TV και Projector

Reaction score
2
Καλησπέρα στο Forum και από μένα.
Έπεσα πάνω του εντελώς τυχαία (ναι ΤΟ ΛΕΩ) και ομολογώ πως μου άρεσε πολύ, αλλά και με μπέρδεψε. Είμαι πολλά χρόνια επαγγελματικά στον χώρο των PC, αλλά σε αυτά εδώ είμαι αρκετά αρχάριος.

Μέχρι σήμερα είμαι με μια απλή TV των 21” και ένα DVD Pioneer DV-303 με το σετ του 5.1 ηχείων. ΑΛΛΑ έφτασε η ώρα που σε 1,5 μήνα μπαίνω πλέον στο καινούργιο μου σπίτι και θέλω να πάρω μια TV και έναν Προβολέα (πρέπει να έχετε μάλλον βαρεθεί τέτοιου είδους ερωτήσεις, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο μέρος για να ρωτήσω).

Τα δεδομένα:

1. Στον 1ο όροφο θα είναι το σαλόνι 3,60Χ4,70.
Σ’ αυτόν τον χώρο θέλουμε μια TV 32” και πάνω (για DVD θα κρατήσω το Pioneer και τα ηχεία του) Κύρια χρήση στον χώρο θα είναι γεια Τηλεόραση και για λίγες ταινίες που θέλει να βλέπει η σύζυγος (αν ήθελα ας έκανα και αλλιώς δηλαδή)

2. Στο ισόγειο θα γίνει ο χώρος γεια Home Cinema και τα γραφεία μας με τα PC.
Ο όροφος αυτός είναι χωρίς χωρίσματα και το μέρος όπου σκέφτομαι να βάλω τον Προβολέα, είναι και αυτός ένα νοητό τετράγωνο που κάνει ο χώρος 3,60Χ4,70 όπου έχει ένα παράθυρο και μια μπαλκονόπορτα. (σ’ αυτόν τον χώρο πείρα το ΟΚ να κάνω το Cinema ΔΕΝ μπορώ όμως να το κάνω κλειστώ και με μόνωση (ακόμα δηλαδή :roll: )

Το ποσό που θα διατεθεί είναι περίπου 4.000 (για TV, Projector, Πανί, DVD για τον Προβολέα).
Σήμερα που πήγαμε σε γνωστή Αλυσίδα για τα υπόλοιπα ηλεκτρικά είδα δύο προβολικές TV μια LG RE-44SZ21RD με 1.990 και μια SONY KP-41PX2 με 1.830
Και από τιμοκατάλογο μια SONY KP-44PX3 με 2.370. H LG με εντυπωσίασε από εμφάνιση, αλλά όπως της είχαν στην βιτρίνα μπορέσαμε να γυρίσουμε μόνο την LG σε γωνία 90 μοίρες. Το πρόβλημα ήταν ότι είχε τόσο αντανάκλαση πάνω της (ΟΧΙ από ήλιο) που με τα βίας καταλάβαινες αν είναι ανοιχτή. Την SONY δεν μπορέσαμε να την γυρίσουμε οπότε δεν την ανοίξαμε καν.

Από Προβολέα δεν μπόρεσα ακόμα να δω κανέναν και ότι ξέρω γενικός είναι από τα διάφορα Forum.

Παιδία (Τρελαμένα και μη) θα εκτιμούσα πολύ την συμβουλή σας και την βοήθεια σας μιάς και από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα το κατέχετε καλά το άθλημα.

Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε και κάποια καταστήματα στην Θες/νίκη για να δω κάποια μοντέλα.(για καταστήματα σε PM για αποφυγή παρεξηγήσεων)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων μιας και είναι και μεγάλο το κείμενο (πρώτη φορά γράφω τόσο πολύ)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γεια σου Χρηστο και καλως ορισες!
Στα χρηματα που "παιζεις" δεν θα μπορουσα να σου προτεινω τιποτα αλλο απο τον Infocus 4805.
Στην Θεσ/νικη θα τον δεις στις εγκαταστασεις της Τηλεοπτικης-Σαραβαλος(μονο μην με ρωτησεις που ειναι :D ).Μαλιστα ο υπευθυνος κ.Βασιλης Χουρμουζιαδης ειναι και μελος του avsite.
Toν Infocus θα τον συμπληρωσεις με μια οθονη της Da-lite- η HCMW θα σου ανεβασει ακομα περισσοτερο το contrast-και το νεο "μικρο"DVD 1710 της Denon.

Συνολο:2500€ περιπου

Για τηλεοραση ας μιλησουν οι πλεον ειδημονες...

Reaction score
0
Χρηστό, βλέπω στα βαθεία και γρήγορα... γεια να εξηγήσω με τον Χρήστο (νομίζω ) μας ενώνουν και άλλα (οικογενειακά ...)
Γιώργος Νικολουδης

Reaction score
2
Είδες Γιώργο :D . Αν και σήμερα είδα την SONY KF-42SX300 σε χώρο φωτεινό και με εντυπωσίασε, αν και βλέπω να ξεφεύγω από το αρχικό budget αρκετά.

Το μόνο καλό Γιώργο παντός είναι ότι κουβαλάω μαζί και την Φωτεινή και άρχισε να της αρέσει η ιδέα της Plasma στο Σαλόνι :? :wink:

Περιμένω Τηλ. γιατι δεν μου είπες εσυ τι διάλεξες.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.063
Members
38.643
Νεότερο μέλος
venar