vintage speakers jensen 20-3

Μηνύματα
1.443
Reaction score
1.101
καλησπέρα σε όλους.Είχα αγοράσει από συμφορουμίτη τα ηχεία του τίτλου.Ψάχνοντας να βρω στοιχεία δεν κατάφερα τίποτα.Πέφτω μόνο στο site της εταιρίας το οποίο έχει μόνο τα μεγάφωνα που φτιάχνει.το μόνο στοιχείο ειναι ένα ταμπελακι μπροστα με το μοντέλο.Στο πίσω μέρος,τίποτα.Ο συμφορουμίτης μου είπε οτί είναι πολύ ευαίσθητα,το οποίο διαπίστωσα και μόνος μου, και οτί έχει αλλάξει τα γούφερ.Εγώ θα ήθελα να μάθω το ''made in'' των ηχείων.Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχει και πολύ νόημα.Το site γράφει για Δανία και μετά Αμερική.
 

Attachments






Μηνύματα
1.443
Reaction score
1.101
Χάλια ειναι! Πούλα τα! :tongue::tongue::tongue::tongue:
Ok,θα σου κανω και καλή τιμή αφού τα θέλεις τόσο:roflmao::D
Άσε που με το πικάπ σου θα ακούγονται τέλεια:laugh::laugh:
[DOUBLEPOST=1484332684][/DOUBLEPOST]
Ξεκίνα ξεβίδωνε να μας πεις τι μεγάφωνα είναι.:)
Όχι peter δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία.Απλά ειπα να τα ανεβάσω μήπως και ξέρει κανείς τίποτα.Άλλωστε είναι το ''δευτερο'' σύστημα στο υπόγειο.Αν και κοντεύει να γίνει ''πρωτο'' γιατί εκεί βρίσκω την ησυχία μου;)
Παίζει και το σενάριο να το δεί αυτός που μου τα είχε δώσει και να απαντήσει.
 

Μηνύματα
110
Reaction score
48
Παλιό το νήμα και έπεσα τυχαία πάνω του. Είχα ένα ζευγάρι Model 20 σκέτο όχι Model 20-3. Λείπει σε αυτό που είχα εγώ το midrange. Τα ηχεία ήταν Αμερικάνικης κατασκευής. Στο πίσω μέρος του κουτιού έχουν χτυπημένα κάποια νούμερα τα οποία υποδηλώνουν το έτος κατασκευής και άλλα στοιχεία. Επίσης και πίσω από τα μεγάφωνα αν είναι original υπάρχουν χτυπημένα νούμερα. Δεν ήταν κάτι ξεχωριστό την εποχή που βγήκαν αλλά δεν ήταν κακά ηχεία. Αυτό το μοντέλο δεν το είχα συναντήσει. Ίσως να ήταν καλύτερο. Έχουν περάσει πολλά μοντέλα Jensen από τα χέρια μου. Τους έχω μια συμπάθεια αν και δεν άντεξαν στον χρόνο οπως τα Ιαπωνικά ή Αγγλικά ηχεία. Αυτή την στιγμή έχω ένα ζευγάρι Model 30 ανακατασκευασμένο σε ένα home cinema για μπροστινά. Τα Twitter καινούργια original τα είχα βρει δεν θυμάμαι που πριν αρκετά χρόνια. Πολύ ευχαριστημένος. Και για Tidal και Spotify τα χρησιμοποιώ. Όλα αυτά είχαν πρόβλημα με το μπλε foam που είχαν. Σε μερικά χρόνια ήταν off. Τώρα θα φτιάξω ενα ζευγάρι LS-5b που έχω σε μια αποθήκη. Αλλαγή foam και θα δω τους πυκνωτές μέσα.
 


Μηνύματα
110
Reaction score
48
Οι σειρές Με δεν αναφέρονται πουθενά. Επίσης υπάρχει και η Jensen Αυστραλίας η οποία σταμάτησε να βγάζει οικιακά ηχεία και ασχολείται με εντοιχισμένα τουλάχιστον μέχρι πρώτινος. Η πρώτη σελίδα που βάζεις περιέχει μεγάφωνα με μοντέλα κυρίως για μουσικά όργανα.
 

ika

News
Μηνύματα
13.753
Reaction score
12.822
Ναι, αλλά αναφέρει την ιστορία της εταιρείας.
Και 'γω τα θυμάμαι γύρω στο 80-85 που κυκλοφορούσαν στην αγορά, δεν θυμάμαι να ήταν από Αυστραλία πάντως, από ΗΠΑ νομίζω ήταν.
 

Μηνύματα
110
Reaction score
48
Ναι, αλλά αναφέρει την ιστορία της εταιρείας.
Και 'γω τα θυμάμαι γύρω στο 80-85 που κυκλοφορούσαν στην αγορά, δεν θυμάμαι να ήταν από Αυστραλία πάντως, από ΗΠΑ νομίζω ήταν.
Στην Αυστραλία ήταν άλλα ηχεία. Διαφορετικά. Είχα δει σε μαγαζί που τα πούλαγαν εκεί. Ο. Πωλητής μου είχε πει. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Καλά ηχεία ήταν και όχι φθηνιάρικα. Καμία σχέση με αυτά τα εδώ. Μάλλον κάποιοι είχαν
πάρει την μάρκα εκεί. Κατόπιν αδείας που λέμε.
Εδώ εισαγωγέας ήταν ο Αξαρλής. Αυτά που έχω εγώ είναι Made in USA Τα πούλαγε ακριβά. Με τα ίδια λεφτά έπαιρνες καλύτερα.
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.157
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top