Trulife audio satin.

Reaction score
0
Καλησπέρα στα μέλη του forum.Θα ήθελα την γνώμη σας,εφόσον υπάρχει,για τον προαναφερόμενο τελικό.Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Reaction score
9
Απάντηση: Trulife audio satin.

Δεν το έχω ακούσει το μηχάνημα για να έχω άποψη. Μπορεί να βρεις πληροφορίες από το ιντερνετ αν το ψάξεις στο google. Αυτό που μπορώ να σου πω, αφού δεν δίνεις πληροφορίες για το υπόλοιπο σύστημα, είναι ότι για καλύτερο ταίριασμα χρειάζεσαι αρκετά ευαίσθητα ηχεία, οτιδήποτε σε κόρνα ή ηχεία από εταιρείες όπως η Zu και η Omega. Τα 22w είναι λογική ισχύς για αυτού του είδους ενισχυτή. Να συνυπολογίσεις την μεγάλη θερμότητα των 211 (ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά) και τον χώρο που χρειάζεται ο ενισχυτής. Δεν είναι για στρίμωγμα αυτού του τύπου τα μηχανήματα λόγω της μεγάλης θερμότητας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.871

καλύτερα να πάρεις τον Reference. Αν είναι να δώσεις λεφτά, δώσε κάτι παραπάνω βρε αδερφέ, να το φχαριστηθείς.

αν είναι πολλά τα λεφτά άρη για τον Reference, τότε να προτιμήσεις τον Axis, που επίσης είναι με 845, κι έχει και 50 βατ.

Όπως και νά'χει, αφού σκέφτεσαι να πάρεις τον satin, όρμα στον Axis. Σαφώς καλύτερη επιλογή.

Reaction score
0

Τον εχω ακουσει προσφατα φορουσε NOS RCA 211 λαμπες , προενισχυτης ηταν ο EAR και ηχεια
κορνες . Το αποτελεσμα ηταν μουσικοτατο εξαιρετικος τελικος με συναισθημα .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON