Tzimis Panousis @ Athens Pride 2009

Reaction score
8
Ποτε μου δεν καταλαβα, γιατι αυτο ο τυπος εγινε διασημος.

Ειναι επαναστατης;

Εχει χιουμορ;

Ειναι ευρηματικος;

Τι στο καλο ειναι;

Γιατι καλλιτεχνης, σιγουρα......... δεν ειναι.

Συγνωμη Κε Μπλατσιε, την αποψη μου καταθετω και μονο.:126:

Για μενα τουλαχιστον ειναι ενας, ανευ χιουμορ, επαναστατης απο θεση ισχυος.

Αχ, ρε Τζιμακο.

Ας ειχα και εγω τα λεφτα του μπαμπα σου, να δεις ποσες επαναστασεις θα εκανα.:138:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.338
Απάντηση: Tzimis Panousis @ Athens Pride 2009

Είναι εξαίρετος στιχουργός και μουσικοσυνθέτης αλλά δεν έχει καλή φωνή για τραγουδιστής.
Όμως αυτός τραγουδάει, κάποπιος έπρεπε να το κάνει.
Έχει χιούμορ, είναι οξυδερκής, πρωτοτυπεί σε πολλά πράγματα, ξεφεύγει από τα τετριμμένα.
Εγώ τον πάω πολύ.
Θεωρώ ότι για να τον καταλάβεις πρέπει να ακούσεις τη μουσική του και κυρίως τα live του σε διάφορα μαγαζιά.

Reaction score
8
Λεφτα σου λειπουν και δε κανεις επανασταση;;;
Και λεφτα μου λειπουν, και δεν θα ειμουν επαναστατης με τις τσεπες του μπαμπα μου.

Επαναστατω με τα δικα μου ποδια φιλε μου και τις δικες μου δυναμεις.

Ελπιζω να ειναι κατανοητη η διαφορα αυτη τη φορα, γιατι την πρωτη δεν την καταλαβες. :138:

Reaction score
2.144
Re: Απάντηση: Tzimis Panousis @ Athens Pride 2009

Είναι εξαίρετος στιχουργός και μουσικοσυνθέτης αλλά δεν έχει καλή φωνή για τραγουδιστής.
Όμως αυτός τραγουδάει, κάποπιος έπρεπε να το κάνει.
Έχει χιούμορ, είναι οξυδερκής, πρωτοτυπεί σε πολλά πράγματα, ξεφεύγει από τα τετριμμένα.
Εγώ τον πάω πολύ.
Θεωρώ ότι για να τον καταλάβεις πρέπει να ακούσεις τη μουσική του και κυρίως τα live του σε διάφορα μαγαζιά.
Πόσο πάει αλήθεια το εισιτήριο του αριστερού επαναστάτη Τζιμάκου; Γιατί προ οκταετίας που είχα την περιέργεια ήταν ακριβότερο από εισιτήριο υπεραστέρα της ροκ που έπαιζε την ίδια εποχή...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Tzimis Panousis @ Athens Pride 2009

Πόσο πάει αλήθεια το εισιτήριο του αριστερού επαναστάτη Τζιμάκου; Γιατί προ οκταετίας που είχα την περιέργεια ήταν ακριβότερο από εισιτήριο υπεραστέρα της ροκ που έπαιζε την ίδια εποχή...
Τα τελευταια χρονια, ολοι οι αριστεροι, εχουν δεξιες τσεπες. :142:

Τι να κανουμε τωρα. Ανθρώποι ειναι κι αυτοι. Να μη ζησουν αξιοπρεπως;;;;:135::135:

Reaction score
8
Τελικα κανοντας μια αυτοκριτικη, νομιζω οτι ειμαι .........ζηλιαρης.

Δεν κανω πλακα.

Ετσι και ειχα λυσει το βιοποριστικο προβλημα, το δικο μου και της οικογενειας μου, ε, ρε μανα μου !!!

Το τι στοχασμους ειχε να κατεβασει η γκλαβα μου !!! Το τι αμπελοκουραδοφιλοσοφια θα σκεφτοταν !!!

Αλλα να, ΔΕΝ. Τρεχω σαν το Βεγγο. Δεν εχω το χρονο.

Ειναι να μην ζηλευω;;;

Reaction score
15
Απάντηση: Re: Tzimis Panousis @ Athens Pride 2009

Τελικα κανοντας μια αυτοκριτικη, νομιζω οτι ειμαι .........ζηλιαρης.

Δεν κανω πλακα.

Ετσι και ειχα λυσει το βιοποριστικο προβλημα, το δικο μου και της οικογενειας μου, ε, ρε μανα μου !!!

Το τι στοχασμους ειχε να κατεβασει η γκλαβα μου !!! Το τι αμπελοκουραδοφιλοσοφια θα σκεφτοταν !!!

Αλλα να, ΔΕΝ. Τρεχω σαν το Βεγγο. Δεν εχω το χρονο.

Ειναι να μην ζηλευω;;;

να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου και για ότι έχεις καταφέρει. να χαίρεσαι ότι αγαπάς.
συγχαρητήρια που στέκεσαι στα δικά σου πόδια.

να είσαι περήφανος αγαπητέ φίλε!:126:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Tzimis Panousis @ Athens Pride 2009

να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου και για ότι έχεις καταφέρει. να χαίρεσαι ότι αγαπάς.
συγχαρητήρια που στέκεσαι στα δικά σου πόδια.

να είσαι περήφανος αγαπητέ φίλε!:126:

Σ' ευχαριστω πολυ αγαπητε μου και ανταποδιδω τις ευχες. :137:

Ειμαι πολυ υπερηφανος, για οτι εχω καταφερει στη ζωη μου, (οχι σπουδαια πραγματα), γιατι τα εχω κανει μονος μου, με μονη βοηθεια, την συζυγο μου.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.432
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim