TRUE HD AND DD+ SOFTWARE DECODE.

Reaction score
1.772
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα πολυκαναλα το power dvd κανη decode τα νεα φορμα η τα κανη downgrade και τα περναη μονο απο
hdmi?

αν ναι χρειαζεται καποια ειδικη καρτα ηχου η οποιαδηποτε 7.1;

αν οχι μηπως το κανη καποια αλλο προγραμμα;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: TRUE HD AND DD+ SOFTWARE DECODE.

Δες αυτό το νήμα, αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία εδώ είμαστε.

Reaction score
1.772

ευχαριστω αλλα εγω ελεγα για καρτα που να κανη αποκωδικοποιηση και να βγαζη αναλογικες εξοδους.

π.χ. το power dvd με μια 7.1 καρτα δεν θα δουλεψη;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το PowerDVD δουλεύει κανονικά, όπως και πολλά άλλα προγράμματα.
Γράψε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Reaction score
1.772

θελω μια καρτα 7.1 η 5.1 που να συνδεσω της αναλογικες εξοδους της στις 5.1 input του ενισχυτη μου (sony str 50 es)αφου αυτος ειναι παλιος και δεν υποστηριζη hdmi.
θα εχω ετσι τα καινουργια φορμα η θα εχω παλι μονο τα παλια οπως εχω τωρα με την coaxial?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Με τη χρήση των αναλογικών εξόδων της κάρτας ήχου αναλαμβάνει το πρόγραμμα αναπαραγωγής να μετατρέψει τον ψηφιακό ήχο σε αναλογικό.
Σε αυτή την περίπτωση όλα τα ψηφιακά format του ήχου υποστηρίζονται , συμπεριλαμβανομένων των Dolby TrueHD και DTS HD.
Η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται από την ποιότητα των DACs που έχει η κάρτα ήχου.

Reaction score
0
Καλησπερα.

Να κανω και εγω μια παρομοια αν οχι ιδια ερωτηση με το θεμα διοτι δεν σας επιασα. :107:

Υπαρχει αυτη την στιγμη Software που αποκωδικοποιει DTS-HD και TrueHD και τα στελνεις αναλογικα με 5-7καναλη καρτα ηχου?

Δηλαδη οπως αποκωδικοποιουμε DTS και DD με Software και τα στελνουμε αναλογικα σε ενισχυτες και ηχοσυστηματα που δεν υποστηριζουν αποκωδικοποιηση?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ναι, όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής Blu-Ray και όχι μόνο, μπορούν να αναλάβουν την αποκωδικοποίηση των Dolby TrueHD και DTS HD και να στείλουν σήμα μέσω των αναλογικών εξόδων μιας κάρτας ήχου.

Reaction score
3
Εγω θα βαλω την εξης ερωτηση για το φιλο,που φαινεται να ξερει περισσοτερα.(Αν νομιζετε οτι η ερωτηση μου πρεπει να μεταφερθει αλλου,καντε το ευχαριστως).
Εχω μια μητρικη Asus P7P55D,με ενσωματωμενη καποια καρτα ηχου,και εχω επισης,ενα ολοκληρωμενο συστηματακι Φιλιπς με λαμπατο προενισχυτη και ψηφιακο τελικο,οπως επισης και ηχειακια,με τρεις δρομους και τουιττερ ταινιας.Ναι ταινιας ειναι,που παιζει πολυ καλα.
Επισης,εχω αποκτησει μια συλλογη απο αρχεια 24/96,αλλα και 24/192,που τα ακουω μια χαρα.
Το ερωτημα τωρα ειναι το εξης.
Αξιζει να παω σε μια αλλη καρτα ηχου της Asus παλι,την Asus Xonar Essence STX ,ή να κατσω μ'αυτην που εχω;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio