- Reaction score
- 144.351
Πωλείται ιδιοκατασκευή τελικού ενισχυτή βασισμένη σε Tripath module με χρήση πλακέτας "evaluation board" της Tripath χωρίς σημαντικές μετατροπές (πλην αλλαγής πυκνωτή εισόδου και πυκνωτών φίλτρου εξόδου καθώς και αντιστάσεων εισόδου με audio note τανταλίου) ισχύος 2*500watt/8ωμ με τροφοδοτικό 80.000mf με πυκνωτές Siemens Sikorel και μετασχηματιστή της Plitron 1 ΚW.
Eνσωματωμένο φίλτρο ρεύματος (RF+ deluxe edition) της DEZOREL.
Ενσωματωμένα Zobel.
Ενσωματωμένα φίλτρα RF εισόδου (RCA).
Μπανάνες εξόδου ασημένιες της Audio Note.
Ενσωματωμένη πλακέτα ελέγχου τάσεων με μικροεπεξεργαστή, κύκλωμα προστασίας για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, πλήκτρο πρόσoψης MUTE.
Τιμή (αδιαπραγμάτευτη) 1800 ευρώ. Πολύ κάτω του κόστους κατασκευής. Μεγάλη Ευκαιρία.... Απλά για να μη μένει στην άκρη αχρησιμοποίητο.... Όλες οι επόμενες κατασκευές μου είναι βασιμένες σε δικής μου κατασκευής πλακέτες ενισχυτικών σταδίων, και χρησιμοποιούνται όλες ανεξαιρέτως. Αυτή είναι η μόνη με χρήση πλακέτας "evaluation board" που έχει απομείνει. Ουσιαστικά ίδιο (βελτιωμένο στα σημεία) με τον ενισχυτή της Bel Cando.
Οδηγεί τα ΠΑΝΤΑ, εντελώς χαλαρά... φέρτε ηχεία να τα ...σκίσει!
1 τεμάχιο, τελευταίο.
Δεκτή ακρόαση με οποιοδήποτε ηχείο.
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη.
Τσαρουχάς Κων/νος
Eνσωματωμένο φίλτρο ρεύματος (RF+ deluxe edition) της DEZOREL.
Ενσωματωμένα Zobel.
Ενσωματωμένα φίλτρα RF εισόδου (RCA).
Μπανάνες εξόδου ασημένιες της Audio Note.
Ενσωματωμένη πλακέτα ελέγχου τάσεων με μικροεπεξεργαστή, κύκλωμα προστασίας για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, πλήκτρο πρόσoψης MUTE.
Τιμή (αδιαπραγμάτευτη) 1800 ευρώ. Πολύ κάτω του κόστους κατασκευής. Μεγάλη Ευκαιρία.... Απλά για να μη μένει στην άκρη αχρησιμοποίητο.... Όλες οι επόμενες κατασκευές μου είναι βασιμένες σε δικής μου κατασκευής πλακέτες ενισχυτικών σταδίων, και χρησιμοποιούνται όλες ανεξαιρέτως. Αυτή είναι η μόνη με χρήση πλακέτας "evaluation board" που έχει απομείνει. Ουσιαστικά ίδιο (βελτιωμένο στα σημεία) με τον ενισχυτή της Bel Cando.
Οδηγεί τα ΠΑΝΤΑ, εντελώς χαλαρά... φέρτε ηχεία να τα ...σκίσει!
1 τεμάχιο, τελευταίο.
Δεκτή ακρόαση με οποιοδήποτε ηχείο.
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη.
Τσαρουχάς Κων/νος