακές) και μία οπτική.

Χρησιμοποιώ την οπτική η οποία καταλήγει εδώ απ΄ όπου φεύγει XLR ψηφιακό, πηγαίνει εδώ και μετατρέπεται σε αναλογικό.
Εν συνεχεία περνάω το σήμα απο εδώ, καταλήγει σε δύο τέτοιους σε monoblock διάταξη (κοινώς "bridged"), οπου ο καθ΄ ένας οδηγεί απο ένα ηχείο.

Πηγή αποτελεί ένα netbook acer aspire one, player το foobar, και πολλά flac αρχεία...

Το αποτέλεσμα για τα δικά μου αυτιά και γούστα είναι άκρως ικανοποιητικό.

Ενίοτε χρησιμοποιώ και αυτό εδώ, αντικαθιστώντας διάφορα απο τα παραπάνω components με παραπλήσια ηχητικά αποτελέσματα.
Έχει πολύ καθαρό ήχο αλλά πέφτει λιγάκι βαρύ στον N280 του acer...

Ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
0
Το musiland το έχω αγοράσει απο e-bay κατόπιν συμβουλής - σύστασης εξέχοντος μέλους του site. Δέν έχω ψάξει άν υπάρχει στην Ελλάδα.

Υπάρχουν διάφορα versions του musiland. Εγώ χρησιμοποιώ το Monitor 01 USD που είναι μια απο τις πιό οικονομικές εκδόσεις του.

Παρέχει μία και μοναδική είσοδο, που είναι η USB, και 3 εξόδους, μία RCA,μία BNC (ψηφιακές) και μία οπτική.

Χρησιμοποιώ την οπτική η οποία καταλήγει εδώ απ΄ όπου φεύγει XLR ψηφιακό, πηγαίνει εδώ και μετατρέπεται σε αναλογικό.
Εν συνεχεία περνάω το σήμα απο εδώ, καταλήγει σε δύο τέτοιους σε monoblock διάταξη (κοινώς "bridged"), οπου ο καθ΄ ένας οδηγεί απο ένα ηχείο.

Πηγή αποτελεί ένα netbook acer aspire one, player το foobar, και πολλά flac αρχεία...

Το αποτέλεσμα για τα δικά μου αυτιά και γούστα είναι άκρως ικανοποιητικό.

Ενίοτε χρησιμοποιώ και αυτό εδώ, αντικαθιστώντας διάφορα απο τα παραπάνω components με παραπλήσια ηχητικά αποτελέσματα.
Έχει πολύ καθαρό ήχο αλλά πέφτει λιγάκι βαρύ στον N280 του acer...

Ελπίζω να βοήθησα.
Nαι με βοηθησες πολυ σ ευχαριστω

gas

Reaction score
8
Απάντηση: TRENDS UD 10 USB

Αλήθεια ellton μπορείς να μας δωσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες κυρίως ακουστικής φύσεως;;
Είναι πολύ ενδιαφέρον μηχανημα και αναρωτιόμουν πως μπορεί να ακούγεται σε σχέση με κάποιο Musical fidelity V-Dac;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.477
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo