Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

Reaction score
0
Απάντηση: Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

Λοιπόν στην οθόνη του matchmaking μην πατήσεις find a game κατευθείαν αλλά πήγαινε από κάτω στη φωτογραφία που γράφει deathmatch. Έχει 5-6 διαφορετικά modes, ανάμεσά τους objective based co-op και arena co-op.

Reaction score
4

Λοιπόν στην οθόνη του matchmaking μην πατήσεις find a game κατευθείαν αλλά πήγαινε από κάτω στη φωτογραφία που γράφει deathmatch. Έχει 5-6 διαφορετικά modes, ανάμεσά τους objective based co-op και arena co-op.
Ποσα τους εσκασες να το βαλουν ? :142:
Λοιπον το τσεκαρω και σου λεω.

Reaction score
0

Είμαι γύρω στο 50% του single player. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου όταν τελειώσω αλλά μπορώ να πω από τώρα ότι θα είναι πολύ καλές. :116:

Reaction score
4

Είμαι γύρω στο 50% του single player. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου όταν τελειώσω αλλά μπορώ να πω από τώρα ότι θα είναι πολύ καλές. :116:
Πανω απο 100 δεν δεχομαστε βαθμολογιες :137:

Reaction score
0

Πίστευα ότι θα το τελειώσω χθες αλλά προς το τέλος ανεβαίνει αρκετά το επιπεδο δυσκολίας οπότε το άφησα στο chapter 25 γύρω στη 1 το πρωί :116:

Είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι του 2009 ως τώρα για μένα. Οι αλλαγές που έχουν γίνει (περισσότερη έμφαση στο stealth, συνδυασμός του platforming με δράση, αλλαγές στο σύστημα melee) δεν ακούγονται πολύ μεγάλες στα χαρτιά αλλά στην πράξη το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Και τα γραφικά είναι άψογα βέβαια αλλά αυτό το περιμέναμε :137:

Εσένα πως σου φαίνεται pseira? Είδα ένα trophy στο προφίλ σου χθες βράδυ.

Reaction score
0
ειναι και αυτο 12-13 ωρες gameplay σαν το πρωτο?οχι τπτ αλλο πηγα το αγορασα και σε 3 βραδια καψιματος το τερματισα το νουμερο 1
(αμα το τελειωσεις και το βγαλεις στο σφυρι πμ :105: )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

ειναι και αυτο 12-13 ωρες gameplay σαν το πρωτο?οχι τπτ αλλο πηγα το αγορασα και σε 3 βραδια καψιματος το τερματισα
(αμα το τελειωσεις και το βγαλεις στο σφυρι πμ :105: )
Είναι σίγουρα μεγαλύτερο από το πρώτο αλλά δε νομίζω κατά πάρα πολύ. Δηλαδή τώρα είμαι στις 12 ώρες και μου έχουν μείνει άλλα 2 chapters (σύνολο έχει 26). Πάντως έχει και online αυτή τη φορά.

Δεν θα το πουλήσω sorry. Το πρώτο το έπαιξα τρεις φορές και το έχω ακόμα, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει και με αυτό.

Reaction score
4

Εσένα πως σου φαίνεται pseira? Είδα ένα trophy στο προφίλ σου χθες βράδυ.
Ειμαι ακομη στην αρχη. Να φανταστεις οτι εχω ριξει μονο εναν πυροβολισμο παρα τα 5-6 stealth kills που εχω κανει.
Με τα λιγα που εχω δει μπορω να πω με σιγουρια οτι απο θεμα γραφικων ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε σε κονσολα.
Κινηση , ατμοσφαιρα (istanbul) , ηχος ειναι σε απολυτα κορυφαια επιπεδα.
Η αισθηση οτι παρακολουθεις interactive ταινια οπου στα "δυσκολα" σημεια αποκτας εσυ τον ελεγχο του ηρωα ειναι απο τα σημεια που δειχνει το ποσο πολυ δουλεια εχει πεσει στον τιτλο.

Με λιγα λογια , τι αλλο να ζητησεις απο ενα τιτλο?
Σημερα θα το συνεχισω και θα επανελθω με πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Reaction score
1
Μακραν το καλυτερο release του 2009. Αμα σας αρεσε το 1 το sequel ειναι πραγματικα αριστουργημα.

Reaction score
0

Ειμαι ακομη στην αρχη. Να φανταστεις οτι εχω ριξει μονο εναν πυροβολισμο παρα τα 5-6 stealth kills που εχω κανει.
Με τα λιγα που εχω δει μπορω να πω με σιγουρια οτι απο θεμα γραφικων ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε σε κονσολα.
Κινηση , ατμοσφαιρα (istanbul) , ηχος ειναι σε απολυτα κορυφαια επιπεδα.
Η αισθηση οτι παρακολουθεις interactive ταινια οπου στα "δυσκολα" σημεια αποκτας εσυ τον ελεγχο του ηρωα ειναι απο τα σημεια που δειχνει το ποσο πολυ δουλεια εχει πεσει στον τιτλο.

Με λιγα λογια , τι αλλο να ζητησεις απο ενα τιτλο?
Σημερα θα το συνεχισω και θα επανελθω με πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Η Istanbul είναι μάπα συγκριτικά. Κάτσε να φτάσεις στο Nepal (δεν αργεί, ch. 5) και θα τα ξαναπούμε. :137:

Έφτασα στο -υποθέτω- τελευταίο boss fight και με ταλαιπωρεί. Γκρρρ

Reaction score
0
και γ@μ@ τα παιχνίδια!!!! άξιο sequel του 1...

πάντως η Κωνσταντινούπολη έχει μέχρι στιγμής την πιο "επιβλητική" ατμόσφαιρα....το Νεπάλ καλό και αυτό, θέλω να δω τη συνέχεια και γρήγοραααααα......(πάω να παίξω, level 8 και συνεχίζουμε):137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.445
Έχω ένα κάρο δουλειές αυτό το διάστημα. Αγόρασα το παιχνίδι για να το έχω εύκαιρο μόλις ...ευκαιρήσω κι εγώ.
Έλα όμως που είπα να δω λίγο την αρχή, κόλλησα, και άρχισα να αναβάλλω επαγγελματικά ραντεβού... :117: :142:

Reaction score
0
Πάει και αυτό, με συνολικά 5 ημέρες παιχνιδιού και 15 1/2 ώρες, το καλύτερο ίσως παιχνίδι στο ps3 μαζί με το mgs4 και σίγουρα το καλύτερο στο 2009, έφτασε στο τέλος του....

Για μένα, ένα μπράβο στη scee και στη naughty dogs για ένα πολύ ατμοσφαιρικό movie/game!!!

Άραγε, sequel No 3 θα υπάρξει????? μακάρι.....:121:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

Πάει και αυτό, με συνολικά 5 ημέρες παιχνιδιού και 15 1/2 ώρες, το καλύτερο ίσως παιχνίδι στο ps3 μαζί με το mgs4 και σίγουρα το καλύτερο στο 2009, έφτασε στο τέλος του....

Για μένα, ένα μπράβο στη scee και στη naughty dogs για ένα πολύ ατμοσφαιρικό movie/game!!!

Άραγε, sequel No 3 θα υπάρξει????? μακάρι.....:121:
Oσο πουλαει και πουλαει το ατιμο (και οχι αδικα) , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγαινουν και τα επομενα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members
38.525