TV ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ TV

Reaction score
7
Διαβαζοντας συνεχως ολα αυτα που γραφονται στο forum θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και εγω.
θελω να παρω 46"αρα , το badget ειναι max 1000 ευροπουλακiα.
η χρηση της θα ειναι επιγεια-digea-δορυφορικα-ελαχιστα dvd-οχι παιχνιδια-να παιζει απο εξ. σκληρο, κ.τ.λ
Θελω να εχει εικονα φυσικη, οχι "πλαστικη -ψευτικη".
Θα μπορουσατε να μου προτεινετε 2-3 τηλεορασεις που εσεις οι γνωστες του αθληματος θα βαζατε στο σαλονι σας????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: TV ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ TV

να παιζει απο εξ. σκληρο
Samsung.
Όλες οι άλλες έχουν ασυμβατότητες είτε με τον ήχο είτε με τους υπότιτλους είτε με το format των δίσκων.

Θελω να εχει εικονα φυσικη, οχι "πλαστικη -ψευτικη".
Κάποια plasma τότε.Στα υπόψιν όμως ότι οι plasma της Samsung δεν βγαίνουν κάτω απο 50''.

Reaction score
7

με τις αλλες βαζοντας εξ. σκληρο θα εχω παλι προβλημα??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

με τις αλλες βαζοντας εξ. σκληρο θα εχω παλι προβλημα??

Όλες οι άλλες έχουν ασυμβατότητες είτε με τον ήχο είτε με τους υπότιτλους είτε με το format των δίσκων.
...

Reaction score
7

καταρχας να ζητησω συγνωμη αν επαναλαμβανομαι, αλλα επειδη δεν γνωριζω πολλα(ισως τα βασικα)
να ρωτησω:αν παρω π.χ. την panasonic g30 και βαλω ενα εξ.σκληρο πιθανον να εχω ασυμβατουητα,αν βαλω ενα media player και μετα τον σκληρο τι γινεται????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ο σκληρός θα δουλεύει μέσω του media player οπότε μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες να μην αναγνωριστεί κάποιο αρχείο ή υπότιτλοι κτλ..

Reaction score
7

οκ!
τοτε λοιπον ποια θα μου προτεινες στις 46" και μεχρι 1000 ευρο και "αριστη" ποιοτητα εικονας?????

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas