Verity Audio Sarastro

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Ένα από τα καλύτερα ηχεία στη παγκόσμια αγορά με δεκάδες διθυραμβικά review και ευχαριστημένους κατόχους. Ένα ηχείο όνειρο πραγματικά, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε σε εξευτελιστική τιμή. Όσοι έχουν ακούσει Verity δεν τα ξεχνούν ποτέ, είναι μία εμπειρία.

Το ηχείο είναι 3.5 χρόνων σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση σαν να βγήκε τώρα από το κουτί του. Έχει συνοδευτεί με την αφρόκρεμα των ενισχυτικών (Lamm, Wavac, Gryphon) και ποτέ δεν πιέστηκε, γενικά είναι σαν καινούργιο. Ούτε αμυχή δεν έχει, για χτυπήματα-γρατσουνιές δεν το συζητάμε.

Δύο review θα βρείτε στα παρακάτω site:

http://www.soundstage.com/revequip/verity_sarastro.htm

http://www.enjoythemusic.com/superioraudio/equipment/0305/veritysarastro.htm

Όπως θα διαβάσετε στα review το Sarastro συκρίθηκε με ηχεία της τάξης των 100.000Ε και προτιμήθηκε από τους reviewer.

Ο μόνος λόγος που το πουλάω είναι για να πάω σε κάτι καλύτερο και πολύ ακριβότερο (και πάλι το σκέφτομαι).

Τιμή καταλόγου είναι 40.000Ε, τώρα μπορεί να γίνει δικό σας στα 19.000Ε - ένα κλάσμα της αρχικής τιμής. (Μόνο Σοβαρές Προτάσεις)

Ευχαριστώ.

Reaction score
10
Δεχτές και ανταλλαγές με την προϋπόθεση ότι τα χρήματα μετρητοίς που θα δοθούν παράλληλα να ξεπερνούν τα 10-12.000Ε.

Reaction score
22
Απάντηση: Verity Audio Sarastro

Το αποφάσισες?
και βιολογικά 2-3 χρόνια κρατάει, μετά ειναι συνηθεια
Μετακόμισες?

Reaction score
10
Και κάποιες φωτογραφίες που ζητήθηκαν:

Το ηχείο είναι τόσο αψεγάδιαστο που φαίνεται ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

tem

Reaction score
44
Απάντηση: Re: Verity Audio Sarastro

Καλημερα! Μία διευκρίνηση αν έχετε την καλοσύνη: ειναι η πρώτη έκδοση του μοντέλου;

Επίσης κάτι άλλο, και συγνώμη κιόλας, αλλά νομίζω ότι η νέα σας τιμή δεν συμμορφώνετε με τον κανονισμό λειτουργίας.

Ευχαριστώ, Φιλικά Πάντα

Reaction score
10
1) Ναι είναι η πρώτη και η καλύτερη έκδοση, βέβαια αν για κάποιο λόγο θες να κάνεις upgrade (που δεν υπάρχει λόγος) το ποσό είναι μικρό.

2) Το ποσό είναι τεράστιο για να αφαιρέσω 10%, νομίζω είναι λογικό αυτό, ίσως είναι η πιο ακριβή αγγελία που έχει μπει στο forum. Δηλαδή αν θέλω να πουλήσω ένα οικόπεδο 1εκ ευρώ θα αφαιρέσω 100.000Ε για να μπορώ να κάνω up? Για σκέψου το λίγο...;)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Τα άσχετα με την αγγελία μηνύματα διεγράφησαν.
Παιδιά παράκληση να είμαστε εντός θέματος και όσο το δυνατόν εντός του κανονισμού των αγγελιών.

Reaction score
10
Για να είμαι και εντάξει η συνολική τιμή κατεβαίνει στα 18.000Ε!

Άριστη κατάσταση με εγγύηση!

Reaction score
10
17.850Ε, πτώση τιμής.

Τα 12.000Ε πρέπει να είναι μετρητά (ή με κάρτα) και τα υπόλοιπα μπορούν να δοθούν μέσω κάποιας ανταλλαγής.

Reaction score
10
Τα ηχεία είναι ήδη σε flight cases και περιμένουν τον καινούργιο τους κάτοχο. Mπορούν να σταλούν οπουδήποτε χωρίς φόβο. Συνοδεύονται από όλα τα χαρτιά τους, εγγυήσεις και όλα τα υπόλοιπα που υπήρχαν στα cases όπως μία ταινία ribbon, γάντια, manuals κλπ.
Το ηχείο είναι εμφανισιακά και λειτουργικά ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Ακρόαση και οτιδήποτε άλλο δεκτό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Παράκληση να μείνουμε μόνο στην αγγελία και σύμφωνα με τον κανονισμό.

Reaction score
5

Παράκληση να μείνουμε μόνο στην αγγελία και σύμφωνα με τον κανονισμό.
και ναι, για άλλη μια φορά, το αντικανονικό UP πέρασε κυρίες και κύριοι

η αγγελία ανέβηκε στην κορυφή χωρίς την παραμικρή μείωση τιμής, οι ενστάσεις των άλλων μελών (αλλά και η περίσσεια θράσους του πωλητή) σβήστηκαν

business as usual

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Μια που τώρα έχω λίγο χρόνο ας πω δυο λόγια.
Φίλε gdevelek αυτό που εσύ λες ότι είναι αντικανονικό up εγώ λέω ότι και είναι και δεν είναι !!
Διότι μπορεί ο αναρτήσας την αγγελία να προσθέσει κάποια πληροφορία που δεν έχει ήδη πει.
Και αυτό κρίνεται κατά βούληση και κατά περίπτωση.
Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση δεν το θεώρησα σαν up και το άφησα. Και τι έγινε;
Θα μπορούσα να μην το αφήσω, αλλά και τι έγινε αν υπερισχύσει ένα up.
Εσύ τι φοβάσαι; Έχεις κάτι με τον diabolical και δεν θέλεις να πουλήσει τα ηχεία του;
Διότι βλέπω αρκετές οχλήσεις σου στην αγγελία του.
Οι αγγελίες δεν είναι θέμα προς συζήτηση.
Αν κάτι σου φαίνεται ακριβό δεν το αγοράζεις απλά.
Αλλά το να γράφεις συνέχεια και να ενοχλείς την αγγελία άλλου δεν είναι σωστό.
Δεν τον ξέρω τον diabolical και ούτε έχω business μαζί του.
Και αυτό που γράφεις στο τέλος του ποστ σου (business as usual) με προσβάλει.
Kρίνω την κάθε αγγελία κατά περίπτωση και με βάση το ιστορικό του καθενός (αν υπάρχει) και στο πως μου φαίνεται, με κριτήριο καθαρά από την ανθρώπινη πλευρά που κατά συνέπεια δεν είναι αλάνθαστη.
Επίσης την αγγελία αυτή την έκανες εσύ μόνος σου αρκετές φορές up με τις παρατηρήσεις σου που έχουν διαγραφεί.
Ας αφήσουμε λοιπόν την αγγελία να συνεχιστεί.

Αν γίνει κάτι χοντρό τότε εντάξει, θα επέμβουμε.
Αλλά καμιά φορά τα όρια μεταξύ κανονικού και αντικανονικού είναι δυσδιάκριτα και πρέπει να αποφασίσεις τι θεωρείς σωστό.
Και έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση.
Αλλά στην τελική δεν θα κάτσω να σκάσω μην τυχόν και μας φύγει κάποιο αντικανονικό up.
Αυτά και εντελώς φιλικά.
Νo hard feelings που λέει και η θειά μου η Ευανθία.

Reaction score
5

φίλε Μιχάλη:

δεν γνωρίζω προσωπικά τον πωλητή

το ότι "τα ηχεία είναι ήδη σε flight cases" συνιστά σημαντική πληροφορία που ο πωλητής παρέλειψε και είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί;;; δηλαδή αν μεθαύριο συμπληρώσει πως "τα flight cases βρίσκονται στην αποθήκη, δίπλα στον παλιό καναπέ", θα είναι και πάλι όλα καλά;

ΟΛΑ μου τα σχόλια στην αγγελία του έχουν γίνει αμέσως μετά από αντικανονικά UP που διαρκώς κάνει, συνεπώς ποτέ δεν έχουν λειτουργήσει ως UP

με τα οποία αντικανονικά UP ξεφτιλίζει τον περί αγγελιών κανονισμό και προσβάλλει ευθέως ΚΑΙ εσένα που εποπτεύεις το χώρο αυτό

το "κρίνεται κατά περίπτωση" θυμίζει το γνωστό στην Ελλάδα, ότι "είμαστε όλοι ίσοι, απλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους"

για το ότι πριν λίγο αποκάλεσε όποιους έχουν ενστάσεις με την τακτική του "κομπλεξικούς και ηλίθιους", βλέπω δεν έχεις κάποιο σχόλιο να κάνεις... αντίθετα οι ενστάσεις δεν έχουν ποτέ συνοδευτεί από ύβρεις... τι εντύπωση πιστεύεις πως δίνει αυτό;

καθόλου σκληρά αισθήματα κι από μένα, εξάλλου η ασυδοσία από τη μια και η ανοχή στην ασυδοσία από την άλλη αποτελούν μέρος του DNA του νεοέλληνα

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Verity Audio Sarastro

φίλε Μιχάλη:

δεν γνωρίζω προσωπικά τον πωλητή

το ότι "τα ηχεία είναι ήδη σε flight cases" συνιστά σημαντική πληροφορία που ο πωλητής παρέλειψε και είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί;;; δηλαδή αν μεθαύριο συμπληρώσει πως "τα flight cases βρίσκονται στην αποθήκη, δίπλα στον παλιό καναπέ", θα είναι και πάλι όλα καλά;

ΟΛΑ μου τα σχόλια στην αγγελία του έχουν γίνει αμέσως μετά από αντικανονικά UP που διαρκώς κάνει, συνεπώς ποτέ δεν έχουν λειτουργήσει ως UP

με τα οποία αντικανονικά UP ξεφτιλίζει τον περί αγγελιών κανονισμό και προσβάλλει ευθέως ΚΑΙ εσένα που εποπτεύεις το χώρο αυτό

το "κρίνεται κατά περίπτωση" θυμίζει το γνωστό στην Ελλάδα, ότι "είμαστε όλοι ίσοι, απλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους"

για το ότι πριν λίγο αποκάλεσε όποιους έχουν ενστάσεις με την τακτική του "κομπλεξικούς και ηλίθιους", βλέπω δεν έχεις κάποιο σχόλιο να κάνεις... αντίθετα οι ενστάσεις δεν έχουν ποτέ συνοδευτεί από ύβρεις... τι εντύπωση πιστεύεις πως δίνει αυτό;

καθόλου σκληρά αισθήματα κι από μένα, εξάλλου η ασυδοσία από τη μια και η ανοχή στην ασυδοσία από την άλλη αποτελούν μέρος του DNA του νεοέλληνα

Ναι ρε άνθρωπέ μου το ότι τα ηχεία έχουν flight cases, αλήθεια ξέρεις τι είναι?, σαφέστατα συνιστά σημαντικότατη πληροφορία γιατί μπορεί να κινήσει την περιέργια σε κάποιον που δεν μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά τους προσωπικά! Η μήπως το ότι συνοδεύονται από όλα τα χαρτιά τους δεν είναι?

Μου αρέσει που παρεξηγήθηκες που σου θίξαμε το IQ! :142:

Σταμάτα επιτέλους να δείχνεις επιλεκτική ευαισθησία στην αγγελία μου, μπορώ να σου βρω δεκάδες παρόμοιες σε λίγα λεπτά, άνοιξε άλλο θέμα, πως αλλιώς να στο πω, κάνε ότι θες, αλλά εδώ είναι η αγγελία ΜΟΥ.

Κατανοητός?

Έλεος με τον κάθε συμπλεγματικό...

Reaction score
5

πες μας τώρα ότι τα 'χεις ξεσκονίσει κιόλας...

έλεος με τα ΛΑΜΟΓΙΑ

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm