TV LED Η' PLASMA 40-42'' ΕΩΣ 600€

Reaction score
4
Γεια σας ψαχνω τηλεοραση full hd εως 600€ κατα προτιμηση led k plasma (πιστευω οτι υπερεχουν των lcd) υπολογιζω οτι με καλυπτει μια απο 40-46'' αλλα εχω το εξης θεμα,επειδη θα μπει κρεμαστη,κ απο κατω απο την tv στο επιπλο ειναι το κεντρικο ηχειο, μου μενει 60cm κενος χωρος για το υψος της(χωρις βαση εννοειεται).οποτε μαλλον παω για εως 42''.Το να ειναι 3d δεν ειναι ''must'' καθως ο pioneer lx60 δεν αναπαραγει 3d αλλα δε θα με χαλαγε κιολας να ειναι 3d ειδικα αν εχει μετατροπεα του 2d σε 3d.Παρακαλω για τις προτασεις σας.

Reaction score
4
Απάντηση: TV LED Η' PLASMA 40-42'' ΕΩΣ 600€

επισης να προσθεσω δε με ενδιαφερουν τα smart tv κ οι συνδεσεις της τηλεορασης στο ιντερνετ καλη εικονα θελω να βλεπω μπαλιτσα κ να μη θολωνει να βλεπω blue ray k να χαζευω κ να φαινεται το μαυρο της νυχτας μαυρο,οχι γκρι σκουρο,το γαλαζιο του ουρανου γαλαζιο κ παει καπως ετσι.
ακουειιιιιι!!!!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

http://www.skroutz.gr/s/1688087/Panasonic-TX-P42X50E.html (Δεν είναι 3d,ούτε έχει μετατροπή).
να φαινεται το μαυρο της νυχτας μαυρο,οχι γκρι σκουρο,το γαλαζιο του ουρανου γαλαζιο κ παει καπως ετσι.
Aπλά δες μια plasma πριν κάνεις αγορά γιατί ενώ μεν πιό σωστή απο άποψη εικόνας οι led κερδίζουν καθότι φαίνονται πιο ''ζωντανές''/εντυπωσικακές.

Reaction score
4

ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση αλλα αυτη η τηλεοραση ομως δεν ειναι καν full hd,ειναι hd ready. hd ready εχω κ τωρα οποτε λεω να αναβαθμιστω κ σε ιντσες(εχω32'' κ σε ποιοτητα.και εγω μαλλον προς λεντ κλινω.πηγα προσφατα κ πηρα κατι απο το πλαισιο κ οταν ειδα τις tv οντως οι led εκαναν την διαφορα,οπως βεβαια ειχαν διαφορα οι ακριβες 3d αλλα δε θελω να υπερβω το μπατζετ μου.

Reaction score
152

Στα λεφτα και στις ιντσες που λες πας καρφι για αυτην....
την εχω ενα 6μηνο τωρα και σε λεω οτι αξιζει...
αν σε παιρνει σε χωρο και χρημα,χτυπα την αντιστοιχη 50ρα.

Reaction score
4

αψογη φαινεται απο τα χαρακτηριστικα οντως. αλλα μαλλον μου πεφτει για λιγο μεγαλυτερη θα παω απο ενα καταστημα να τι δω κ να τι μετρησω για σιγουρια γιατι μαλλον ειναι μεγαλη στο υψος.με περιοριζει το κεντρικο ηχειο ρε γμτ.μαλλον πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι αλχημειες τοποθετησης για το κεντρικο ηχειο ωστε να χωραει ποιο μεγαλη τηλεοραση.αν το υψος χωρις βαση ειναι εως 60cm χωραει 100%

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καμιά απ τις 2 δεν είναι plasma.
Η lg είναι πολύ καλύτερη στο 3d ενώ η Samsung υπερτερεί στο 2d,ενώ δεν είναι fullhd στο 3d της(όπως και η lg).Αν και σε απόσταση μεγαλύτερη των 2.5 μέτρων είναι απίθανο να καταλάβεις διαφορά στην ανάλυση του 3d.
Το θέμα είναι ότι όλες οι τηλεοράσεις αυτή της κατηγορίας έχουν θέματα με την κίνηση τους,ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα.
Έχε όμως στα υπόψιν σου ότι και οι 2 είναι περσινά μοντέλα

Reaction score
4

δε με ενδιαφερει αν ειναι περσινο μοντελο αρκει να εχει ποιοτικη εικονα.3d προς το παρον δεν βλεπω καθως ουτε player(παιζω με ps3) ουτε receiver(παιζω με bitstream απο το ps3 στον pioneer lx60) που να αναπαραγουν 3d εχω.αυτο που ειπες οτι εχουν θεμα με το τηλεοπτικο σημα με κολλαει αρκετα καθως ολες οι tv κατα 60-70% παιζουν τηλεοπτικο σημα.οταν λες εχουν θεμα με την κινηση στο τηλεοπτικο σημα τι εννοεις?ο πατερας μου εχει μια led samsung 40'' δε θυμαμαι μοντελο νομιζω 5000 κ την εχει ενα χρονο,σε εκεινη που εχω δει αρκετα εχω εντυπωσιαστει με την καθαροτητα εικονας κ σε hd(μεσω του λαπτοπ σε mkv αρχειο ειτε μεσω του ενσωματομενου media player που εχει)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

H Toshiba μου είναι άγνωστη.
οταν λες εχουν θεμα με την κινηση στο τηλεοπτικο σημα τι εννοεις?
Στις γρήγορες σκηνές ορισμένες φορές παρουσιάζονται θολώματα ή σπασίματα ή ουρές (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μακρινά πλάνα σε ποδόσφαιρό όσον αφορά την κίνηση της μπάλας).
Βέβαια αυτά οφείλονται περισσότερο στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια που δεν είναι hd(στην ΕΡΤ HD,το φαινόμενο ελαχιστοποιείται),οπότε αναγκάζεται ο scaler της εκάστωτε τηλεόρασης να επεμβαίνει.

Reaction score
152

3d προς το παρον δεν βλεπω καθως ουτε player(παιζω με ps3)
με μια απλη αναβαθμιση μεσω ιντερνετ παιζει 3Δ....

Reaction score
4

Ο avr μου δεν υποστηρίζει 3d,Τεσπα αυτο που με ενδιαφέρει εμένα είναι ναα πάρω μια tv η οποία να δείχνει καθαρά χωρις θολουρες κ ουρές.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν την έχω δει πουθενά.

Reaction score
4

αν εχετε να προτεινεται καποια ειμαι ολος αυτια.

Reaction score
4

http://www.skroutz.gr/s/449535/LG-50PA5500.html αυτη εδω?αν υποθεσουμε οτι χωραει?(προσπαθω να βρω νεα θεση για το κεντρικο ηχειο του home cinema,μαλλον θα παει 20 εκατοστα πανω απο την τηλεοραση.)

Reaction score
4

στο ιδιο ευρος τιμης (αντε εως 650€)ακουω κ προτασεις για τηλεορασεις εως 116 εκατοστα πλατος κ 72 υψος. δηλαδη 50αρα με πολυ μικρη κορνιζα.

Reaction score
5

Είδα ποιό πανω οτι θες το μαύρο να είναι μαυρο, επομένως ξεχνας lg Και πας για samsung.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas