TSAKIRIDIS DEVICES HXEIA FULL RANGE.

Reaction score
8
Αποφασισα να πουλησω τα full range ηχεια του Τσακιριδη λογω οικονομικων δυσκολιων(οπως οι περισοτεροι απο εμας)και για δευτερο λογο επειδη δεν εχω πια χωρο.
Τα ηχεια ειναι σε αριστη λειτουργικη κατασταση,φορανε τα ομοαξονικα μεγαφωνα B-200 της VISATON και ειναι οτι πρεπει για μικρης ισχυως ενισχυτες λογω της ευαισθησιας τους 96db και 6 ωμ μινιμουμ φορτιο.Η καμπινα του ηχειου ειναι απο μασιφ ξυλο συμυδας και οχι mdf η νοβοπαν με καπλαμα.
Τωρα το βαψιμο του ηχειου θα μπορουσε να ηταν καλυτερο.Το χρωμα του ειναι σκουρα κερασια και εχει σε ενα σημειο αποχρωματισμο.Δειτε τις φωτο.
Μαζι θα δοθουν και κατι φιλτρα που εφτιαξε ο Τσακιριδης μετα απο παροτρυνσεις καποιων οτι το ηχειο εχει προβολικα μεσαια.
Εγω προσωπικα δεν ξερω μονοδρομο μεγαφωνο χωρις κροσοβερ που να μην <φωναζει> στα μεσαια, και πιστεψτεμε εχω ακουσει παρα πολλα(απο lowther,tang band fostex εως PHY).Yπαρχουν καποια πολυ παλια ομοαξονικα μεγαφωνα της Philips,Saba green cones,Telefunken oval,τα οποια δεν φωναζουν αλλα η προληψη ισχυως τους ειναι μικρη(απο 3-6 watt rms).
Eνοειτε οτι καθε ελεγχος ειναι δεκτος και δεκτη ακροαση αν ειστε Αθηνα.
Τιμη για τα ηχεια 490 ευρω.Τηλ 6982315120.

[/IMG]

Reaction score
8
Απάντηση: TSAKIRIDIS DEVICES HXEIA FULL RANGE.

Νεα τιμη 410 ευρω.Πιο κατω δεν παει παιδια.
Παιζει και ανταλλαγη με μικρης ισχυως λαμπατο ολοκληρωμενο η τελικο αλλα τοτε η τιμη δεν θα ειναι αυτη.Θα ειναι τιμη ανταλλαγης.

Reaction score
8
Απάντηση: TSAKIRIDIS DEVICES HXEIA FULL RANGE.

Tα ηχεια πουληθηκαν.Καλες ακροασεις στον νεο ιδιοκτητη.
Ευχαριστω για την φιλοξενια και παρακαλω να κλεισει η αγγελια.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas