Upsampling

Reaction score
8
Φίλε μου δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρο οτι το αυτάκι σου (ή καλύτερα το μυαλό σου γιατί με αυτό ακούς κατά βάθος) είναι αναλογικό. Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει. Προσωπικά, αν με ανάγκαζαν να στοιχηματίσω θα έλεγα οτι αναλογικό δεν είναι. Δεν τον έχω για τόσο μάγκα το Θεό...

Περιμενω να μου πεις ακομα οτι ολοκληρος ο οργανισμος μας δουλευει ψηφιακα...

Αληθεια αρχισα να ρομποτιζω.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα αισθητήρια όργανα μετατρέπουν τα ερεθίσματα σε ηλεκτρικά σήματα διότι ο εγκέφαλος/νευρικό σύστημα μόνον αυτά αντιλαμβάνεται. Ηλεκτρικά σήματα = διαφορές δυναμικού δηλαδή... μπίτια αγαπητέ. :137:

...

Reaction score
8
Τα αισθητήρια όργανα μετατρέπουν τα ερεθίσματα σε ηλεκτρικά σήματα διότι ο εγκέφαλος/νευρικό σύστημα μόνον αυτά αντιλαμβάνεται. Ηλεκτρικά σήματα = διαφορές δυναμικού δηλαδή... μπίτια αγαπητέ. :137:

...
Μπαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι λετε κυριε μου που ειστε και τοσο σιγουρος.............

Η στερεοφωνια η υπαρχουσα προ ετων (πριν των μπιτιων) που ωφειλεται ΑΓΑΠΗΤΕ????

Μηπως στην διαφορα δυναμικου ??? λεω μηπως ???

Το δυφωνικο συστημα hafler μηπως γνωριζετε που στηριζεται???

Μα καλα αν δεν γνωριζετε απο αναλογικο ηχο πως κρινετε τον ψηφιακο ???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ Βασίλη μη κάνεις έτσι. Εξάλλου άλλο λέω (και μάλιστα χαριτολογώντας) κι άλλο λες.

...

Reaction score
8
Ρε συ Βασίλη μη κάνεις έτσι. Εξάλλου άλλο λέω (και μάλιστα χαριτολογώντας) κι άλλο λες.

...
Aν δεν καταλαβα τι εννοεις ζητω συγνωμη. (που μαλλον δεν καταλαβα) :110:

Αλλα μη μου λετε οτι ηλεκτρισμος = μπιτια διοτι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και στην ηλικια που ειμαι θα παθω κανενα εγκεφαλικο.:122: (Σιγα μη παθω...που να βρεθει ο εγκεφαλος για να το παθω):126:

Reaction score
52
Απάντηση: Upsampling

μπορει σε καποιους να μην αρεσει η λεξη ''ψηφιακο'',αλλα τουλαχιστον δεν ειναι και τοσο κακο να παραδεχτουν οτι η επεξεργασια των πληροφοριων μεσα στον εγκεφαλο γινεται ''ψηφιακα'',δεν θα μπορουσε αλλωστε να ειναι κι αλλιως,ασχετα αν τα αισθητηρια μας ειναι ''αναλογικα''.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Upsampling

μπορει σε καποιους να μην αρεσει η λεξη ''ψηφιακο'',αλλα τουλαχιστον δεν ειναι και τοσο κακο να παραδεχτουν οτι η επεξεργασια των πληροφοριων μεσα στον εγκεφαλο γινεται ''ψηφιακα'',δεν θα μπορουσε αλλωστε να ειναι κι αλλιως,ασχετα αν τα αισθητηρια μας ειναι ''αναλογικα''.
Φιλε μου

Θελετε να μας εξηγησετε γιατι γινετε ψηφιακα ???
Ειναι ευκολο να πεταμε μια κουβεντα στον αερα,οταν ομως δεν τεκμηριωνεται, δεν ευσταθει κιολας.

Απλα πραγματα ειναι. Πως μπορειται εσεις να ακουτε ψηφιακα οταν τα παντα καταληγουν να ειναι αναλογικα. Ακομα και τα ψηφιακα στην τελικη εξοδο εχουν DIGITAL TO ANALOG converters. Τα ηχεια που ακουμε αναλογικο ηχο παραγουν. Τα σηματα που φθανουν στα αυτακια σας μεσω του αερα κι αυτα αναλογικα ειναι. Εσεις επιμενετε να ακουτε ψηφιακα??? Εκτως κι αν τελευταια βγαλανε και ηχεια ψηφιακα και ψηφιοποιησαν τον αερα. Δυστυχως δεν ειμαι ενημερωμενος.

Φιλικα
Β.β

Reaction score
52
Απάντηση: Upsampling

μπερδευεσαι και δεν θες να καταλαβεις,αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα αυτα που εγραψα θα το καταλαβεις,αν παλι οχι,δεν εχεις παρα να διαβασεις καποιο αξιολογο βιβλιο βιολογιας για να αρθουν και οι τελευταιες αμφιβολιες σου κι αν ακομα εχεις αντιρρησεις...ε δε μπορω να κανω κατι αλλο.
φιλικα

Reaction score
6

Ενδιαφέρον!

Άλλωστε η φύση είναι δυαδική ως γνωστόν και απλά όλα τα υπόλοιπα είναι αναλογίες...

Εγώ τώρα να ρωτήσω τι διαφορά έχει το upsampling από το oversampling;

Reaction score
8

μπερδευεσαι και δεν θες να καταλαβεις,αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα αυτα που εγραψα θα το καταλαβεις,αν παλι οχι,δεν εχεις παρα να διαβασεις καποιο αξιολογο βιβλιο βιολογιας για να αρθουν και οι τελευταιες αμφιβολιες σου κι αν ακομα εχεις αντιρρησεις...ε δε μπορω να κανω κατι αλλο.
φιλικα
Θελετε να μου υποδειξετε καποιο???
Λατρευω την γνωση... και εαν κανω λαθος εχω το θαρρος να το παραδεχτω.

Reaction score
8

Ενδιαφέρον!

Άλλωστε η φύση είναι δυαδική ως γνωστόν και απλά όλα τα υπόλοιπα είναι αναλογίες...

Εγώ τώρα να ρωτήσω τι διαφορά έχει το upsampling από το oversampling;
Η φυση ειναι δυαδικη ?????????????????

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, τα πουλακια κελαιδανε σε 0100101010001010101 ?????

Reaction score
6

Η φυση ειναι δυαδικη ?????????????????

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, τα πουλακια κελαιδανε σε 0100101010001010101 ?????
Εννοώ στη βάση της.
Αρσενικό θηλυκό, άπρο μαύρο, γινγκ και γιάνγκ κ.ο.κ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αναλογίες της δυαδικότητας, δηλαδή αναλογικά.:126:

Reaction score
8

Εννοώ στη βάση της.
Αρσενικό θηλυκό, άπρο μαύρο, γινγκ και γιάνγκ κ.ο.κ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αναλογίες της δυαδικότητας, δηλαδή αναλογικά.:126:
Προς στιγμην με τρομαξες :107:

Reaction score
52
Απάντηση: Re: Απάντηση: Upsampling

Θελετε να μου υποδειξετε καποιο???
Λατρευω την γνωση... και εαν κανω λαθος εχω το θαρρος να το παραδεχτω.

αν κι εχουμε ξεφυγει του θεματος,θα σου προτεινα ενα αξιολογο μηνιαιο περιοδικο ''το περισκοπιο της επιστημης'' το οποιο κατα καιρους αναλυει και τετοιου ειδους θεματα,αν και οι εμπειριες και οι γνωσεις που αποκτα ενας ανθρωπος καθ'ολη την διαρκεια της ζωης του δεν μπορουν να περιοριστουν σε συγκεκριμενες αναφορες ''πηγων'',δηλαδη δεν μπορει καθε φορα που θες να πεις κατι να πρεπει να θυμασαι 5 χιλιαδες συγγραματα με τον τιτλο τους ωστε να εισαι ετοιμος να παραπεμπεις σε αυτα καποιον που αμφισβητει αυτο που λες,οταν μαλιστα το εχεις εξηγησει με οσο πιο απλα λογια γινεται,εν μερει μπορει βεβαια να γινει κι αυτο,αλλα οχι παντα.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Upsampling

αν κι εχουμε ξεφυγει του θεματος,θα σου προτεινα ενα αξιολογο μηνιαιο περιοδικο ''το περισκοπιο της επιστημης'' το οποιο κατα καιρους αναλυει και τετοιου ειδους θεματα,αν και οι εμπειριες και οι γνωσεις που αποκτα ενας ανθρωπος καθ'ολη την διαρκεια της ζωης του δεν μπορουν να περιοριστουν σε συγκεκριμενες αναφορες ''πηγων'',δηλαδη δεν μπορει καθε φορα που θες να πεις κατι να πρεπει να θυμασαι 5 χιλιαδες συγγραματα με τον τιτλο τους ωστε να εισαι ετοιμος να παραπεμπεις σε αυτα καποιον που αμφισβητει αυτο που λες,οταν μαλιστα το εχεις εξηγησει με οσο πιο απλα λογια γινεται,εν μερει μπορει βεβαια να γινει κι αυτο,αλλα οχι παντα.
Δεν νομιζω οτι αμφισβητησα κατι. Ισα ισα, ζητησα πληροφοριες.

Για να γινω ομως καπως ποιο σαφης.
Απο την φυσικη γνωριζουμε οτι ο ηχος διαδιδετα μεσω πυκνωματων και αραιωματων. Τωρα πως γινετε αυτα να ειναι ψηφιακα μονο εσεις μπορειτε να μας το εξηγησετε, με απλα λογια διοτι στα παραπανω posts δεν εχω δει καμια εξηγηση, ουτε με απλα, ουτε με πολυπλοκα λογια.Το μονο που εχω διαβασει ειναι αοριστολογιες...

Reaction score
52
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Upsampling

Δεν νομιζω οτι αμφισβητησα κατι. Ισα ισα, ζητησα πληροφοριες.

Για να γινω ομως καπως ποιο σαφης.
Απο την φυσικη γνωριζουμε οτι ο ηχος διαδιδετα μεσω πυκνωματων και αραιωματων. Τωρα πως γινετε αυτα να ειναι ψηφιακα μονο εσεις μπορειτε να μας το εξηγησετε, με απλα λογια διοτι στα παραπανω posts δεν εχω δει καμια εξηγηση, ουτε με απλα, ουτε με πολυπλοκα λογια.Το μονο που εχω διαβασει ειναι αοριστολογιες...

αντε να το πω αλλη μια φορα φιλτατε γιατι θα με ''σκασεις'' σημερα...
ο αερας, τα αυτια μας,τα ματια μας ειναι ''αναλογικα'' εργαλεια και μεσα,που συλλαμβανουν ''αναλογικες'' πληροφοριες τις οποιες στην συνεχεια ο εγκεφαλος καλειται να τις επεξεργαστει ''ψηφιακα'' για λογους ταχυτητας και οικονομιας υπολογιστικων πορων,αν για παραδειγμα η διαδικασια (της επεξεργασιας),γινοταν ''αναλογικα'',τοτε θα θελαμε κι εναν εγκεφαλο για καθε αισθητηριο οργανο μας.
Αυτα,πιστευω τωρα να με καταλαβες.
Υ.Γ πουθενα δεν λεω οτι ο αερας γινεται ''ψηφιακος''

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νταξ μην τρελαίνεστε άνευ λόγου ρε παίδες. Εγώ παράφρασα μια λειτουργία όπως με βολεύει κι εσείς το συνεχίσατε σε άλλο επίπεδο. Τα σήματα στο νευρικό μας σύστημα μεταδίδονται ως ηλεκτρικές διεγέρσεις, δηλαδή ως ηλεκτρικοί παλμοί. Κάθε άλλο παρά ψηφιακό είναι αυτό το σύστημα. Απλά υπάρχουν ως έννοιες η ταχύτητα μετάδοσης των παλμών και η συχνότητα αυτών ανά δευτερόλεπτο. :126:

...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Upsampling

αντε να το πω αλλη μια φορα φιλτατε γιατι θα με ''σκασεις'' σημερα...
ο αερας, τα αυτια μας,τα ματια μας ειναι ''αναλογικα'' εργαλεια και μεσα,που συλλαμβανουν ''αναλογικες'' πληροφοριες τις οποιες στην συνεχεια ο εγκεφαλος καλειται να τις επεξεργαστει ''ψηφιακα'' για λογους ταχυτητας και οικονομιας υπολογιστικων πορων,αν για παραδειγμα η διαδικασια (της επεξεργασιας),γινοταν ''αναλογικα'',τοτε θα θελαμε κι εναν εγκεφαλο για καθε αισθητηριο οργανο μας.
Αυτα,πιστευω τωρα να με καταλαβες.
Υ.Γ πουθενα δεν λεω οτι ο αερας γινεται ''ψηφιακος''
Ισως ξεχνατε οτι ο εγκεφαλος μας εχει διαφορτικα τμηματα για καθε λειτουργεια. Αρα λοιπον μπορει να πραγματοποιησει απειρες λειτουργειες ταυτοχρονα.
Δεν εχω δει σε καμμια τομογραφεια εγκεφαλου να υπαρχουν τσιπακια. Σε αντιπαραθεση μονο ιστους και νευρα βλεπω. Ειναι αυτα ψηφιακα,ή μηπως εννοειται οτι η ολη διαδικασια γινετε με ψηφιακο τροπο.
Και ετσι να ειναι (που δεν ειναι), κανεις δεν το εχει αποδειξει μεχρι σημερα. Εσεις πως το φερνεται σαν επιχειρημα???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos