Video Scaler...

Reaction score
1
Καλησπερα στο φορουμ! Οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο, ενδιαφερομαι για video scaler. Θα ηθελα για παραδειγμα το σημα εικονας του PS2 [ενδεικτικα το αναφερω] να μετατρεπεται σε 1080p. Γινεται κατι τετοιο? Θα δουλευει απροβληματιστα? Μπορει πχ μια τετοια συσκευη να δεχθει σημα απο RCA ή ακομα και Scart απο καποιο παλιο VHS video που εχω αναστησει προσφατα και κατοπιν συνδεση στον προβολεα μου? Ο Οptoma HD-70 βγαζει μεχρι 720p αν δεν κανω λαθος απλα θα ηθελα να μπορει μια συσκευη video scaling να φτανει και 1080p για μελλοντικη αναβαθμιση τοσο στον προβολεα οσο και για μια νεα Full HD LCD.

Να 'στε καλα για τον χρονο σας!

Reaction score
5.716
υπαρχουν αρκετοι για την δουλεια που θες ...
το θεμα ειναι ποσα χρηματα διαθετεις !!
αν θελεις μπορεις να μας πεις το οριο σου ??
και ποσες θυρες θελεις περιπου

Reaction score
1
Απάντηση: Video Scaler...

~200€ +/- θα δειξει... τωρα απο θυρες θα ηθελα μια εισοδο HDMI οπωσδηποτε [εισοδο/εξοδο] και ακομα μια RCA. VGA και οι υπολοιπες δεν ειναι και πολυ αναγκαιες αλλα αν υπαρχουν δεν θα ειχα προβλημα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

~200€ +/- θα δειξει... τωρα απο θυρες θα ηθελα μια εισοδο HDMI οπωσδηποτε [εισοδο/εξοδο] και ακομα μια RCA. VGA και οι υπολοιπες δεν ειναι και πολυ αναγκαιες αλλα αν υπαρχουν δεν θα ειχα προβλημα.
Scaler με 200 ευρω?
Καλυτερα να το ξεχασεις...

Reaction score
1

Kι ομως κ. Ανδρεα βρισκω Gefen σε παραπλησια τιμη! Το θεμα ειναι θα γινεται δουλεια με μια αναλυση PAL? Τουλαχιστον να την βλεπω αξιοπρεπως σε 720p αν οχι 1080. Δεν ειμαι μανιακος με HD. Απλα ζηταω κατι οικονομικα εφικτο για μενα και ικανοποιητικο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Kι ομως κ. Ανδρεα βρισκω Gefen σε παραπλησια τιμη! Το θεμα ειναι θα γινεται δουλεια με μια αναλυση PAL? Τουλαχιστον να την βλεπω αξιοπρεπως σε 720p αν οχι 1080. Δεν ειμαι μανιακος με HD. Απλα ζηταω κατι οικονομικα εφικτο για μενα και ικανοποιητικο.
Το Gefen, απο οτι γνωριζω, εχει κοντα στα 500 ευρω.
Εκτος εαν βρηκες κατι μεταχειρισμενο η παλαιοτερο μοντελο.
Αυτο για το οποιο σου λεω εγω ειναι αυτο:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Αυτο που μου δειχνετε εχει τιμη στο επισημο site της Gefen $349.00 χωρις εξοδα αποστολης.
http://www.gefen.com/kvm/dproduct.jsp?prod_id=5282

Αλλη αξιολογη εταιρια εκτος της Gefen?
Για Ευρωπη θα πρεπει να κοιτας το www.gefen.de
Οι αναγραφομενες τιμες που θα δεις δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ 19%
ουτε και μεταφορικα.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος