Tv κάτω από 30'',αλλά full hd.Υπάρχει;

Reaction score
0
Παιδιά,νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω μια καινούρια τηλεόραση για το δωμάτιό μου.Όμως,πρέπει να είναι γύρω στις 25'',γιατί πιο μεγάλη δεν θα μου χωράει.
Την θέλω κυρίως για PS3,ταινίες blue ray και να συνδέεται με pc.Οπότε θέλω να είναι full hd.Μπας και έχετε καμιά υπόψη σας,γιατί από ότι έψαξα λίγο δεν βρήκα1920x1080 κάτω από 30'';Επίσης,να την πάρω τώρα ή να περιμένω μέχρι τις γιορτές;

Όποιος δεν βαριέται ας μου πει καμιά άποψη.Εμπιστεύομαι τις προτάσεις σας μιας και στο παρελθόν με είχε βοηθήσει σημαντικά το forum σε παρόμοιες αγορές.Ευχαριστώ.

Reaction score
14
Samsung TFT 30" SM305T+

1249 Euro με ανάλυση...: 2560x1600 pixels στα 60Hz!!!!

και φυσικά μια πολύ καλή λύση και "υποφερτη" είναι η:

LG M2794WD-PZ (PC Monitor - LCD TV, 27'')

499 Euro με ανάλυση...: 1920x1080 pixels, TV Tuner, 16:9 Wide, Μέγιστη Ανάλυση1920 x 1080, Φωτεινότητα400 cd/m², Δυναμική Αντίθεση 20.000:1, Χρόνος Απόκρισης 2 ms, Γωνία Θέασης 170/160, Συνδέσεις 2x HDMI 2x Scart Component Composite D-Sub 15 pin DVI-D S-Video, Λοιπά Χαρακτηριστικά DVB-T, SRS TruSurround XT

Θα την χτύπαγα ανετα!!!!

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ,dream_GR, για την απάντησή σου.Η Samsung TFT 30" SM305T+ που λες,φαίνεται πολύ καλή,αλλά 1ον είναι πολύ ακριβή(είχα υπόψη μου κάποια γύρω στα 500 ευρώ)και 2ον πιστεύω πως 30'' είναι πολλές για τον χώρο που θέλω.

Η LG M2794WD-PZ όπως λες και εσύ είναι οθόνη υπολογιστή.Σαν τηλεόραση θα στέκεται καλά;Τηλεοπτικό σήμα δλδ.

Καμιά άλλη να κοιτάξω υπάρχει;

Reaction score
14
Σε ευχαριστώ,dream_GR, για την απάντησή σου.Η Samsung TFT 30" SM305T+ που λες,φαίνεται πολύ καλή,αλλά 1ον είναι πολύ ακριβή(είχα υπόψη μου κάποια γύρω στα 500 ευρώ)και 2ον πιστεύω πως 30'' είναι πολλές για τον χώρο που θέλω.

Η LG M2794WD-PZ όπως λες και εσύ είναι οθόνη υπολογιστή.Σαν τηλεόραση θα στέκεται καλά;Τηλεοπτικό σήμα δλδ.

Καμιά άλλη να κοιτάξω υπάρχει;

η 27άρα είναι αριστη για τηλεοπτικό σήμα και παίζει πολύ καλά

Reaction score
0
οντως σαν κατοχος της LG το επιβεβαιωνω, εχει και διπλο δεκτη αναλογικο και ψηφιακο

Reaction score
0
Λέτε να πάρω μία άλλη που να μην είναι full hd?Αν θέλετε πείτε μου ποια πιστεύετε πως θα ήταν η καλύτερη επιλογή τηλεόρασης γύρω στις 25'' και με budget στα 500 ευρώ.Δηλαδή,ουσιαστικά ρωτάω το ίδιο,απλώς βγάζω την παράμετρο της full hd.

Reaction score
152
τσιμπας ενα μονιτορ υπολογιστη στις 26" με λιγοτερα απο 500 ή 28" με λιγα παραπανω,και με ενα παλιο βιντεο εχεις ελληνικα καναλια και με ενα hd δορυφορικο τα ξενα.....

Reaction score
3
Παιδιά η LG M2794WD-PZ έχει 499 στο Πλαίσιο. Για κοιτάξτε και αλλού...
Skroutz it... 430 τη βλέπω εγώ... και είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά που ζητάει.

Εδώ σκέφτομαι να την πάρω και εγώ και ας μην μου χρειάζεται άμεσα...

Reaction score
14
Παιδιά η LG M2794WD-PZ έχει 499 στο Πλαίσιο. Για κοιτάξτε και αλλού...
Skroutz it... 430 τη βλέπω εγώ... και είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά που ζητάει.

Εδώ σκέφτομαι να την πάρω και εγώ και ας μην μου χρειάζεται άμεσα...
απο 430 έως 439 ευρώ σε 6 μαγαζιά απο τον κύριο Skroutz όπως σωστότατα είπε ο φίλος akonakis!

Ευγε για το hint!

Reaction score
14
Να προσθέσω για την LG M2794WD-PZ οτι η ανάλυση της είναι 1920x1080 και οχι 1920x1200 Που εχουν τα άλλα εν γένη μονιτορ της αγοράς.

Δηλαδή το LG M2794WD-PZ στις 27" ειναι καθαρό 16:9 και οχι 16:10 που είναι οι οθόνες υπολογιστή.

Ως εκ τούτου δεν ξέρω κατα πόσον αυτά τα 120 πίξελς στην κάθετη διάσταση της θα είναι αποτρεπτικά για κάποιον που την θέλει για οθόνη υπολογιστή και κατα δευτερο λόγο για τηλεόραση?

Ομως εχει 2 HDMI, 1 DVI, 1VGA, 2 SCART, 1 Component, 1 composite και DVBT tuner!!!

Δηλαδή και τι δεν εχει!!!!

Reaction score
1
τι εννοείς, θα υπάρχει κενός χώρος σε μία διάσταση ή θα γίνεται παραμόρφωση?
Επίσης, πως μπορούμε να μάθουμε αν η HDMI σύνδεση που υποστηρίζει είναι v.1.2 ή v.1.3?

Reaction score
0
Παιδιά,πριν 2 μήνες περίπου είχα ανοίξει αυτό το θέμα και μου είχατε προτείνει αυτή την tv LG M2794D-PZ 27''. Όμως,σε κανένα μαγαζί δεν ήταν διαθέσιμη. Στην αρχή μου είχαν πει θα την φέρουν τέλη Δεκεμβρίου,αρχές Ιανουαρίου και περίμενα. Δεν την έφεραν και έτσι φτάσαμε μέχρι σήμερα να μου έχουν πει πως μέσα στην εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη.

Αυτό που θέλω λοιπόν να ρωτήσω είναι αν αξίζει να την πάρω τώρα ή αν έχει προκύψει κάποιο καλύτερο μοντέλο στο διάστημα των 2 μηνών και να στραφώ εκεί.

Θυμίζω πως με ενδιαφέρει
1.ταινίες blue ray,ps3 παιχνίδια και τα σχετικά
2.τηλεοπτικό σήμα
3.σύνδεση με υπολογιστή,αλλά δεν καίγομαι κιόλας
Επίσης,καλό θα ήταν να είναι και full hd.:107:

Για δώστε μου τα φώτα σας ακόμα μια φορά.:102:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517