ups + plasma/lcd

Reaction score
0
αυριο κατα 99% θα εχω την panasoonic px70e.
ποιο ups προτεινετε και γιατι?
απο οτι γνωριζω υπαρχουν 3 διαφορετικου τυπου:
1.standby = οταν εχει ρευμα δεν κανει σταθεροποιηση και με το που πεφτει το ρευμα παιρνει μπρος = = αχρηστο δηλαδη!!!!!

2.line interactive = απλα προσθετει σταθεροποιηση οταν εχει ρευμα = καλες τιμες.

3.on line = οταν εχει ρευμα κανει σταθεροποιηση αλλα εχει σταθερη ταση εξοδου = αλλα πανακριβο!!!!

ακουω καταρχην αν τα λεω σωστα για τον καθε τυπο και ιδιως ποιο μοντελο προτεινετε και γιατι.

εγω προς το παρον εχω για τον η/υ ενα apc smart 620
και στο ενυδρειο λογω εμψυχων εχω το μεγαλο μου apc smart 1000.
για τη πλασμα η γνωμη μου ειναι βεβαια on line.

ακουει.

Reaction score
1.846
Δεν σου χρειάζεται UPS για την τηλεόραση. Αυτό έχει την έννοια να δουλεύει για κάποιο χρονικό διάστημα αφού κλείσει το ρεύμα, πράγμα νομίζω περιττό, και βεβαίως πιο δαπανηρό.
Ενώ με έναν ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΑΣΗΣ (AUTOMATIC VOLTAGE REGULATOR) κάνεις μιά χαρά τη δουλειά σου, και μόνο με 73.37 €.
Προτείνω το μεγάλο, γιατί όλο και κάτι επιπλέον θα χρειαστεί να συνδέσεις, αλλιώς οι τηλεοράσεις είναι περίπου στα 500 Watts.

Reaction score
0
Τί θα συνδέσεις στο UPS; Αν το θέλεις μόνο για την τηλεόραση, μείνε σε σταθεροποιητή τάσης. Αν θέλεις να συνδέσεις και DVD recorder, HTPC και ενισχυτή πάρε ένα line interactive UPS.
Το stand by μην το σκέφτεσαι με το ρεύμα που μας δίνει η ΔΕΗ. Το on-line εκτός από πολύ ακριβότερο είναι και ΠΟΛΥ πιο θορυβώδες. Ο λόγος είναι ότι το on-line επεξεργάζεται το ρεύμα σου συνέχεια. Σου δίνει μεν τέλειο ρεύμα (αφού στην ουσία στο ξαναφτιάχνει) αλλά είναι σαν να δουλεύει ένα δυνατό PC συνεχώς (ακόμα και όταν έχεις κλειστή την τηλεόραση).

Σου μιλάω σαν παθών. Είχα MGE on-line και τώρα έβαλα APC line interactive που δίνει ημίτονο. Εκτός του ότι έχει τη μισή τιμή, έχει και μηδενικό θόρυβο, αφού θα δουλέψει μόνο όταν έχει διακοπή ρεύματος.

Reaction score
4.705
αυτός στο πλαίσιο φαίνεται πιο καινούριο μοντέλο (δες το site της apc)

αυτό στο galaxy σαν μετρητής geiger είναι.
Πολύ σκιαχτικό!!!

Reaction score
0
αυτός στο πλαίσιο φαίνεται πιο καινούριο μοντέλο (δες το site της apc)

αυτό στο galaxy σαν μετρητής geiger είναι.
Πολύ σκιαχτικό!!!

Μπρρρρρ... Εμένα μου θυμίζει ρωσική τεχνολογία της εποχής του ψυχρού πολέμου.

Καλύτερα το APC του πλαισίου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7