Unitech Systems

Μηνύματα
18
Reaction score
0
Για να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω όσους δεν το γνωρίζουν, έστω και καθυστερημένα, ότι ιδρύσα την εταιρία Unitech Systems με αντικείμενο τις μηχανολογικές εφαρμογές Οπτικοακουστικών.

Στόχος της Unitech Systems είναι να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς των Οπτικοακουστικών (επαγγελματικών και οικιακών) με προϊόντα και λύσεις που βελτιστοποιούν την χρηστικότητα των οπτικοακουστικών μηχανημάτων, βελτιώνουν την αισθητική του χώρου και διευκολύνουν την εγκατάστασή τους.

Η γκάμα των προϊόντων της Unitech Systems περιλαμβάνει :

• Projector Lifts
• Plasma Lifts
• Plasma Art
• Projector Mounts
• Plasma Mounts
• Speakers Stand
• Back Projection Systems
• Ειδικές κατασκευές

Η εταιρία έχει την δυνατότητα εξεύρεσης της ιδανικής λύσης για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη ή μελετητή, καθώς αναλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση του έργου, χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία σχεδιασμού και παραγωγικής διαδικασίας.

Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο :arrow: 210 6086270.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Off the record.
Οταν ο Σακης με ρωτησε αν μπορει να περασει την παραπανω καταχωρηση και που, του απαντησα φυσικα καταφατικα και του ειπα να το περασει οπου θελει αλλα τουλαχιστον στους "projectors" και τις "εγκαταστασεις".

Αυτος απεφυγε την δημοφιλεστερη κατηγορια του AVSite και το περασε απλα στις "Εγκαταστασεις" δειχνοντας μου ακομα μια φορα-περα απο τις αδιαμφισβητητες ικανοτητες του-ποσο σεμνος ειναι.

Τωρα πειτε μου εσεις.
Πως μπορω να μην σταθω κοντα του και να τον βοηθησω οσο μπορω?
Πως μπορω να μην ταυτιστω με ανθρωπους οπως ο Σακης και ο Βαγγελης που προσφερουν ακαταπαυστα?-ο Σακης τοσα χρονια τωρα...

Ειναι ΤΙΜΗ μου και ΧΑΡΑ μου και εαν δεν εχετε δει η δοκιμασει τα προιοντα του ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ.
 

Μηνύματα
202
Reaction score
45
Πραγματικά δεν έχω λόγια να πώ για την προσφορά του Σ.Κ στον χώρο, μετά απο γνωριμία μαζί του γύρω στα δέκα (10) χρόνια, όταν ακόμα φυσικά ήταν στην Τελμάκο, πάντα μα πάντα ο στόχος του Σάκη ήταν να δείνει λύσεις παντού και πάντα.
Θα έλεγα επίσης ότι είναι το άτομο που ασχολείται με ''Descrete'' καταστάσεις που κάποιοι άλλοι για να σας προσφέρουν αυτές τις καταστάσεις θα πρέπει να πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας.
Για όσους δεν τον γνωρίζουν - μιά δοκιμή θα σας πείσει.........

Σάκη σου εύχωμαι προσωπικά να πάς θετικά στο καινούργιο σου ξεκίνημα και ειληκρινά είμαι σίγουρος γιαυτό......
 



Μηνύματα
18
Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

Το σχετικό site είναι το www.unitech-systems.net αλλά τώρα βρίσκεται στην φάση της ανάπτυξης του. Υπολογίζω να είναι έτοιμο στα μέσα Φεβρουαρίου.

Αν θέλτε πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε ένα e-mail στο [email protected] για να σας απαοστείλω ένα κατάλογο με τα βασικά προιόντα που κατασεκυάζουμε.
Αν θέλτε πιο άμεση επαφή 6948 209307.

Μόνο που θα λείπω εκτός Ελλάδος από 26-29/01.

Ευχαριστώ και πάλι.
 


Μηνύματα
296
Reaction score
0
Σάκη, Καλή επιτυχία (έστω και καθυστερημένα …) και να είσαι σίγουρος ότι θα σε χρειαστούμε…
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.325
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top