Update για το XBOX 360 ώστε να παίζει H.264 και MPEG-4

Reaction score
6

Στις 7 Μαίου κυκλοφορεί από την Microsoft νέο dashboard update που ενεργοποιεί την δυνατότητα της αναπαραγωγής βίντεο MPEG-4 με bitrate έως 8Mbps και H.264 με bitrate έως 15Mbps ενώ λύνονται και τα προβλήματα με τον ήχο κατά την αναπαραγωγή WMV αρχείων. Αυτή η αναβάθμιση είναι πολύ σημαντική καθώς μετατρέπει επιτέλους το XBOX 360 σε πραγματικό Media Center.

πηγη hdblog

Reaction score
0
Απάντηση: Update για το XBOX 360 ώστε να παίζει H.264 και MPEG-4

Στις 7 Μαίου κυκλοφορεί από την Microsoft νέο dashboard update που ενεργοποιεί την δυνατότητα της αναπαραγωγής βίντεο MPEG-4 με bitrate έως 8Mbps και H.264 με bitrate έως 15Mbps ενώ λύνονται και τα προβλήματα με τον ήχο κατά την αναπαραγωγή WMV αρχείων. Αυτή η αναβάθμιση είναι πολύ σημαντική καθώς μετατρέπει επιτέλους το XBOX 360 σε πραγματικό Media Center.

πηγη hdblog
Δηλαδή HD βίντεο..................cool....:cool_4:

Reaction score
0
γνωριζουμε αν το update μπορει να κατεβει απο site της MS, άφου δεν ειμαι στο live και ουτε προκειται δηλαδη!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
164
Αν το "αποκλείεται" έχει να κάνει με τη συνδρομή, να σου διευκρινήσω ότι πρέπει να πληρώσεις μόνο για Onlile gaming, αγορά παιχνιδιών κτλ. Τα demos και τα updates είναι δωρεάν.

Reaction score
0
οχι μωρε ... καμια σχεση.. εχω δοκιμασει να κανω συνδεση και εγινα τσαταλια,. οποτε τα εχω παρατησει εντελως..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Update για το XBOX 360 ώστε να παίζει H.264 και MPEG-4

Αν το "αποκλείεται" έχει να κάνει με τη συνδρομή, να σου διευκρινήσω ότι πρέπει να πληρώσεις μόνο για Onlile gaming, αγορά παιχνιδιών κτλ. Τα demos και τα updates είναι δωρεάν.
Μπορεί απλά να μη θέλει να γραφτεί επειδή δεν υποστηρίζεται επίσημα η Ελλάδα.......................και καλά κάνει...........αν και το live είναι πολύ ωραίο μερικοί δεν γράφονται μόνο και μόνο γι'αυτό...............:happy_6: ..............Αντώνη ζήτα από τη M$ να σου στείλουν το update σε dvd...........σε άλλες χώρες γίνεται σίγουρα...........μπορεί να το δίνουν και εδώ..........:happy_4:

Reaction score
164
οχι μωρε ... καμια σχεση.. εχω δοκιμασει να κανω συνδεση και εγινα τσαταλια,. οποτε τα εχω παρατησει εντελως..
Εντύπωση μου κάνει... Γιατί το δικό XBOX μόνο που δεν σηκώθηκε να συνδέσει το καλώδιο μόνο του! Κανένα πρόβλημα. Εκτός βέβαια από το πρόβλημα με την Ελλάδα. Αν βάλεις πχ Ιρλανδία (που δεν θέλει και TK) είσαι μια χαρά.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Update για το XBOX 360 ώστε να παίζει H.264 και MPEG-4

thanks Γιάννη!!!!!!!! :cool_4:
Δεν κάνει τίποτα...............:cool_3: ..........με την ευκαιρία ζήτα και το update που ανεβάζει την ανάλυση στα 1080p............κάποτε μπορεί να σου χρειαστεί.................:happy_6:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Οι επιπλέον δυνατότητες αναπαραγωγής αναφέρονται και σε υλικό που βρίσκεται στα φυσικά μέσα του xbox360 και σε δικυτακούς δίσκους.

Reaction score
164
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (Transcode360) που κάνει realtime encoding αρχεία video ώστε να τα παίζει το ΧΒΟΧ. Δεν έχω Media Center, αλλά στα Vista που το δοκίμασα, υπάρχει υποτίθεται ειδική έκδοση γι' αυτά, ο υπολογιστής κόλλησε και είδα και έπαθα να τον κάνω να ξαναδουλέψει.
Από USB δίσκους, θα παίζει άραγε;

Reaction score
1
Απάντηση: Update για το XBOX 360 ώστε να παίζει H.264 και MPEG-4

Ζηλευω:-? Για να ξυπναμε εκει στη sony:sleeping:

Reaction score
19
Οι επιπλέον δυνατότητες αναπαραγωγής αναφέρονται και σε υλικό που βρίσκεται στα φυσικά μέσα του xbox360 και σε δικυτακούς δίσκους.
Υπάρχει κάποιο λινκ για αυτό; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο έτσι όπως γράφεται στην ανακοίνωση. Μέχρι στιγμής ήξερα κι εγώ το κόλπο με encode στο encode για να το ταΐσεις τελικά wmv (μέσω streaming σε βίντεο που δεν υποστηρίζει).

Δηλαδή τώρα θα βάζω μέσα το dvdάκι με ένα μεγάααααααλο αρχείο mpeg4 και δε θα μου λέει όχι; :crazy_3:

Reaction score
0
Δεν το ξεκαθαρίζει η επίσημη ανακοίνωση ...μέσο streaming τα υποστηρίζει μέχρι τώρα ? αν όχι γιατί να μην λένε για αυτό ?

ΥΓ
Εδω από την MS βλέπω όμως 5 και 10mbps, τα υπόλοιπα τι είναι ? γιατί όλοι γράφουν 8 και 15?
http://www.xbox.com/en-US/community/news/2007/0408-im.htm
# Added H.264 video support: Up to 10 Mbps peak, Baseline, Main, and High profiles with 2 channel AAC LC.
# Added MPEG-4 Part 2 video support: Up to 5 Mbps peak, Simple Profile with 2 channel AAC LC.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll