Tweak City Audio

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
To νέο κοσκινάκι των Αμερικάνων όσον αφορά τις ΧΑΜΗΛΕΣ.

CraigSUB(CS) 18.2

The CS-18.2 will deliver the following SPL at 1 meter ground plane BEFORE room and boundary gain:
Code:
                      [B]Single[/B]    [B]Pair[/B]
15 Hz	                 107 dB  113 dB
20 Hz	                 112 dB  118 dB
31.5 Hz	                 120 dB  126 dB
50 Hz	                 127 dB  133 dB
20-63 Hz average	    123 dB  129 dB 
20-31.5 Hz average   116 dB  122 dB
40-63 Hz average	    127 dB  133 dB
Kαι φυσικά το ανάλογο ξεκατίνιασμα με κατόχους άλλων sub..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Απάντηση: Tweak City Audio

Type: Sealed, two driver system
Frequency Response: 23Hz – 200Hz +/- 3 dB
In-room extension (room and placement dependent): 15Hz or lower
Driver:
2 x 18” – passive drivers
Drivers on opposing 40" x 20" sides
Custom designed and manufactured in the USA, to CraigSUB specifications, exclusively for Chase Home Theater

Amplifier:
Class D
Class AB output stage for clean, controlled output
Rated Power Output: (0.92% THD) 950 Watts* into 4 ohms *based on one-third power duty cycle

Dimensions: 40”H x 20”W x 20”D
Weight: 160 lbs
Shipping Weight: 190 lbs

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

130dB @ 30Hz, κλιπς
31.5 Hz 120 dB 126 dBγκρεγκ

122dB @ 20Hz,κλιπς

20 Hz 112 dB 118 dB γκρεγκ

15Hz γκρεγκ 107 dB κλιπς 113 dB

απο οτι βλεπω 2 κλιπς διπλα σε αυτο, απλα το λουλιαζουν παντου
οπου bold τα κλιπς, και οπου υπογραμισμενα τα αλλα, και τα κλιπς ειναι μολις 12ιντσα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

βλεποντας ενα τετοιο θηριο ευκολα καταλαβαινουμε οτι προσπαθουν να εκμεταλευτουν τον ογκο της καμπινας .
Βεβαια 2 ή περισοτερα τετοια θηρια ειναι δυσκολο να στηθουν σε ενα μεσο χωρο.
Και δεν μιλαω για ελληνικο αλλα για αμερικανικο.Θυμαμαι στα πρωτα μανιουαλ του σαμπ που εφτιαχνε ο καρβερ εξηγουσε οτι για να παιξει ενα σαμπ δυνατοτερα απο το δικο του , επρεπε να ειναι τεραστιο, και οτι το δικο του επαιζε δυνατοτερα απο αλλα σαμπ με μεγεθος μικρου ψυγειου.
In the other hand το πραμα ειναι φτηνο.
Aν μπορει καποιος να το βαλει στον χωρο του (και να μην προδιδει την θεση του ) (βαλε 2 τεμαχια) θα ειναι καλη περιπτωση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Αργύρη οι μετρήσεις που έχουν δώσει είναι σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ,όχι σε δωμάτιο.Το κατα πόσο είναι αληθείς δεν το ξέρω μιας και δεν ήμουν μπροστά.
Οι μετρήσεις των κλιπς είναι σε δωμάτιο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

θεωριτικα ετσι λεει η κλιπς, για ολα τα ηχεια της.Γιαυτο λεω οτι πρεπει να εχουμε ισα μετρα και σταθμα .Και κατι ακομα δεν ειναι μονο η αποκριση συχνοτητων , ειναι πολλα πραματα για να πουμε ενα σαμπ οτι ειναι καλο all over.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.438

αν μια μέτρηση σε δωμάτιο βγάζει στους 20-30 κύκλους 130 ντι-μπι, μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν στην αυλή σας, σε ανοιχτό χώρο δηλαδή, δε βγάζει ούτε 90 ντι-μπι...

κάθε σαμπ έχει τη δυνατότητα να "δονεί" συγκεκριμένα κυβικά μέτρα χώρου, πάνω από τα οποία απλά "χάνεται" και δε κάνει κιχ...

οι μετρήσεις σε ανοιχτό χώρο γίνονται πχ για ΡΑ σαμπ πχ της JBL. Μέσα σε σπίτι, αυτά τα σαμπ το ...γκρεμίζουν.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Tweak City Audio

130dB @ 30Hz, κλιπς
31.5 Hz 120 dB 126 dBγκρεγκ

122dB @ 20Hz,κλιπς

20 Hz 112 dB 118 dB γκρεγκ

15Hz γκρεγκ 107 dB κλιπς 113 dB

απο οτι βλεπω 2 κλιπς διπλα σε αυτο, απλα το λουλιαζουν παντου
οπου bold τα κλιπς, και οπου υπογραμισμενα τα αλλα, και τα κλιπς ειναι μολις 12ιντσα

Ναι και μετά ξύπνησε και η Klipsch και τα sub της. :143:

Σαν να λες σε οδοντίατρο να πάρει Dremel για τροχό μιας και είναι και πιο οικονομικό.....

Πέραν της πλάκας τώρα.... Ποια Klipsch είναι αυτά, που, πως και από ποιον έγιναν οι μετρήσεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα δικα μου
οι μετρησεις ειναι απο τους ιδιους
ξερω μπορεις να διαφωνεις
αλλα
τις ιδιες μετρησεις δινουν και τα περιοδικα hcc Και htm
ξερω μπορει να τους χαρτζηλικωσαν , αλλα αυτο ισχυει για ολους
by the way εχω εξαιρετικη διαμανταλοιφη , και ντρεμελακι
αν θες σου γυαλιζω τους τραπζητες και τους κοπτηρες σου:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν μια μέτρηση σε δωμάτιο βγάζει στους 20-30 κύκλους 130 ντι-μπι, μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν στην αυλή σας, σε ανοιχτό χώρο δηλαδή, δε βγάζει ούτε 90 ντι-μπι...

κάθε σαμπ έχει τη δυνατότητα να "δονεί" συγκεκριμένα κυβικά μέτρα χώρου, πάνω από τα οποία απλά "χάνεται" και δε κάνει κιχ...

οι μετρήσεις σε ανοιχτό χώρο γίνονται πχ για ΡΑ σαμπ πχ της JBL. Μέσα σε σπίτι, αυτά τα σαμπ το ...γκρεμίζουν.
μαθια μου καθε Pa ειναι για ξωτερικο χωρο ,
εχεις δει κανα hc σε ξωτερικο χωρο, ?
γιατι τα σαμπ που βγαζει για σωτερικους χωρους δεν παιζουν μια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα δικα μου
οι μετρησεις ειναι απο τους ιδιους
ξερω μπορεις να διαφωνεις
αλλα
τις ιδιες μετρησεις δινουν και τα περιοδικα hcc Και htm
ξερω μπορει να τους χαρτζηλικωσαν , αλλα αυτο ισχυει για ολους
by the way εχω εξαιρετικη διαμανταλοιφη , και ντρεμελακι
αν θες σου γυαλιζω τους τραπζητες και τους κοπτηρες σου:138:

αναξαγορα εδω εισαι απο το σιτε της κλιπς

MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT130dB @ 30Hz, 122dB @ 20Hz, 112dB @ 15Hz 1/8 space, 1m (2 enclosures side-by-side per THX Ultra2)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο για το τι πσαρια πιανουν στον μισονεκρο χωρο μου θα σου πω οταν τα μετρησω με το οντισι και ανεβασω το πινακακι .......
τωρα το οτι εχω 4 σαμπακια ξερω οτι εγω και μονο εγω φταιω:143:
αποκλειστικα:126:

Reaction score
150

αναξαγορα εδω εισαι απο το σιτε της κλιπς

MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT130dB @ 30Hz, 122dB @ 20Hz, 112dB @ 15Hz 1/8 space, 1m (2 enclosures side-by-side per THX Ultra2)

A) Μιλάει για 2 SUB Side by Side οπότε είσαι +6db. Μιλάει για stacked positioning.

Β) Αυτά τα 130db στα 30Hz με τι THD? Γιατί αν μιλάμε απλά μετρήσεις σε αρμονικές τότε καλά κρασιά.

Γ) Μετράει στο 1m oπότε βγάλε κι αλλά 6db ανα μέτρο κάτι βέβαι που ισχύει για όλα τα sub αλλά αυτός μετράει έξω.

Και δες εδώ μια μέτρηση των δικών σου από Audioholics με το ground plane technique στο 1 μέτρο. Εδώ είναι ΔΥΟ Klipsch

Γεια σας! Κάτω απο τα 20 το δυο Klipsch μετράνε σαφώς χειρότερα από ένα 18.2

Δυο 18.2 σε ένα δωμάτιο είναι σαφώς πιο δυνατά από τα Klipsch. Αν τα Klipsch ήταν τόσο δυνατά θα παίρνανε όλοι δυο τέτοια και θα τελείώναν χωρίς να λιώνουν τα κορμιά τους σε τόσα projects.

Είναι καλά αλλά στα λεφτά τους υπάρχουν πολύ δυνατότερα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tweak City Audio

A) Μιλάει για 2 SUB Side by Side οπότε είσαι +6db. Μιλάει για stacked positioning.
δεν στο εχω πει οτι μιλα για 2 , σε καθε τσουξ σετ υπαρχουν 2 σαμπ

Β) Αυτά τα 130db στα 30Hz με τι THD? Γιατί αν μιλάμε απλά μετρήσεις σε αρμονικές τότε καλά κρασιά.
δεν ξερω , απλα τα εχεις ακουσει, και εχεις ακουσει αν βγαζουν παραμορφωσεις , και τοτε ηταν μονο 1 ή 2 τωρα ειναι 4

Γ) Μετράει στο 1m oπότε βγάλε κι αλλά 6db ανα μέτρο κάτι βέβαι που ισχύει για όλα τα sub αλλά αυτός μετράει έξω.
αυτο το μαθαινουμε

Και δες εδώ μια μέτρηση των δικών σου από Audioholics με το ground plane technique στο 1 μέτρο. Εδώ είναι ΔΥΟ Klipsch

Γεια σας! Κάτω απο τα 20 το δυο Klipsch μετράνε σαφώς χειρότερα από ένα 18.2

Δυο 18.2 σε ένα δωμάτιο είναι σαφώς πιο δυνατά από τα Klipsch. Αν τα Klipsch ήταν τόσο δυνατά θα παίρνανε όλοι δυο τέτοια και θα τελείώναν χωρίς να λιώνουν τα κορμιά τους σε τόσα projects.

Είναι καλά αλλά στα λεφτά τους υπάρχουν πολύ δυνατότερα.
αυτο ειπα , ειναι καλα στα λεφτα τους, και ακομα καλυτερα στα λεφτα που τα πηρα:126:
αν βαλουμε μεσα και την περιπτωση βλαβης , και τα ταξιδια αναψυχης μεχρι την δανια και πισω καταλαβαινεις ......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο αφορα το audiohol και καθε audiohol μου επιτρεπεις να εχω τις επιφυλαξεις μου .Ακομα και αν ηταν δικα μου προιοντα.
Ξερεις ποσο ευκολα κανεις κατι θεο ή δαιμονα :126:
οποτε οι μετρησεις και οι επιδοσεις του καθε προιοντος ειναι απλα για να γεμιζουν σελιδες για αυτους που ψαρωνουν.Εγω ψωνιζω επι της πραξης:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα σαμπ μου ειναι περιπου στα 0 db στον pioneer υποψιν οτι το audyssey κοβει καποια db

The SoundEQ cuts the input level by 9 dB with an allowable boost of +9dB at any frequency. This is to prevent clipping within the SoundEQ. Unfortunately this also requires that the amplifier output be turned up by 9 (on average, depending on where frequency response boosts are applied). Typical listening levels are about 10 dB below reference.

παρολα αυτα εχεις ακουσει αν υπαρχουν παραμορφωσεις.Και αν θυμασαι στο μαριοτ (δεν ξερω τι ρυθμισεις ειχαν κανει, σε 40 τετραγωνικα 2 τετοια κροταλιζαν το χωρο για πλακα.

Reaction score
150

οσο αφορα το audiohol και καθε audiohol μου επιτρεπεις να εχω τις επιφυλαξεις μου .Ακομα και αν ηταν δικα μου προιοντα.
Ξερεις ποσο ευκολα κανεις κατι θεο ή δαιμονα :126:
οποτε οι μετρησεις και οι επιδοσεις του καθε προιοντος ειναι απλα για να γεμιζουν σελιδες για αυτους που ψαρωνουν.Εγω ψωνιζω επι της πραξης:126:

Ναι μόνο που το audioholics δεν είναι ούτ Hometheater Review ούτε περιοδικό. Πολύ απλά έχουν αξιοπιστία πολύ μεγαλύτερη από αυτούς που βάζεις link συνήθως.

Το θέμα όμως εδώ είναι το τι θέλουμε κι αν θυμάμαι καλά εσύ δεν γουστάρεις να παίρνεις ηχεία χωρίς αντιπροσωπεία από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Επίσης το άλλο πρόβλημα είναι ότι η διαφορά τιμής π.χ. των Klipsch με διάφορα άλλα βαρβάτα sub μπορεί εύκολα να εξανεμιστεί με τα μεταφορικά και το τελωνείο.

Σαν λύση σου είπα είναι πολύ καλή και στο χώρο σου παίζει επίσης πολύ καλά. Τέλος μιας και πας για 4 sub οι παραπάνω μετρήσεις θα είναι σαφώς πιο ανεβασμένες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tweak City Audio

Ναι μόνο που το audioholics δεν είναι ούτ Hometheater Review ούτε περιοδικό. Πολύ απλά έχουν αξιοπιστία πολύ μεγαλύτερη από αυτούς που βάζεις link συνήθως.
σωτηρ η , μην εισαι αφελης , δεν εμπιστευομαστε ουτε τον ευατο μας με αυτα που εχουμε δει

Το θέμα όμως εδώ είναι το τι θέλουμε κι αν θυμάμαι καλά εσύ δεν γουστάρεις να παίρνεις ηχεία χωρίς αντιπροσωπεία από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
ναι δεν θελω να γινω κουμπαρος με το κουριερ

Επίσης το άλλο πρόβλημα είναι ότι η διαφορά τιμής π.χ. των Klipsch με διάφορα άλλα βαρβάτα sub μπορεί εύκολα να εξανεμιστεί με τα μεταφορικά και το τελωνείο.
και οχι μονο

Σαν λύση σου είπα είναι πολύ καλή και στο χώρο σου παίζει επίσης πολύ καλά. Τέλος μιας και πας για 4 sub οι παραπάνω μετρήσεις θα είναι σαφώς πιο ανεβασμένες.
εντονες θα ελεγα μαζαζ ολ οβερ γιορ μπαντι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier