TV-μπλέχτηκα

Reaction score
14
krunar καλώς ήρθες...

ο ύπνος που έχασες είναι το λιγότερο... :mrgreen:

η plasma της panasonic θα σε ανταμείψει τα μάλα, όπως είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά.
Η απόσταση που έχεις είναι μια χαρά ακόμη και για 50αρα...

(εδώ ο dream παρακολουθεί από τα 1,5 μέτρα.. :happy_8: )
τις τελευταίες 8 μέρες την παρακολουθώ απο το 1μ λόγω του ότι στήνω ακόμα το HTPC~~~~

PLASMA αν θές να δείς μάυρο και πραγματική αντίθεση. LCD αν σε ενδειαφέρει να εχεις μικρότερη κατανάλωση ρεύματος μόνο, και αντε... λιγότερη θερμική ακτινοβολία στο σαλόνι σου. Κατα τα άλλα, ακόμα και η ακριβότερη LCD δεν εχει το μαυρο και την CRT εικόνα που έχουν η 10ης γενιάς πλάσμα!

Reaction score
0
Τελικά μπήκα και εγώ στο club, έστω και με λίγη/πολύ καθυστέρηση.

H 32 όπως μου είπαν όλοι, μου φάνηκε μικρή, ενώ η 40 μεγάλη, όχι τόσο για θέαση όσο σε διαστάσεις για το σημείο που θέλω να την βάλω. Επομένως η μόνη λύση ήταν μια 37 και έτσι κατέληξα στην Samsung LE37M86BDX, (Ή τιμή ήταν φιλική λόγω γνωστού: 1320Euro σε 12 άτοκες από κατάστημα).
Μόλις την συνδέσω θα σε πω τις εντυπώσεις μου αν και από ότι κατάλαβα είναι ένα μοντέλο που κυκλοφορεί αρκετά οπότε δύσκολα θα προσθέσω κάτι.

Μήπως έχει κάποιος φίλος υπόψη του κάποιο κατάστημα που θα μπορούσα να δω για έπιπλα τηλεόρασης? Ψάχνω κάτι σαν και αυτό που να κάνει εγγυημένα για την samsung...και να μπορώ να το δω και από κοντά.

Για άλλη μια φόρα σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
Οποίο comment ή tip έχετε για την Samsung (πχ configuration ktl ktl...ευπρόσδεκτο)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508