Update σε Χbox 360

Reaction score
5
Moυ άφησε ένας ανηψιός μου ένα τσιπαρισμένο Χbox 360 και θέλω να του κάνω update για να μπορεί να παίξει avi...
To update το βρήκα εδώ:http://www.xbox.com/el-GR/support/xbox360/system-update ... και το κατέβασα σ΄ένα φλασάκι ...

Ερώτηση:
Αν το κάνω τελικά, υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ξαναπαίξει σπασμένα παιχνίδια ή online ?(που αυτό δεν με πολυενδιαφέρει)...
ή υπάρχει και ενδεχόμενο να τουβλοποιηθεί η κονσόλα γενικώς ???

Reaction score
0
Απάντηση: Update σε Χbox 360

η σελιδα που βαζεις δεν δουλευει.
βασικα να ξερεις αδερφε το update που κανεις στην κονσολα δεν εχει να κανει με το firmware που εχεις στο drive.
μπορεις ανετα να κανεις τα update.
υπαρχει και το update στο firmware του drive εκει που δεν ειναι τοσο απλη υποθεση οπως το update του system της κονσολας.

Reaction score
5

η σελιδα που βαζεις δεν δουλευει.
βασικα να ξερεις αδερφε το update που κανεις στην κονσολα δεν εχει να κανει με το firmware που εχεις στο drive.
μπορεις ανετα να κανεις τα update.
υπαρχει και το update στο firmware του drive εκει που δεν ειναι τοσο απλη υποθεση οπως το update του system της κονσολας.
Σε μένα δουλεύει...
Βασικά ήθελα να παίξει avi μέσω εξωτερικού σκληρού ή από φλασάκια... κι οχι απ΄το drive...
Tελικά έκανα το update που είχα κατεβάσει, μετά φόβου Θεού...
Αναβαθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον, το μενού κλπ, αλλά παρ΄όλα αυτά, και αν και αναγνωρίζει τους avi φακέλους, όταν πατάω να παίξει η ταινία, μου ζητάει σύνδεση online για να δώσει πρόσθετα codecs, αλλιώς δεν παίζει...

Να υπάρχουν άραγε αυτά τα codecs κάπου να τα φλασάρω ???

Για ν΄αποφύγω την σύνδεση και registration, που σίγουρα θα έχει επιπτώσεις από μπαν έως κλείδωμα της κονσόλας (αφού είναι πειραγμένη)

Reaction score
5

Τελικά αφού έκανα sign up και κατέβασα τα πρόσθετα, κατάφερα να παίξει τα avi...
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι δεν διαβάζει υποτίτλους...
Ακόμα και κολλημένους με ΑVIaddXSubs, δεν τους διαβάζει...
Μήπως κάποιος το έχει καταφέρει, να μου πει με ποιο τρόπο ή εφαρμογή ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.602
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75