Trinnov Amethyst

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.652
Trinnov Audio reveals Unity at the Haute Fidelité 2012 in Paris

Paris, France, September 28th – Trinnov Audio will reveal its new Hi-Fi product during the 10th Haute Fidélité show in Paris: the Unity preamp.

Renowned in the Audio pro industry for the quality of its active acoustics solutions, the French manufacturer intends to establish its reputation as High-End innovative electronics manufacturer.

The neat design of the Unity hides a genuine cluster of technologies: 11 sources, a phono preamp, HiRes file network rendering, AD/DA converters, Word Clock I/O, an acoustic measurement and optimization system with phase correction and loudspeaker remapping, 4 simultaneous outputs, mono and stereo bass management, 2-ways active x-overs and remote control through the Network from an iPad or automation systems.

Trinnov Audio will set up 2 distinct systems in the Duke Ellington room at the Hôtel Mariott next 2nd and 3rd November, along with Fabrice Mazzoleni, owner of Espace Cinema Mouroux, Trinnov’s Paris dealer.

The two speaker systems will be a pair of Kef Blades powered by a Coda 33.0 power amp and an atypical 2-way active crossover system made of Triangle Magellan Duetto bookshelf speakers and two Paradigm Sub 12 powered by Accuphase power amps.

http://www.trinnov.com/tri_news/trinnov-reveals-unity/

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.861
Απάντηση: Trinnov Unity

@makis1973: Την τιμή πού την είδες και έκρινες ότι είναι ακριβό; Διότι έψαξα στο διαδίκτυο και δεν βρήκα κάποια αναφορά.
Ακριβό σε σχέση/σύγκριση με τι; Με άλλες παρόμοιες συσκευές - που αμφιβάλω αν υπάρχει άλλη τόσο all-in-one συσκευή; Η Metric Halo ίσως - και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει/περιέχει όλα αυτά που κάνει/περιέχει το Trinnov Unity;
Ακριβό σε σχέση με τι νομίζει ο καθένας ότι έπρεπε να στοιχίζει μια τέτοια συσκευή;
Ακριβό σε σχέση με το διαθέσιμο ποσό για αγορές συσκευών ήχουν που έχει ο καθένας μας;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.195
Re: Trinnov Unity

Υποθέτω ότι κρίνει από την τιμή των processors της ADA που έχουν Trinnov και κοστίζουν $40.000.

wizzy

Reaction score
22.861

Ίσως. Αλλά και πάλι, δεν είναι ικανοποιητική εξήγηση, λαμβάνωντας υπόψη το γεγονός ότι για το συγκεκριμένο - το οποίο κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο - δεν έχει οριστεί τιμή πώλησης!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.195

Μαζί σου μωράκι μου, μη φορτώνεις. :127:

wizzy

Reaction score
22.861

Δεν φόρτωσα...ακόμα...!:109:

Reaction score
5.883

οταν το προηγουμενο μοντελο ειχε κοντα στις 13000 ποσο να εχει το νεο ?
οσο το πως ερμηνευει ο καθενας τα γραφομενα ειναι δικαιωμα του .
μπορει το υφος το καθε ενος που ειναι πισω απο την οθονη , να αλλαζε εαν ηταν μπροστα στο ατομο που αναφερει με οτι συνεπαγεται αυτο .
και για οποιον τον ενοχλει το γραφομενα μου περαστικα του ...
οπως και οποιος θελει να φορτωσει μπορει να παει στην λαχαναγορα να βοηθησει οσο θελει .

wizzy

Reaction score
22.861
Απάντηση: Re: Trinnov Unity

οταν το προηγουμενο μοντελο ειχε κοντα στις 13000 ποσο να εχει το νεο?
Δεν ξέρω. Ούτε εσύ ξέρεις. Άρα δεν μπορούμε να συμπεράνουμε αν είναι ακριβό ή όχι – απλό.
οσο το πως ερμηνευει ο καθενας τα γραφομενα ειναι δικαιωμα του. μπορει το υφος το καθε ενος που ειναι πισω απο την οθονη , να αλλαζε εαν ηταν μπροστα στο ατομο που αναφερει με οτι συνεπαγεται αυτο .
Καμία αντίρρηση. Ο προβληματισμός ποιος είναι;
και για οποιον τον ενοχλει το γραφομενα μου περαστικα του ... οπως και οποιος θελει να φορτωσει μπορει να παει στην λαχαναγορα να βοηθησει οσο θελει .
Εάν αναφέρεσαι σε μένα, λυπάμαι να παρατηρήσω ότι δεν σε ειρωνεύτηκα σε κανένα σημείο του post μου. Σημείωσε δε ότι δεν απάντησες σε κανένα από τα ερωτήματά μου – οι απαντήσεις σου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για διάλογο. Εκτός κι αν θεωρείς την πρώτη πρόταση του post σου καθολική απάντηση στις ερωτήσεις μου – οπότε πάω πάσο.
Εάν δεν αναφέρεσαι σε μένα, σε παρακαλώ αγνόησε την πρώτη πρόταση και επικεντρώσου στη δεύτερη.

Reaction score
5.883

@makis1973: Την τιμή πού την είδες και έκρινες ότι είναι ακριβό; Διότι έψαξα στο διαδίκτυο και δεν βρήκα κάποια αναφορά.

νομιζω οτι σου απαντησα . οταν εχει 13 ο παλιος και το δολλαριο εχει ανεβει σε σχεση με το ευρω τοτε με τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να εχει λιγοτερο.

Ακριβό σε σχέση/σύγκριση με τι; Με άλλες παρόμοιες συσκευές - που αμφιβάλω αν υπάρχει άλλη τόσο all-in-one συσκευή; Η Metric Halo ίσως - και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει/περιέχει όλα αυτά που κάνει/περιέχει το Trinnov Unity;

ετσι που εχουν γινει τα πραγματα σημερα δεν παιζει ρολο με τι το συγκρινεις .
με 13 παιρνεις σπιτι εαν ψαχτεις λιγο ...

Ακριβό σε σχέση με τι νομίζει ο καθένας ότι έπρεπε να στοιχίζει μια τέτοια συσκευή;
Ακριβό σε σχέση με το διαθέσιμο ποσό για αγορές συσκευών ήχουν που έχει ο καθένας μας;

νομιζω οτι η παραπανω απαντηση σε καλυπτει και εδω

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.652

Αν είναι κάτω από 8Κ (μάλλον ψιλοδύσκολο) θα έλεγα ότι μιλάμε για bargain για αυτά που προσφέρει (μην ξεχνάτε ότι τρέχει έναν από τους πιο sophisticated αλγόριθμους για room correction αυτή τι στιγμή).

Το 6moons γράφει ότι το Trinnov ST2-HiFi ανέρχεται στα 6500. Ποιο είναι αυτό που κοστίζει 13 χιλιάρικα?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.086
Trinnov Unity : Ο χρόνος είναι...χρήμα

@...έψαξα στο διαδίκτυο και δεν βρήκα κάποια αναφορά.
΄΄Ακριβό΄΄ σε σχέση με τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν διαθέτοντας ίδιες δυνατότητες στο απώτερο μέλλον.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Trinnov Unity

...

οταν εχει 13 ο παλιος και το δολλαριο εχει ανεβει σε σχεση με το ευρω τοτε με τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να εχει λιγοτερο.

...
Η Trinnov είναι γαλλική εταιρεία.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αν είναι κάτω από 8Κ (μάλλον ψιλοδύσκολο) θα έλεγα ότι μιλάμε για bargain για αυτά που προσφέρει (μην ξεχνάτε ότι τρέχει έναν από τους πιο sophisticated αλγόριθμους για room correction αυτή τι στιγμή).

Το 6moons γράφει ότι το Trinnov ST2-HiFi ανέρχεται στα 6500. Ποιο είναι αυτό που κοστίζει 13 χιλιάρικα?
Στην περιοχή των 10k κινείται το Trinnov Optimizer MC, το οποίο είχε αναφερθεί (μεταξύ άλλων) στο παρακάτω thread:

DEQX hdp-express

Στο εν λόγω thread είχαμε αναφερθεί και στη Σουηδική εταιρεία Dirac, τεχνολογία της οποίας χρησιμοποιείται (μεταξύ άλλων) και στον επεξεργαστή Datasat RS20.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Πάντως το Trinnov ST 2, το manual του οποίου έχει βρεθεί στα χέρια μου, (απ' όσο θυμάμαι) χρησιμοποιεί IIR φίλτρα στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων.

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.652

Μόλις τσέκαρα ότι έχει αλλάξει το όνομα της συσκευής σε Amethyst.

(Αν είναι εύκολο κάποιος Mod να αλλάξει τον τίτλο του thread σε Trinnov Amethyst)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Trinnov Amethyst

Trinnov Audio Amethyst
Preis: 9.552 Euro
Garantie: 2 Jahre

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636