Username + = ???

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τι γίνεται αν βάλεις κάποιον σε λίστα φίλων; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τι γίνεται αν βάλεις κάποιον σε λίστα φίλων; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...
Πραγματι κι εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί χρησιμοποιείται.

Θα το καταλάβαινα αν μπορούσε ας πούμε κανείς να βάλει κάποιον στη λίστα φίλων και να του έρχεται κοινοποίηση για posts που κάνει. Αλλοι αυτό το λένε SUBSCRIBE TO A USERNAME. Αυτό το βλέπω πρακτικό αλλά εδώ δεν νομίζω να γίνεται...

Τέλος πάντων, απλώς σου λέω Μαρία τις σκέψεις μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το buddy list σε βοηθάει να ξέρεις άμεσα αν οι "κολλητοί" είναι on line, αφού στην πρώτη σελίδα σου τους βγάζει αμέσως σε ξεχωριστό πεδίο. Επίσης από την λίστα μπορείς να στείλεις ευκολότερα προσωπικά μηνύματα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η λίστα δεν παίζει με Ελληνικά usernames. :pc:
Δοκίμασε το εξής:
Κάνε την default γλώσσα που βλέπεις στην πλατφόρμα ελληνική, φιάξε την λίστα και μετά ξαναγύρνα την...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Username + = ???

Δοκίμασε το εξής:
Κάνε την default γλώσσα που βλέπεις στην πλατφόρμα ελληνική, φιάξε την λίστα και μετά ξαναγύρνα την...

Υπαρχουν καποια ονοματα που και να αλλαξεις σε Ελληνικα δεν τα βρισκει για να τα κανεις add. :pc:

Τα βρισκω στην λιστα αλλα μολις παταω add as a friend μου ξαναβγαζει το μηνυμα οτι δεν τους βρισκει..

Παιζει αυτα τα ατομα να μην δεχονται να επιλεγονται σε αυτη την λιστα by default απο καποια ρυθμιση που θα εχουν επιλεξει στο profile τους? :mad_1:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Username + = ???

Υπαρχουν καποια ονοματα που και να αλλαξεις σε Ελληνικα δεν τα βρισκει για να τα κανεις add. :pc:

Τα βρισκω στην λιστα αλλα μολις παταω add as a friend μου ξαναβγαζει το μηνυμα οτι δεν τους βρισκει..

Παιζει αυτα τα ατομα να μην δεχονται να επιλεγονται σε αυτη την λιστα by default απο καποια ρυθμιση που θα εχουν επιλεξει στο profile τους? :mad_1:

Γιατι εχεις φιλους;Σε πηρε χαμπαρι και η πλατφορμα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
κι εγω δεν μπορώ να κάνω κολλητό μου τον Τσαρουχά, ούτε την Μαρία Π. αν και θέλω...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος