Video εκμάθηση για το Pioneer CDJ-2000

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Η ομάδα DJMAGtv ανέβασε στο youtube κανάλι της μία σειρά από 9 training videos για το κορυφαίο CD Player της Pioneer.

[youtube]DYVGGvqRKFY[/youtube]

Reaction score
7
Απάντηση: Video εκμάθηση για το Pioneer CDJ-2000

Ακριβα sport!χαχα.

Παντως εαν δεν προκειται για club που πρεπει να εχεις το industry stadard player ,
νομιζω πως θα εδινα τα μισα αποσο κανει το ζευγαρι και θα επαιρνα ενα κορυφαιο midi controller και laptop, καθως το cd σαν μεσο ακολουθει την τροχια του βυνιλιου,δυστυχως η ευτυχως...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514

Ακριβα sport!χαχα.

Παντως εαν δεν προκειται για club που πρεπει να εχεις το industry stadard player ,
νομιζω πως θα εδινα τα μισα αποσο κανει το ζευγαρι και θα επαιρνα ενα κορυφαιο midi controller και laptop, καθως το cd σαν μεσο ακολουθει την τροχια του βυνιλιου,δυστυχως η ευτυχως...
Έχεις δίκιο σε όσα λες.

Όμως είναι και ο παράγοντας συνήθεια/ηλικία.
Εγώ που μεγάλωσα με πικάπ και βινύλια ποτέ δεν προσαρμόστηκα στα CD players. Αντίστοιχα ο πιτσιρικάς της εποχής μου, που ανακάλυψε το DJing με τα CD players, προσαρμόστηκε σε αυτήν την τεχνολογία.
Ο σημερινός νέος θα γελάει και με τα δύο και θα πάει κατευθείαν στη λύση controller/laptop.

Reaction score
7

Αν και σχετικα νεος καταλαβαινω τι εννοεις!!
Πριν 5-6 χρονια που εβλεπα σε ολα τα club να χρησιμοποιουν τα 500αρια και να κανουν τρελες λουπες και μινι remix μου ετρεχαν τα σαλια.Εκανα οικονομια λοιπον σε οοοολη τη β Λυκειου και πηγα και πηρα ενα ζευγαρι μεταχειρισμενα.Φανταζεσαι τι ζορι επεσε με το τοτε χαρτζιλικι ε?:406:

Τωρα πια ενα controller κοστιζει τα μισα απο ΕΝΑ pioneer και κανει τα διπλασια.
Και το interface ειναι παρομοιο.Οποτε κατα τη γνωμη τα cd player χανουν το λογο υπαρξης.

Το βυνιλιο ειναι ενα εντελως διαφορετικο interface (αν μπορουμε να το πουμε ετσι)
και δεν αντικαθισταται απο ενα midi imho

Reaction score
0

+100 για xfader...στο ίδιο μαγαζί έπαιζε το φιλαράκι μου μόνο με πικαπ εγώ δεν μπορούσα...μόνο με τα 100ρια έπαιζα γιτί ε΄γω ξεκίνησα όταν εμφανήστηκαν τα cds

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508