Απάντηση: Kate is Back !!! - Underworld 4 : New Dawn (2012)
:619::602::615:Πολύ την γουστάρω την τύπισα.
Είναι και ωραία γυναίκα.
:619::602::615:Πολύ την γουστάρω την τύπισα.
Είναι και ωραία γυναίκα.
Ναι αλλα τι να λεει αφου εναι βαμπιρ, θα σου πει το ΑΙΜΑ , ασε που γουσταρει τον λυκο:114::114:Πολύ την γουστάρω την τύπισα.
Είναι και ωραία γυναίκα.
Ρε για τις άλλες ταινίες λέει που παίζει...τις γλυκανάλατες :142::143: ...μ' αρέσει κι εμένα η Καιτούλα λες γι' αυτό να αισθάνομαι περίεργα όταν έχει γεμάτο φεγγάρι :116: ααααοοοοοουυυυυυυυυυυυ !Ναι αλλα τι να λεει αφου εναι βαμπιρ, θα σου πει το ΑΙΜΑ , ασε που γουσταρει τον λυκο:114:
αα, δεν βλεπω γλυκαναλατες καρντια μου!! :142:Ρε για τις άλλες ταινίες λέει που παίζει...τις γλυκανάλατες :142::143: ...μ' αρέσει κι εμένα η Καιτούλα λες γι' αυτό να αισθάνομαι περίεργα όταν έχει γεμάτο φεγγάρι :116: ααααοοοοοουυυυυυυυυυυυ !
αα, δεν βλεπω γλυκαναλατες καρντια μου!! :142:
+1 Η Καιτούλα σκεπάζει με την ερμηνεία της τους δύο χλεχλέδες, απλά όνειρο...Η Γκάρνερ έχει κανταντήσει πετσί και κόκκαλο.η Καιτουλα ειναι ονειρο στο Περλ Χαρμπορ....
αναμεσα στις φιλες της ειναι και η Τζενιφερ Γκαρνερ,αλλα δευτεροτριτη αφου τοτε ηταν αγνωστη...
Θεά !:137:Ε δε λέει και τόσα πολλά στη συγκεκριμένη ταινία, είναι και λίγο στριφνή. Αν μιλάμε για φίλες της Καιτούλας στη συγκεκριμένη ταινία πάνω από όλα Jamie King
Τι του είχε βρεί του κοκκινομούρη ήθελα να 'ξερα...ευτυχώς που στον βομβαρδισμό σκοτώνεται και γλυτώνει από τον χάλια :142:αυτη που επαιζε την ανηλικη και τα ειχε με τον τραυλο;
Σωστοςςςς!!Mετά την επέλαση των ημι-gay σειρών/ταινιών, είναι μια κάποια ανακούφιση η ταινιούλα... σα τον blade δεν έχει όμως...