vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
και εγώ:136:.όλοι οι κάτοχοι:137:Έχω το DVD από την B&W!:137:
Ενω εσυ παλιοπαρθενα περιμενεις το DVD της TIDAL ετσι?????????????Mπράβο μάθετέ το καλά, μην πάει χαμένη τόση τεχνογνωσία. :116:
!!!!!!!!!!!!!!Ενω εσυ παλιοπαρθενα περιμενεις το DVD της TIDAL ετσι?????????????
χαχαχαχ, στη κοσμάρα μας όλοι!:143:Ενω εσυ παλιοπαρθενα περιμενεις το DVD της TIDAL ετσι?????????????
αυτοι στην Tidal κανουν απλα μαυρη μαγεια δε βγαζουν DVD....χαχαχαχ, στη κοσμάρα μας όλοι!:143:
Βρε Σωτο .....τι ζηλεια εχουν μερικοι βρε παιδι μου...........αυτος ο HUSTON εχει λυσσαξει να παρει τα 800Di και ταχατε μας μας κανει κονξες........εχει σπιτι του αυτα τα HALASTRO τα ηχεια και ψαχνει και αυτος την ηχητικη ολοκληρωση βρε λεβεντη μου......στειλτου ενα SMS με φωτο να του φυγει η καψα για λιγο καιρο μπας και ξεχαρμανιασει μεχρι να κανει τα ψωνια του!!!!!!!!Ναι και ακούνε αυτό εν ώρα εργασίας μάλιστα!
![]()
πανε τα Halastro....Βρε Σωτο .....τι ζηλεια εχουν μερικοι βρε παιδι μου...........αυτος ο HUSTON εχει λυσσαξει να παρει τα 800Di και ταχατε μας μας κανει κονξες........εχει σπιτι του αυτα τα HALASTRO τα ηχεια και ψαχνει και αυτος την ηχητικη ολοκληρωση βρε λεβεντη μου......στειλτου ενα SMS με φωτο να του φυγει η καψα για λιγο καιρο μπας και ξεχαρμανιασει μεχρι να κανει τα ψωνια του!!!!!!!!
πανε τα Halastro....
τα πηρε το ευρηκα...
Να να! Πάρε μεζέ!πανε τα Halastro....
τα πηρε το ευρηκα...
Πούλο δεν λες τίποτα Βλασάρα, έχει ήδη πέσει και η προκαταβόλα...Μας κατέστρεψε το Μόναχο...:137: :143:Πνιγηκα.......τι ...πανε τα Halastro?????πηραν πουλο και αυτα????????
και τι προκειται να ερθουν βρε Γιωργη στο κονακι του????????
Κατι μου λεει οτι ψηνεται για τα καινουρια μοντελα της AIWA.........
Και τι ερχεται γιατρε μου????????????Πούλο δεν λες τίποτα Βλασάρα, έχει ήδη πέσει και η προκαταβόλα...Μας κατέστρεψε το Μόναχο...:137: :143:
Βλασση,Πνιγηκα.......τι ...πανε τα Halastro?????πηραν πουλο και αυτα????????
και τι προκειται να ερθουν βρε Γιωργη στο κονακι του????????
Κατι μου λεει οτι ψηνεται για τα καινουρια μοντελα της AIWA.........
κατι πολυ καλυτερο...Και τι ερχεται γιατρε μου????????????
Πες το....θα το αντεξω......contriva μηπως???????