TT3D: Closer to the Edge / Movie

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
If you’re a fan of Isle of Man TT then this is the thing for you. TT3D: Closer to the Edge (Facebook & Twitter) is a 3d movie about one of the most exciting racing events in the world. This documentary covers the events from IOMTT 2010, and it’s a first feature-length 3D sport movie about moto racing (or any racing if we think about it). And as always there is a human side of the it. Movie will feature stories behind the race with the well known riders like Guy Martin, John McGuinness, Conor Cummins and Ian Hutchinson. The movie is narrated by Jared Leto, and should be in the cinemas from April 2011. This year in June will be the 100th running of this famous race.

http://bikerscafeblog.com/2011/03/26/13275/

Last edited by a moderator:

Reaction score
1
Απάντηση: TT3D: Closer to the Edge / Movie

Παιχταρά μου !! Εδώ είμαστε, αυτά είναι γούστα :137:

Reaction score
1

ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ; :204: ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ :142::143:

Reaction score
1

Και θα καταδεχθείς να ανέβεις σε μπορντελοHONDA? :116:

Εγώ θέλω να την δω σπίτι......

Αντιπαρέρχομαι τις κακοήθειες του αντιπαθούς Καβασάκια :204: που μάλλον από ζήλια τα λέει αφού είναι γνωστό τοις πάσι τι χάρχαλο καβαλάει...και δηλώ υπευθύνως ότι ο Στάθης έχει δικό του μηχανάκι, δικάβαλα δεν παίρνω (εκτός αν είναι θυληκός ο κ@λος :116: )

Μωρέ κι εγώ στο σπίτι θέλω να το δώ, αλλά δεν έχει βγεί στα μαγαζΑ ακόμα :116: ...άλλωστε οι βόλτες με το Σταθάρα είναι απολαυστικές έχουμε τρελλό γέλιο...

Reaction score
49

Αντιπαρέρχομαι τις κακοήθειες του αντιπαθούς Καβασάκια που μάλλον από ζήλια τα λέει αφού είναι γνωστό τοις πάσι τι χάρχαλο καβαλάει...
Τράβα πάρε το SX να γίνεις άνθρωπος γιατί όπως πάμε, σε λίγο καιρό τα μηχανάκια πάνω από 250cc θα μας τα φορολογούν για 20μετρα κότερα..... :116:

και δηλώ υπευθύνως ότι ο Στάθης έχει δικό του μηχανάκι, δικάβαλα δεν παίρνω (εκτός αν είναι θυληκός ο κ@λος )
Βλέπω τον Στάθη συνεπιβάτη το...καρναβάλι και κλαίω από σήμερα :114:
Πες μου πως πήρε κανένα Honda, να του κόψω την καλημέρα :116:

Μωρέ κι εγώ στο σπίτι θέλω να το δώ, αλλά δεν έχει βγεί στα μαγαζΑ ακόμα ...άλλωστε οι βόλτες με το Σταθάρα είναι απολαυστικές έχουμε τρελλό γέλιο...
Με λένε Giovanni Ιώβ!!
Προτιμώ να περιμένω :107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.662

Προσέξτε μόνο μη στραβωθείτε από την ευκρίνεια του κινηματογράφου!:107:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589

Καλέ κύριε, να πω κι εγώ άλλο ένα?

Το σωστό είναι "ισχυουσών προσφορών", και όχι "ισχυόντων".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης