Vidikron VP-6500VHD 1080p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Aαα, και να μην ξεχασω!
Η Α.Λ. τιμη για αυτο το 65''αρη θηριο(η καλλονη) ειναι μολις 19.900 $ στην Αμερικη...

Reaction score
3
Aαα, και να μην ξεχασω!
Η Α.Λ. τιμη για αυτο το 65''αρη θηριο(η καλλονη) ειναι μολις 19.900 $ στην Αμερικη...
Αμ δεν τη ξέχναγες καλύτερα, μην πάθουμε και τίποτα στο άκουσμά της. :happy_5:

Reaction score
0
"We also offer the VP-6500VHDa, which is identical in all respects. However, this version is high altitude compliant to over 9000 feet."

Kαλό κι αυτό!! (???):crazy_1:

Reaction score
0
off-topic:

ακόμα θυμάμαι που πήγαινα γυμνάσιο και είχα δει στο hi-tech φωτογραφίες από το σπίτι κάποιου κ***φαρδου έλληνα αγνώστων λοιπών στοιχείων, που από το ταβάνι του κρεμόταν ένας VIDIKRON helios. Το κοίταζα μέρες ολόκληρες και μου τρέχανε τα σάλια και ήθελα να μεγαλώσω κι εγώ να πάω πανεπιστήμιο να πιάσω δουλειά να βγάλω λεφτά να πάρω τον δικό μου προβολέα...από μικρό βλαμμένο ήμουνα!

Reaction score
1
off-topic:

Το κοίταζα μέρες ολόκληρες και μου τρέχανε τα σάλια και ήθελα να μεγαλώσω κι εγώ να πάω πανεπιστήμιο να πιάσω δουλειά να βγάλω λεφτά να πάρω τον δικό μου προβολέα...από μικρό βλαμμένο ήμουνα!

Με τρέλανες πε θοδωρή!!!!
Μου θυμίζει αυτό που έλεγε ένα γυφτάκι: Θα παω σχολείο να μάθω γράμματα να μπω στο πανεπιστήμιο να γίνω γιατρός να κάνω πολλά λεφτά και να πάρω το πιο γρήγορο Datsun να πουλάω πατάτες!!!

Πάντως...για την ιστορία κι εγώ το θυμάμαι και το έχω αυτό το τεύχος του Ηi-Tech και είχα "πάθει πλάκα" με τον vidikron.

Reaction score
0
Σάββα θυμάσαι καθόλου πόσο έκανε ένας Helios τις μέρες εκείνες?
Αν δεν ήταν η ΤΙ με τα τσιπάκια της και η Epson με τα πανελάκια της ακόμα από το hi-tech θα τα κοιτάζαμε τα προβολικά. Και τους διπλασιαστές γραμμών. Και τους τετραπλασιαστές. Για ποιότητα εικόνας ας μην μιλήσω καθόλου...

Μ'αυτά και μ'αυτά θυμήθηκα το πρώτο μου μήνυμα στο τότε avforum, το 1995 ή 1996, όταν στο πατρικό μου ακόμα είχα μόλις τελειώσει την πρώτη μου θέαση dvd από το pionner 535 συνδεδεμένο με έναν sony 940 και κάτι KEF που είχα καταφέρει τον πατέρα μου να αγοράσουμε. Μου τρέχανε τα σάλια και μάζευα το σαγόνι από το πάτωμα και, μιας και κανείς δεν συμμεριζόταν την χαρά μου, πήγα να την μοιραστώ διαδικτυακώς. Χρόνια μετά ξανακοιτώντας το πρώτο μου εκείνο thread είδα ότι πρώτος που με είχε καλωσορίσει ήταν ο Αντρέας και τον γνώρισα από το avatar (χρησιμοποιούσε το ίδιο και τότε).
Anyway, κάνω σαν κάτι γέρους που αναπολούν τις βουβές ταινίες του Τσάρλυ Τσάπλιν, αλλά η αλήθεια είναι ότι την χαρά που σου δίνει η πρώτη φορά δύσκολα την ξανασυναντάς.

Sorry για το hijacking του θέματος...

Reaction score
7
πρώτη μου θέαση dvd από το pionner 535 συνδεδεμένο με έναν sony 940 και κάτι KEF που είχα καταφέρει τον πατέρα μου να αγοράσουμε.
Ενοείς τον Sony STR-DB940? Από αυτόν ακούω ακόμα υλικό Dolby Digital και DTS! Σε λιγάκι θα πάρει το δρόμο της αποθήκης... Περιμένω τα νέα μοντέλα με HDMI 1.3 και Dolby True HD/DTS HD. Εγώ πάντως θυμάμαι που με το που έβαζα DVD με πολυκάναλο ήχο, άναβε το μακρόστενο μπλέ φωτάκι του και κ@βλωn@ :) Έπαιζα από ένα DVD Philips DVD-751(δυστυχώς η κεφαλή του άντεξε 2 χρόνια μόνο) και έβλεπα από μια Philips Matchline 29" 100Hz...παλιές εποχές. Τις παρουσιάσεις του Hi-Tech με κρεμασμένους τους Vidikron στο ταβάνι τις θυμάμαι κι εγώ πολύ έντονα...και έλεγα κι εγώ να μεγαλώσω να βρώ μια σοβαρή δουλειά να πάρω τέτοια καλούδια...Βέβαια στην πορεία κατάλαβα πώς ότι δουλειά και αν βρείς και όσα λεφτά και να βγάλεις, πάντα θα θες κάτι καλύτερο από αυτό που επιτρέπουν τα οικονομικά σου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.292
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale