Καλησπέρα σε όλους.
Βρίσκομαι σε αναζήτηση dac για αναπαραγωγή αρχείων flac με foobar2000 από PC.
Θέλω να μπορώ να αναπαράγω ακόμη και αρχεία υψηλής ανάλυσης flac 24bit και 192 Khz.
Μετά το dac έχω τον λαμπάτο Cayin A-100T, και ηχεία τα chario pegasus.
Την ίδια στιγμή θα συνδέσω με coaxial στο DAC και ποταπό cd player για αναπαραγωγή δίσκων.
Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις εξαιρετικών dac (σύμφωνα με τις κριτικές γιατί προσωπικά έχω ακούσει ελάχιστα), αλλά με τιμές αρκετά πάνω από το 1000ρικο.
Στην κατηγορία τιμής που ψάχνω, καλές κριτικές έχουν τα M1-DAC της MF, και Μ-Dac της Audiolab, αλλά η usb θύρα δεν προσφέρει υψηλές δειγματοληψίες.
Είχα καταλήξει στο TEAC UD-H01, αλλά διάβασα ότι έχει σημαντικά προβλήματα με τα driver κυρίως στα Windows 7 (τα οποία θα χρησιμοποιώ).
Σκέφτηκα μετά και την λύση χρήσης hiface 2 και μετά αντίστοιχου dac.
Σε κάθε περίπτωση θα θέλω δύο ψηφιακές εισόδους στο dac ικανές για αναπαραγωγή 24/192 (PC, CDp).
Έχετε κάποια πρόταση σε αντίστοιχες τιμές (συνολικό κόστος 400-700 Ευρώ);
Υπάρχει κάτι άλλο δεσμευτικό που θα πρέπει να ξέρω ανάμεσα στις δύο λογικές;
Βρίσκομαι σε αναζήτηση dac για αναπαραγωγή αρχείων flac με foobar2000 από PC.
Θέλω να μπορώ να αναπαράγω ακόμη και αρχεία υψηλής ανάλυσης flac 24bit και 192 Khz.
Μετά το dac έχω τον λαμπάτο Cayin A-100T, και ηχεία τα chario pegasus.
Την ίδια στιγμή θα συνδέσω με coaxial στο DAC και ποταπό cd player για αναπαραγωγή δίσκων.
Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις εξαιρετικών dac (σύμφωνα με τις κριτικές γιατί προσωπικά έχω ακούσει ελάχιστα), αλλά με τιμές αρκετά πάνω από το 1000ρικο.
Στην κατηγορία τιμής που ψάχνω, καλές κριτικές έχουν τα M1-DAC της MF, και Μ-Dac της Audiolab, αλλά η usb θύρα δεν προσφέρει υψηλές δειγματοληψίες.
Είχα καταλήξει στο TEAC UD-H01, αλλά διάβασα ότι έχει σημαντικά προβλήματα με τα driver κυρίως στα Windows 7 (τα οποία θα χρησιμοποιώ).
Σκέφτηκα μετά και την λύση χρήσης hiface 2 και μετά αντίστοιχου dac.
Σε κάθε περίπτωση θα θέλω δύο ψηφιακές εισόδους στο dac ικανές για αναπαραγωγή 24/192 (PC, CDp).
Έχετε κάποια πρόταση σε αντίστοιχες τιμές (συνολικό κόστος 400-700 Ευρώ);
Υπάρχει κάτι άλλο δεσμευτικό που θα πρέπει να ξέρω ανάμεσα στις δύο λογικές;