TV 32''

Reaction score
0
Πολύ καλησπέρα .

Βρήκα αυτή την σελίδα όταν έψαχνα να πάρω μια HD βιντεοκάμερα . Μου συνέστησαν μία την πήρα κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος . Έτσι λοιπόν τώρα ψάχνω για μία τηλεόραση 32'' γύρω στα 650 ευρώ full HD κι αν γίνεται 100Hz και να παίζει κι απο USB συσκευές . Έχετε να προτείνετε κάτι ? Έχω βρεί μια Philips 32PFL7404H . Τι λέτε για αυτή ? Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Reaction score
8
Τελικα δεν σου απαντησε κανενας,εσυ προχωρησες σε αγορα γιατι ενδιαφερεται ενας φιλος για την ιδια tv;
Παντως σε διπλανο site την εχει καποιος και ειναι σχετικα ικανοποιημενος.Αν την πηρες γραψε εντυπωσεις για δουμε τι λεει.

Reaction score
0
Όχι δεν την αγόρασα ακόμα . Βρήκα και κάτι άλλες . 32β650 , 32lh5000 ,37lh500, 32pfl8404 καθώς και μία LED της Samsung . Δεν θυμαμαι το μοτνέλο . Έχω μπερδευτεί . Σκέφτομαι για την LED αλλά έχει 820 ευρώ . Για αυτό και περιμενω λίγο να δω πως θα πάνε οι τιμές μέχρι τα Χριστούγεννα.

Reaction score
0
Απάντηση: TV 32''

η Philips ειναι η 32αρα all around τηλεοραση,προσφερει εξαιρετικη τιμη/αποδοση.με τη Samsung θα παρεις καλυτερο μαυρο,θυσιαζοντας ομως τη χρωματικη πιστοτητα και την ευκρινεια.Η συγκεκριμενη TV κερδισε το supertest των 32" του περιοδικου "WHAT HI-FI?" Η 32 pfl 8404 ειναι ιδια με την 7404,με τη διαφορα οτι εχει ambilight.

Reaction score
0

η Philips ειναι η 32αρα all around τηλεοραση,προσφερει εξαιρετικη τιμη/αποδοση.με τη Samsung θα παρεις καλυτερο μαυρο,θυσιαζοντας ομως τη χρωματικη πιστοτητα και την ευκρινεια.Η συγκεκριμενη TV κερδισε το supertest των 32" του περιοδικου "WHAT HI-FI?" Η 32 pfl 8404 ειναι ιδια με την 7404,με τη διαφορα οτι εχει ambilight.
Εγω που εχω Β650 δηλαδη ζηλευω αφανταστα την ευκρινεια και τα χρωματα της 7404 ?
Ευτυχως , εχω περασει ωρες μπροστα της σε σπιτι φιλου και μπορω να εχω αποψη...
:114:

Reaction score
0

Εγω που εχω Β650 δηλαδη ζηλευω αφανταστα την ευκρινεια και τα χρωματα της 7404 ?
Ευτυχως , εχω περασει ωρες μπροστα της σε σπιτι φιλου και μπορω να εχω αποψη...
:114:
οτι και να λεει κανεις,ειναι γεγονος οτι οι φιλιπς εχουν τον ισχυροτερο επεξεργαστη εικονας οπως και τον ισχυροτερο επεξεργαστη χρωματων.

Reaction score
0

Ακριβως φιλε μου ...
Οριστε η χρωματικη ακριβεια της philips 9664 στην πραγματικοτητα ...
Καταφερε στο τεστ να δειχνει ποιο ζωντανη η εικονα μιας πλασμα και μαλιστα σε φωτεινο περιβαλλον!
Αυτο ειναι επιτευγμα!
Πως ειναι δυνατο τηλεοραση με μετριο κοντραστ/μαυρο να εχει τα καλυτερα χρωματα , το ερευνω να το κατανοησω...
Για να μη λεει ο καθενας μας οτι θελει...
Ισως και να μπω στον πειρασμο να βγαλω φωτο απο την philips του και τη samsung μου , αλλα ζηλευει τοσο πολυ που εδωσα λιγοτερα και πηρα τηλεοραση με καλυτερη εικονα , που δεν θελω να τον τσιγκλισω...

http://www.dinside.no/823473/test-philips-pfl-9664-panasonic-tx-p42v10e

Reaction score
0

Δεν εχω τιποτα με την Philips , αντιθετα μαλιστα ειχα και εχω πολλα προιοντα της , αλλα θεωρω οτι πολλες φορες ειναι υπερτιμημενη σε αυτα που προσφερει εναντι του ανταγωνισμου . Για καποιον λοιπον που δεν "ψαχνεται" πολυ μονος του , αλλα ρωταει για να δωσει καποια σεβαστα χρηματα σε μια τηλεοραση που ετσι οπως παει η τεχνολογια , ειναι πιθανο σε 2-3 χρονια να ειναι ξεπερασμενη , καλο ειναι να τον βοηθαμε να αντιληφθει , πως δεν υπαρχει τελεια τι βι, οσα χρηματα και να πληρωσει .
:123:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.283
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale