TV Ston projector

Reaction score
0
Για σας,
εχω αγορασει πριν κανα 5μηνο ενα project Themescene H31.
Ειναι καλος και δεν εχω παραπονο.

Ομως πηρα ενα καλωδιο, το συνδεσα στην τηλεοραση (να δω καναν αγωνα) και δυστυχως εδειχνε κοκινα και με χιονα.

Μιας και δεν εχω παραπονο , σκεφτηκα μηπως το καλωδιο ηταν μαπα.

Μπορειτε να με ενημερωσετε τι ακριβως χρειαζομαι για να δω τηλεοραση μεσω του projector, και πως θα τα ζητησω??

Ευχαρσιτω εκ των προτερων.

Reaction score
14
αν ο προτζέκτορας σου έχει VGA-IN (το 15πινο D-SUB) βίσμα που συνδέεις τον υπολογιστή με την οθόνη σου, τότε πάς και αγοράζεις ένα εξωτερικό tuner το οποίο και το συνδεεις μέσω VGA στον projector σου.

Κάτι τέτοιο όπως αυτό στην φωτογραφία θα σου παίξει μια χαρά.

Reaction score
0
εχει εσωτερικο ενισχυτη αυτη η συσκευη;
παιζει αισθητα καλυτερα απο τον δεκτη ενος video?
ποσο κανουν ?

Reaction score
0
Δεν έδωσα μαλλον να καταλαβετε καλα.
Θελω να περνω εξοδο απο την τηλεροραση (Scart) και οχι να παρω εξτρα συσκευη.

Παρολα αυτα, η συσκεη αυτη ποσο κοστιζει και τι καλωδια θα χρειαστει μαζι με αυτη τη συσκευη?

Ευχαριστω και παλι.

Reaction score
0
Ένα από τα πλεονεκτήματα του Η31 είναι πως κλειδώνει σε SCART-RGB. Πχ αν είχες NOVA θα μπορούσες με τον αντάπτορα SCART -> VGA και VGA -> VGA καλώδιο να απολάυσεις πολύ καλή εικόνα από τηλεοπτικό σήμα. Ειδικά κάποια κανάλια με υψηλό bitrate όπως RTL, Arte κλπ παίζουν σαν DVD. Τα ελληνικά δυστυχώς, με εξαίρεση το MEGA κατ' εμέ είναι λίγο θολά.

Αν δεν έχεις NOVA τότε θέλεις ένα καλώδιο SCART -> Composite Video το οποίο όμως ως φορμά είναι πολύ κατώτερο του SCART/RGB. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τηλεοράσεις που να υποστηρίζουν έξοδο SCART/RGB

Reaction score
14
ελληνικά δυστυχώς, με εξαίρεση το MEGA κατ' εμέ είναι λίγο θολά.
μα ξέρετε γιατί?

το σήμα που κάνει uplink η ΝΟΒΑ στον HOTBIRD ανεβαίνει με αναμεταδότη αναλογικό που βρίσκεται στο Uplink station που απλά λαμβάνει μέσω UHF (καρα-αναλογικούρα) και μετά το συμπιέζει σε mpeg2 με bitrate 2.5mbps, όταν τα ARTE και NRJ12 έχουν 8.5mbps!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.368
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ