Tv 42 ή 46 περσινα μοντελα προσφορα αξιζουν???

Reaction score
0
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα την συμβουλη σας...

Πηγα χθες στο πλαισιο κ εχει σε προσφορα 2 πανασονικ και μια sony

Η μια ειναι η πανασονικ G10 σε 46 ιντσες στην τιμη των 640 ευρω

Η αλλη η πανασονικ 42PZ80E σε 42 ιντσες στην τιμη των 400 ευρω

και η αλλη η sony z5500 σε 40 ιντσες στην τιμη των 640 ευρω

και οι 3 ειναι εκθεσιακα κομματια κ παιζουν απο τον δεκεμβριο στο μαγαζι εκτος απο την πανασονικ 42PZ80E που παιζει απο τον νοεμβριο συμφωνα παντα με τον πωλητη.

Την ΤV την θελω για ταινιες μπαλα και κ και λιγο Τηλεοπτικα...η αποσταση ειναι στα 2 με 2.5 μετρα.

Αξισει να παρω καποια απο τις 3??? ή να παω σε κατι καινουργιο για το οποιο θα πρεπει να διαθεσω κοντα στα 1000 ευρω.

Reaction score
802
Απάντηση: Tv 42 ή 46 περσινα μοντελα προσφορα αξιζουν???

Mpg4 εχει λογικα η g10 και η Ζ5500.
Aξιζουν και οι 2.
Καλυτερη εικονα μαλλον θα εχει η g10 αλλα ως πλασμα με τοσες ωρες που θα εχει παιξει φοβαμαι πολυ για burn in.
Η sony ειναι σε καλη τιμη και μαλλον αυτη θα διαλεγα.
Σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις καλυτερη lcd.
Aπο την αλλη, μια καινουργια panny 42u10 θα σου δωσει ισως καλυτερη εικονα, αλλα δεν θα εχει το ιδιο design.

Reaction score
0

κ εγω το φοβαμαι το burn in αλλα μου ειπε ο πωλητης οτι οτιδηποτε παρουσιαζει ακομα κ burn ιn την αντικαθiστα....επισης μου ειπε οτι ο ιδιος την εχει προσεξει κ παιζει ειδικα dvd για να μην παρουσιαζει burn in....πραγμα που αν ηταν θα το ειχε παρουσιαζει ειδη....δεν ξερω τι να κανω να παω να παρω μια απο τις 3...ή να περιμενω τις προσφορες τελος μαιου λογο moundial!!!!

Reaction score
0

640€ μόνο για την P46G10?? :111::111: Τι λες τώρα;

Reaction score
802

Τωρα προσεξα και εγω οτι ειναι η 46αρα!
Βουρ!
Αν εχει burn in μπορεις να το δεις και μονος σου οταν την ωρα που παιζει καποιο trailer μαυρισει η οθονη σε καποιο πλανο και δεις καποιο συμβολο σε καποιο ακρο της οθονης.

Reaction score
0

το εκανα check εκει με τον πωλητη δεν προσεξα τπτ...φαινεται να δουλευει αψογα!!

Ναι 46 ειναι για αυτο μπηκα στην μπριζα να την παρω, απλως με χαλαει που ειναι εκθεσιακο κομματι....κ παιζει απο τον δεκεμβριο δηλ. 5 μηνες full!!! και αν ειναι αληθεια, μπορει να παιζει κ περισσοτερο καιρο....τι λετε??? τι θα κανατε στην θεση μου??? τι παιρνω κ ρισκαρω ή περιμενω μεχρι τελη μαιου????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Mα είναι πανέυκολο να δείς αν έχει εμφανίσει στατικές εικόνες.Απλώς κάνε παύση σε ένα μαύρο πλάνο.Αν έχει και το παραμικρό θα φαίνεται.Αν δεν έχει τότε χτύπα την(την G10,άστην την Z80).Από εγγύηση σε καλύπτουν κανονικά;
Πάντως και η σονυ σ αυτή την τιμή είναι πάρα πολύ καλή αγορά.

Reaction score
0

ναι απο εγγυηση μου ειπε ολα κανονικα...ακομα κ burn in να παθει την περνει λεει πισω κανονικα....

τωρα οσο αφορα τν σονυ οντως κ αυτη αρκετα καλη απλως ειναι 40' και οχι 46 οπως η αλλη....μεγαλο το διλλημα!!!

Reaction score
802

δεν υπαρχει διλλημα.
Panasonic.

Reaction score
0

να μην περιμενω λες τις μουντιαλικες προσφορες και να παω να την χτυπησω????

Reaction score
802

Ναι, απλα τσεκαρε μια στα γρηγορα το burn in (η αντιπροσωπεια δεν το καλυπτει στην εγγυηση, ισως ομως το κανει το πλαισιο.)

Reaction score
0

για πες μου πως να ελεξω για burn in οταν παω στο καταστημα...μην μας κοροιδεψει κιολας κ πωλητης.

Reaction score
802

θα στην βαλει να παιξει και σε καποιο μαυρο φοντο κανε pause και δες (ειδικα στις 4 γωνιες και στα υψη των 16/9 γραμμων) αν εχει μεινει "χαραγμενο" καποιο σχημα/γραμμη.

Reaction score
0

ευχαριστω για την βοηθεια....θα παω απο το μαγαζι να δω αν υπαρχει ακομα.....αν κ με κοβω να περιμενω για τις προσφορες του μουντιαλ!!!!

Reaction score
0

παιδια τελικως πηγα απο το μαγαζι κ την τσιμπισα!!

Τελικως δεν ηταν η 46 g10 αλλα η 46 s10....παρολα αυτα τοσα που διαβασα για τις plasma την πηρα!!!

ξερει καποιος να μου πει σε τι ρυθμισεις να την βαλω να παιζει...δεδομενου οτι επαιζε στο μαγαζι κοντα στους 5 μηνες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.074
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494