Turn Your Laptop into a Touch Screen

HV

Reaction score
0
NAVIsis has demonstrated an interesting new product at this year's CeBIT, with its LaptopTablet, a device which allows you to turn a normal LCD notebook screen into a touch screen to give it features similar to tablet PCs. You simply attach it to the side of the screen, plug it into a USB port and start writing/ drawing. The recommended price is $130 and more information can be found here - presumably it works with all LCD screens, not just notebooks, but it looks like it could potentially scratch them if there isn't a screen guard.

GTX

Reaction score
39
Καλή ιδέα ακούγεται αλλά δε νομίζω να είναι τόσο καλή από κοντά. Τα Tablet έχουν ειδική οθόνη για να μη χαράσσεται και είναι πιο σκληρή. Αν πιέσεις ακόμα και με το δάχτυλο σου μια απλή TFT κάνει κάτι σα νερά, ε στα tablet αυτό δε γίνεται. Γενικά νομίζω έχει πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές (σε καταστήματα κτλ.) γιατί αν χρειάζεσαι tablet το θες και για το μικρό του μέγεθος και για την ευχρηστία στη μεταφορά κτλ αυτό δε παίζει να το κουβαλάς και να πετάει έτσι χύμα από το πλάι της οθόνης.

HV

Reaction score
0
Δυσκολο η εταιρεια να μην σκεφτηκε τα περι γρατζουνιων :)

Reaction score
50
Σύμφωνοι αλλά γιααααααααααα να δούμε! Όχι τίποτε άλλο, αναφέρεται και στο αρχικό post σου:

but it looks like it could potentially scratch them if there isn't a screen guard.
Οπότε αν δεν μπορεί να μου εγγυηθεί 0 γρατσουνιές να μου λείπει :) Πάντως έχεις δίκιο, θα ήταν παράλογο να μην το έχει σκεφτεί.

Reaction score
4
Η εταιρεια πουλαει αυτο το προιον και δεν νομιζω να την νοιαζει τι θα κανεις εσυ με την οθονη σου. Απο εκει και περα συνηθως εισαι μονος σου.
Φυσικα και θα εχεις διαβασει το manual που θα γραφει για τους κινδυνους ή ακομη και οταν περνας τους drivers θα εχεις αποδεχτει τους ορους με τα μικρα γραμματακια οπου αυτοι δεν αναλαμβανουν καμια ευθυνη για τυχον ζημιες στο μονιτορ σου.
Αυτα τα σημεια που πατας Yes χωρις να πολυ κοιταξεις εννοω.
Ωρε ποσες φορες εχουμε πουλησει την ψυχη μας στον διαολο χωρις να το ξερουμε.:cool_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.693
Members
38.735
Νεότερο μέλος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΛΒΗΣ