Ufάδικα κλπ!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ παιδιά, θυμάμαι πολύ μικρός κάποια μηχανήματα που έβλεπες μέσα απο μια τρύπα και υπήρχε τρισδιάστατο παιχνίδι με διαστημόπλοια και κάτι παρόμοια. Επαιζες με χειριστήριο. Τότε ήταν με δίφραγκο. Θυμάται κανείς;

Σωκράτη ευχαριστώ για το CD.

Reaction score
51
Ούτε καν το θυμάμαι αυτό.........
Και με 2φραγκο.... :shock: :shock: :shock:

Η ενασχόλησή μου (αν θυμάμαι καλά) είχε ξεκινήσει με 10ρικο..... :roll:

V

VIDEOMIX

Guest
Κάποιος ελπίζω να το θυμηθεί. Ηταν απίθανο για την εποχή του. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Νομίζω πως είχαν βγεί και κάποια άλλα παρόμοια.

V

VIDEOMIX

Guest
Mπορεί. Εμείς πάντως τα είχαμε σε μαγαζί στην Λούτσα τα καλοκαίρια που κάναμε διακοπές. Μιλλάω για το 1976.

Reaction score
26.273
και ενα πιο καινουριο: 1941!
ο απολυτος καταιγισμος πυρομαχικων!
το καημενο το κουμπι τι ειχε τραβηξει...
(θυμιζω, αεροπλανακι που κινειται σε ολη την οθονη με την οθονη να καλυπτει με σταθερη ταχυτητα την αποσταση. εχθρικα αεροπλανα απο παντου και οπλα που κερδιζες σε σημειο τα πυρομαχικα που εριχνες να καλυπταν ολη την οθονη!)

Reaction score
26.273
αδερφια δεν ξερω πως να το θεσω ,αλλα τα μονα παιχνιδια που παιζω στο pc (οταν δηλαδη γινεται αυτο) ειναι δεκαετιας. ενταξει κορυφη κατι mcrae κατι gt1/2/3/4 ( θελω βεβαια και 1500ευρα υπολογιστη-δεν τρελαθηκα ακομα) αλλα εγω την βρισκω με κατι παρακμιακα τυπου simcity, railroad tycoon ,civilization(ερε κολλημα μεχρι να στειλω πυραυλο στο διαστημα) ,pirates και bards tale. εχω προβλημα?

V

VIDEOMIX

Guest
Tα παιχνίδια που τα έπαιζα καλά και σε μερικά μάζευα και κόσμο τριγύρω μου ήταν: Mon  cresta, Crazy Kong, Water boy, ......... cooglins(δεν θυμάμαι καλά το όνομα, ήταν ενας ανθρωπάκος που ξεκίναγε απο ενα νεκροταφείο και έφτανε μέχρι την κόλαση για να σώσει μιά ξενέρωτη) φυσικά την Ολυμπιάδα οπου τα κέρματα και οι αναπτήρες είχαν κάνει το πλαστικό στο μπουτόν να αναστενάζει και κατόπιν να εξαφανίζεται. Μάλιστα σε ενα κατάστημα, κανα 2 φορές μας κλείσανε το ρεύμα και λέγαν και καλά οτι ήταν απο την ΔΕΗ!!! :x

Εαν θυμηθώ και άλλα παιχνίδια, θα τα γράψω. 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Tα παιχνίδια που τα έπαιζα καλά και σε μερικά μάζευα και κόσμο τριγύρω μου ήταν: Mon cresta, Crazy Kong, Water boy, ......... cooglins
δεν υπήρχε aterboy αλλά wonderboy (1 και 2) το οποίο ήταναπό τα κορυφαία της εποχής. Το cooglins που λες πρέπει να είναι το Ghosts and Goblins, άλλο μεγάλο hit των αρχών της δεκαετίας...

Το Solomons Key το θυμάται κανείς??? Κάπου τώρα τελευταία το πήρε το μάτι μου σε java για κινητό!!!

Reaction score
51
VIDEOMIX said:
φυσικά την Ολυμπιάδα οπου τα κέρματα και οι αναπτήρες είχαν κάνει το πλαστικό στο μπουτόν να αναστενάζει και κατόπιν να εξαφανίζεται. . 8)

Aκριβώς έτσι!!!!
Μεγάλη πόρωση!! :roll: :D

GF

Reaction score
27
Παναγιωτη, στο Κουρδιαστο η στο Λακι μαν? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
26.273
ωχ μας πιασανε.
κουρδιστο , πιο φωτεινο ρε παιδι μου και καλυτερα τραπεζια. και για να χουμε καλο ρωτημα απαντα στην ερωτηση που ξερεις οτι θα κανω

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Bρε παιδια την εποχη εκεινη εμεις γυρναγαμε στα παρκα και εξω απο τα φροντιστηρια να καμακωσουμε κανενα φρεσκο γκομενακι.που καιρος για ufo.Γουσταριζα πολυ ομως τους UFO με τη θρυλικη κομματαρα doctor doctor please οποτε ειμαι εντος θεματος.Νομιζω?

Reaction score
26.273
αφου εισαι δικος μας εισαι παντα εντος θεματος(δεν ξερω αν με πιανεις)

V

VIDEOMIX

Guest
Tα παιχνίδια που τα έπαιζα καλά και σε μερικά μάζευα και κόσμο τριγύρω μου ήταν: Mon  cresta, Crazy Kong, Water boy, ......... cooglins(δεν θυμάμαι καλά το όνομα, ήταν ενας ανθρωπάκος που ξεκίναγε απο ενα νεκροταφείο και έφτανε μέχρι την κόλαση για να σώσει μιά ξενέρωτη) φυσικά την Ολυμπιάδα οπου τα κέρματα και οι αναπτήρες είχαν κάνει το πλαστικό στο μπουτόν να αναστενάζει και κατόπιν να εξαφανίζεται. Μάλιστα σε ενα κατάστημα, κανα 2 φορές μας κλείσανε το ρεύμα και λέγαν και καλά οτι ήταν απο την ΔΕΗ!!!  :x

Εαν θυμηθώ και άλλα παιχνίδια, θα τα γράψω. 8)
Ξέχασα να αναφέρω πως υπήρχε ενα ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι που ήταν σε στύλ επιτραπέζιου και κάναμε κάθε μέρα σχεδόν για εναν χειμώνα, πρωτάθλημα. Γινόταν χαμός. Πώρωση μιλλάμε!!! :roll:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.188
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon