Tuner Teac T-H380 μαύρο

Reaction score
16
το αποσύρω... το τιούνερ αξίζει πολύ παραπάνω και ο κανονισμός του χώρου για τις αγγελίες, δεν επιτρέπει αύξηση!

έλεος με προτάσεις για να χαριστεί κάτι... 192 ευρώ το έχει μαγαζί που έχω στο λινκ, αχρησιμοποίητο το έχω... και θέλουν κάποια καλύτερη τιμή;

Το αποσύρω κι ας ψάξουν στα τιούνερς των 10-20-30 ετών, με χιλιάδες ώρες χρήσης! Και τους αναπόφευκτους κινδύνους της πολυκαιρίας!

Στο μεταξύ αν κάποιος έχει τον ενισχυτή αυτής της σειράς teac reference h380 series (micro hifi διαστάσεις) και το δίνει για πώληση, ας με ενημερώσει.

Last edited:

Reaction score
0
το αποσύρω... το τιούνερ αξίζει πολύ παραπάνω και ο κανονισμός του χώρου για τις αγγελίες, δεν επιτρέπει αύξηση!

έλεος με προτάσεις για να χαριστεί κάτι... 192 ευρώ το έχει μαγαζί που έχω στο λινκ, αχρησιμοποίητο το έχω... και θέλουν κάποια καλύτερη τιμή;

Το αποσύρω κι ας ψάξουν στα τιούνερς των 10-20-30 ετών, με χιλιάδες ώρες χρήσης! Και τους αναπόφευκτους κινδύνους της πολυκαιρίας!

Στο μεταξύ αν κάποιος έχει τον ενισχυτή αυτής της σειράς teac reference h380 series (micro hifi διαστάσεις) και το δίνει για πώληση, ας με ενημερώσει.
με ενδιαφέρει.
στείλε μου στοιχεία στο mail: [email protected]

Reaction score
295
και πως στέλνεις προσωπικό μήνυμα?
Hλία πατάς αριστερό κλίκ πάνω στο ονομα στον οποίο θέλεις να στείλεις το προσωπικό μήνυμα (πμ).
Εμφανίζεται μια καρτέλα και μεταξύ των άλλων γράφει αποστολή προσωπικού μηνύματος.
Το πατάς και προχωράς

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members