tv samsung 26'' ή philips και πιο μοντελο,βοηθεια

Reaction score
0
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η SAMSUNG LE26R86 Η΄LE 26S86 H' LE26A336J..ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ?ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..

Reaction score
0
εχω σχεδον καταληξει στη samsung le 26r86..ποσο και που λετε θα τη βρω? αξιζει τα λεφτα τησ? να τη χτυπησω?

Reaction score
0
αμα τη βρεις σε στοκ πουθενα,μπορει και 500Ε,θα δυσκολευτεις ειναι καταργημενη ομως

Reaction score
0
παιδια βοηθεια... πηρα τη samsung ie26r86.. ΜΑΓΕΙΑ.. αλλα τωρα εχω το εξησ προβλημα: πηρα καλωδιο hdmi το χρυσο για να τη συνδεσω με το dvd player μαρκασ LG... EXEI ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΧΟ,ΣΤΟ ΜΟΥΓΓΟ...αντιθετα με το scart ολα καλα και ηχοσ.. τι να κανω?

Reaction score
80
Παιδιά καλημέρα. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα δηλαδή μικρή απόσταση θέασης 2 μέτρα με αποτέλεσμα να προσανατολίζομαι σε 26'' οθόνη. Είμαι λοιπόν μεταξύ τωνSony 26V4500 και Samsung LE26A457C1D Η δαιαφορά στη τιμή τους είναι μικρή περί τα 20-30 €. Τις έσχω δει και τις 2 και έχουν περίπου την ίδια εικόνα όμως η Sony έχει περισσότερα έξτρα. Ο πωλητής μου πρότεινε την Samsung ανεπιφύλακτα αλλά δε τον πολυ εμπιστεύομαι γιατί μπορεί να θέλει να διώξει stock.
Θα παρακαλέσω για την άποψη σας ιδίως από φίλους που έχουν δοκιμάσει τις τηλεοράσεις αυτές.
Επίσης μια μάλλον χαζή ερώτηση. Υπάρχει true HD οθόνη στις 26'' ?

Reaction score
0
δεν υπαρχει 1080p 26".Οσον αφορα τις δυο παρε τη 26V4500 ειναι η καλυτερη 26" της αγοράς.Κερδιζει τη Α457 και σε μαυρο και σε χρώματα και σε επεξεργαστή

Reaction score
1.213
δεν υπαρχει 1080p 26".Οσον αφορα τις δυο παρε τη 26V4500 ειναι η καλυτερη 26" της αγοράς.Κερδιζει τη Α457 και σε μαυρο και σε χρώματα και σε επεξεργαστή

http://www.samsung.com/gr/consumer/...pe=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS26TDDSUV/EN

T260HD

Eιναι 1080p ? Kαι το κυριοτερο ....αξιζει ? Ειναι καλυτερη απο την samsung που αναφερθηκε ? Και επειδη τη βρισκω πιο ακριβη ..η πιο φθηνη πχ..Τ240ΗD τι λεει ?

Reaction score
80
http://www.samsung.com/gr/consumer/...pe=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS26TDDSUV/EN

T260HD

Eιναι 1080p ? Kαι το κυριοτερο ....αξιζει ? Ειναι καλυτερη απο την samsung που αναφερθηκε ? Και επειδη τη βρισκω πιο ακριβη ..η πιο φθηνη πχ..Τ240ΗD τι λεει ?
Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη Τ260 είναι οθόνη υπολογιστή πιθανώς με TV Tuner και όχι κανονική τηλεόραση. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Reaction score
80
To ερώτημα είναι αφού οι 26'' σε μόνιτορ υποστηρίζουν HD γιατί δε το κάνουν και στις τηλεοράσεις και όλες οι 26άρες είναι 720p?

Reaction score
73
παιδια βοηθεια... πηρα τη samsung ie26r86.. ΜΑΓΕΙΑ.. αλλα τωρα εχω το εξησ προβλημα: πηρα καλωδιο hdmi το χρυσο για να τη συνδεσω με το dvd player μαρκασ LG... EXEI ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΧΟ,ΣΤΟ ΜΟΥΓΓΟ...αντιθετα με το scart ολα καλα και ηχοσ.. τι να κανω?
Ηλεγξες καλα ολα τα μενου της TV και του DVD μηπως υπαρχει καποιο που ελεγχει τι περναει απο το καλωδιο..?

Αν δεν ειναι εκει το προβλημα ψαξε πρωτα το DVD σου μιας και ειναι πιο παλιο απο τη TV... μηπως
αυτο εχει προβλημα... Δες ενα αλλο DVD που νε εχει HDMI εξοδο απο φιλο σου για να τσεκαρεις την TV...

Δεν ξερω καθολου τις SAMSUNG αλλα επειδη πλεον οι TV μετατρεπονται σε "Η/Υ" σχεδον για το HD
μπας και εχει μενου ελεγχου... του HDMI

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm