Vintage

I

iason

Guest
Το λάθος του κυρίου κατά την άποψή μου είναι οτι ζητάει να του πουλήσει κάποιος τον συγκεκριμένο δέκτη μόνο που ορίζει αυτός την τιμή το ερώτημα λοιπόν ποιος είσαι εσυ που τον καστολογεις ,λογικά πάντα, 1300 e άρα έχεις δει τι "παίζει" έξω , ταυτόχρονα ομως απαξιώνεις κ το συγκεκριμένο δεκτή βάζοντας μια τιμή αρκετά χαμηλότερη απο το εξωτερικό.
Γιατί ρε φίλε ΄χαλάς την ζαχαρενια σου ,ο ανθρωπος είπε ζηταω αυτό και δινω τόσο .
Δεν σας αρεσει μη πουλατε !!!!;)

Reaction score
4.986
Νομίζω οτι η σύγχρονη παραγωγή, ούτε κατα διάνοια δεν μπορεί
να πλησιάσει το σημερινό VFM πολλών vintage κομματιών.

Το σπόρ της αναζήτησής τους όμως, δεν είναι χωρίς παγίδες.

Reaction score
62
Γιατί ρε φίλε ΄χαλάς την ζαχαρενια σου ,ο ανθρωπος είπε ζηταω αυτό και δινω τόσο .
Δεν σας αρεσει μη πουλατε !!!!;)
Δεν χαλάω καμία ζαχαρένια απλά θέλω να μαζέψω μνμ να μπαίνω στις κληρώσεις:)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
Στάθη άντε :fuckyou: κι εσύ κι ο άλλος ο καραφλός super moderator!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
[Στάθης mode on] ''Κοίτα ποιος μιλάει!''[Στάθης mode off]

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Συμφωνώ, έχει απομείνει ενα Τρίτο πρόγραμμα και αυτό υποβαθμισμένο. Αυτό όμως έχει να κάνει με το περιεχόμενο. Θα μπορούσαμε παράδειγμα να ακούσουμε κλασσική μέσω ίντερνετ από το BBC αλλά σε τι ποιότητα ?
Για τεχνικούς λόγους, όλες ανεξαιρέτως οι μεταδόσεις στα FM, σε ολόκληρο τον πλανήτη, περνούν κατά σειράν από μια κονσόλα broadcasting, compressor και limiter (που συνήθως είναι σε ενιαία συσκευή), πολυπλέκτη FM stereo, και από εκεί στο exciter που αναλαμβάνει να οδηγήσει τον μεγάλο πομπό. Σε πλείστες των περιπτώσεων, παρεμβάλλεται υψίσυχνο link που μεταδίδει το σήμα με κατευθυντική κεραία στον μεγάλο πομπό των FM, σε κάποιο ύψωμα, ώστε να μεγιστοποιείται η οπτική επαφή με τους δέκτες των ακροατών. Πες μου τώρα για high end στα FM.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster