Velodyne DD 18 ή B&W DB1

Reaction score
10
Ποιο απο τα δυο??? αξίζει να μπω στην διαδικασία αλλαγής??? έχετε ακούσει το B&W???

Reaction score
38
Απάντηση: Velodyne DD 18 ή B&W DB1

δεν εχω ακουσει κανενα απο τα παραπανω αλλα εαν εγω διεθετα αυτα τα χρηματα θα επαιρνα 2 svs 13pb ultra...

Reaction score
103
Απάντηση: Velodyne DD 18 ή B&W DB1

πρεπει να εχει καποιος εναν τεραστιο χωρο προκειμενου να βαλει 2χ 13pb ultra.Απο την αλλη το DD18 πιστευω οτι εναν χωρο 35 τον κανει να σιετε.Σε συνδιασμο με την ισοσταθμιση που εχει ειναι ιδανικη λυση.Δυσκολα θα αλλαζα το δικο μου κ σιγουρα μετα απο δοκιμη στο χωρο μου και μονο.Με ενα σωστα στυμενο DD18 ενα μονο πραγμα μου ερχεται στο μυαλο.Τρομος!!!

Reaction score
8.239
Απάντηση: Re: Velodyne DD 18 ή B&W DB1

Αλλαγή απο τι?
Πιθανολογώ πως έχει το Velodyne και ψήνεται για το B&W...

Κι εγώ αγάπη μου θα πάρω το DB1, αλλά έχω υποσχεθεί στη γυναίκα μου να αλλάξουμε το lear-jet πρώτα...

Reaction score
8.239
Επαναφέρω το θεματάκιον τούτο με την ελπίδα πως στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τότε, κάποιο ευγενές μέλος του forum προέβη στην ακρόαση του υποβαθυμεγαφώνου και θα μπορούσε να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Στο μεταξύ αλλάξαμε και το lear jet μας κι όλα καλά:drinks:!!!

Reaction score
767
αν φτασατε εκει. στα πολλα $$$, τοτε υπαρχουν πολλες επιλογες...

ή μιλαμε μονο για τα συγκεκριμενα?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Eγω πάντωs θα πήγαινα στο κτηνώδεs DD18,με μόνο δίλημα 2 svs PB13!

Reaction score
767
νομιζω οτι 2 pb13, δε θα μπορει να τα πιασει το 1 dd18...

οχι οτι ειναι "λιγο" το 18αρι...και μαλιστα το καινουργιο...το dd18+...μη λεω και τρελες:D

edit: να πω οτι τυγχανει να γνωριζω εναν ευτυχη κατοχο του dd18, οχι του καινουργιου plus, αλλα γενικα (ο κατοχος), δεν γραφει εντυπωσεις απο τα συστηματα που δοκιμαζει εννιοτε...

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Tότε θέλουμε αλλο ενα dd,πάντωs αν είχε αντιπρόσωπο ελλάδα το svs η τιμή του θα ήταν oσο το 18αρι!

Reaction score
767
Tότε θέλουμε αλλο ενα dd,πάντωs αν είχε αντιπρόσωπο ελλάδα το svs η τιμή του θα ήταν oσο το 18αρι!
εσυ παντως Σταθη εισαι απ τους λιγους, που μπορουν να δωσουν εντασεις και να δειξουν πραγματικα, ποιες ειναι οι δυνατοτητες τετοιου επιπεδου σαμπς....γενικα μιλαω...ειτε velo ειτε svs, ειτε χψω...

τι να το κανεις αμα παιζει "τζουφια" σε ενταση...μεχρι δλδ εκει, ωστε να μη σε φερει ο διπλανος το "οργανο":D
ποσο το βρισκει κανεις εξω το dd?...μεγαλες διαφορες?

Reaction score
767
Τα άλλα ηχεία ποια είναι; τα τ.μ. του χώρου;
δε ξερω...γενικες μαλλον εντυπωσεις ψαχνουν τα παιδια, απ τα σαμπς που αναφερουν

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Δεν το έχω ψάξει ,σε περιμένω να το ακούσειs,όποτε θεs εδώ είμαστε.

Reaction score
8.239
αν φτασατε εκει. στα πολλα $$$, τοτε υπαρχουν πολλες επιλογες..,
Ποιές σου έρχονται στο μυαλό;

Το DB1 έχει και δικό του room correction με μικρόφωνο κτλ δυνατότητα θεμελιώδης σε καθαρά συστήματα μουσικής.

Reaction score
767
δεν λεω οτι τα σαμπ της velo και b&W, δεν ειναι κορυφαια μοντελα...μη παρεξηγηθω

πολλοι ονειρευομαστε καποια στιγμη να τα χουμε στο σεταπ...και με το room correction που διαθετουν, ερχονται καλυτερα στο χωρο...

να υποθεσω οτι μιλαμε παντα σε sealed σχεδιασεις, αφου τετοιες σχεδιασεις, τουλαχιστον στα χαρτια, ειναι καλυτερες για μουσικη ας πουμε...να πω επισης, οτι απλα παραθετω μια επιθυμια μου για αποκτηση σαμπ και θα προσπερασω τα οποια προβληματα υπαρχουν στο να το φερω απο κει που σαχνεται...λεω απλα αν ειχα φραγκα να διαθεσω σε σαμπ, ποιο θα ηθελα να παρω, εναλλακτικα ενος dd18 ή bw1....

μια απ τις εταιριες που μου συστησαν και μενα και ισως εδω δεν ειναι τοσο γνωστη, ειναι η funk audio
θα ηθελα λεει καποια στιγμη να παρω ενα απο τα μοντελα sealed 18αρια που βγαζει, και συγκεκριμενα ειτε το 18.0, ειτε το νεοτερο μοντελο, το 18.2...για να μη πουμε οτι 2x18.0 θα ηταν η "νιρβανα" μου και σε καλυτερη τιμη:D
αυτο που μας τα χαλαει πολυ, ειναι οτι ερχονται απ την αλλη μερια του πλανητη...ξεκινησα να κανω κατι, μιλησαμε με το παληκαρι που τα σαχνει, και δεν το χω αφησει το θεμα...παρολες τις δυσκολιες...τωρα θα μου πεις αξιζει να μπεις σε τοση διαδικασια?...πολλες οι αποψεις και ολες δεκτες...

η πιο ευκολη λυση παντως ειναι τα σαμπ που βρισκουμε κοντα στο "σπιτι" μας και τα εν λογω που ειπατε ειναι απ τα κορυφαια
αλλα ειπα να πω εγκυκλοπαιδικα τουλαχιστον, αλλο ενα κορυφαιο σαμπ, και για μουσικη και για ταινιες

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693