TSAKIRIDIS DEVICES ACHILLES 807

Reaction score
156
Πωλειται ο ενισχυτης της εικονας με το κουτι του ελαχιστα χρησιμοποιημενος σαν καινουργιος..Ειναι ο αχιλλεας σε κατασκευη με τις λαμπες 807,τις στρατιωτικες 6sj7 και βελτιωμενος με πυκνωτες nippon απο την κατασκευη του.Δωρο δυο λαμπες τελικου σταδιου.Τιμη 400ευρω.

Attachments

Reaction score
156
Απάντηση: TSAKIRIDIS DEVICES ACHILLES 807

δεκτη ανταλλαγη με πικαπ + διαφορα απο μερους μου.

Reaction score
156

Θα τον σκοτωσω στα 280ευρω τελικη τιμη.Ο ενισχυτης ειναι αψογος,σαν καινουργιος και extra λαμπες δωρο...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ.Μετα παει αποθηκη.

Reaction score
156

Να προσθεσω αλλο ενα ομοιο κομματι φιλου μου που τα αγορασαμε μαζι και ειναι σε ανοικτο χρωμα ξυλου.Ακριβως ιδιοι στα 280ευρω κι αυτος.

Reaction score
156

Ο ενας ενισχυτης δεσμευεται εως σαββατο.Διαθεσιμος με τα ανοιχτα ξυλα.

Reaction score
156

Επειδη δεχτηκα ενα ειρωνικο μνμ.Το αν εγω προλαβα και αγορασα ενα ενισχυτη σ προσφορα 100ευρω ή 300 ή 500 αυτο δεν εχει σημασια.Η αξια αυτου του μηχανηματος που πουλαω τωρα σιγουρα ειναι πολυ μεγαλυτερη.Οταν καποιος παει να αγορασει κατι ειναι γελοιο να σκεφτεται ποσο το ειχε παρει ο αλλος.Μπορει να του το χαρισε ο φιλος του...Τωρα αν οι αδελφοι τσακιριδη φτιαχνουν ακομα τετοιο ενισχυτη σε αυτη την τιμη δεν το γνωριζω.

Reaction score
3

Αγαπητε φιλε,πιθανως με ενδιαφερει ο ενισχυτης.Αν θελεις μπορεις να μου δωσεις τηλεφωνο να επικοινονησω μαζι σου.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.797
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag