Tv μόνο για σήμα τηλ.

Reaction score
11
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τηλεοράσεις θα ήθελα τη γνώμη σας.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια TV η οποία θα είναι αποκλειστικά για θέαση των καναλιών, μιας και αν θελήσω να δω μια ταινία θα τη βάλω να παίξει στον προβολέα.
Αξίζει μόνο για αυτό το σκοπό να δώσει κανείς πολλά χρήματα για να έχει καλές αναλύσεις αφού το τηλεοπτικό σήμα είναι τόσο άθλιο; Θα υπάρχει κάποιο όφελος;
Είδα οτι υπάρχουν τηλ. 42 ιντσών κάτω από χιλιάρικο όπως η LG42PCIRV Plasma
Αξίζει η αγορά της;
Να σημειώσω οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πολύ φωτεινή και έχει και αρκετά μεγάλο contrast.

http://www.audioshop.gr/index.php?section=products&cat=4&subcat=25&viewid=800008

Αν όχι, μπορείτε να προτείνετε κάτι σε 37 εως 42 ίντσες και μέχρι
1100-1200€;
Ξαναλέω μόνο για σήμα τηλ δεν με ενδιαφέρει το DVD.

Ευχαριστώ.

Reaction score
11
Σωστός ο Γιάννης!
Δεν το πρόσεξα.
Τώρα όμως εδώ και κανένα δίωρο διαβάζω συνεχώς την κατηγορία για τις τηλ. και μπερδεύτηκα μπορώ να πω. Οι απόψεις διαφέρουν πολύ σε σχέση με την επιλογή plasma ή lcd.
Αυτό που υπερισχύει μάλλον είναι οτι οι plasma ανταποκρίνονται καλύτερα στο τηλ. σήμα.
Με ενοχλεί όμως ένα πράγμα.
Οι plasma έχουν στην οθόνη τους τζάμι και όταν είναι μέρα και το σαλόνι φωτίζεται καθρεφτίζονται στην οθόνη τα παράθυρα και τα έπιπλα που βρίσκονται απέναντι.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποιες που δεν έχουν αυτό τα τζάμι, κάπου διάβασα οτι η panasonic αντί για τζάμι έχει κάτι σαν πλαστικό και δεν έχει αντανακλάσεις.

Reaction score
14
Σωστός ο Γιάννης!
Δεν το πρόσεξα.
Τώρα όμως εδώ και κανένα δίωρο διαβάζω συνεχώς την κατηγορία για τις τηλ. και μπερδεύτηκα μπορώ να πω. Οι απόψεις διαφέρουν πολύ σε σχέση με την επιλογή plasma ή lcd.
Αυτό που υπερισχύει μάλλον είναι οτι οι plasma ανταποκρίνονται καλύτερα στο τηλ. σήμα.
Με ενοχλεί όμως ένα πράγμα.
Οι plasma έχουν στην οθόνη τους τζάμι και όταν είναι μέρα και το σαλόνι φωτίζεται καθρεφτίζονται στην οθόνη τα παράθυρα και τα έπιπλα που βρίσκονται απέναντι.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποιες που δεν έχουν αυτό τα τζάμι, κάπου διάβασα οτι η panasonic αντί για τζάμι έχει κάτι σαν πλαστικό και δεν έχει αντανακλάσεις.
φίλε thomas, την συγκεκριμένη την εχει ο πατέρας μου, δυστυχώς την πλήρωσε 2200 Ευρώ πρίν καιρό, και απο οτι θυμάμαι είναι σχετικά "ματ" η οθόνη που λές. Δεν είναι εντονες οι αντανακλάσεις απο το "φωτεινό γύρω περιβάλλον"

Σε μερικές το εχω προσέξει είναι ενοχλητικό, στου πατέρα μου για να μην το εχω προσέξει το πιθανότερο δεν είναι και τόσο εντονο ή τόσο ενοχλητικό.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef