- Reaction score
- 78.589
Νοτ ΟΚ. 

Γιατί ρε φίλε ΄χαλάς την ζαχαρενια σου ,ο ανθρωπος είπε ζηταω αυτό και δινω τόσο .Το λάθος του κυρίου κατά την άποψή μου είναι οτι ζητάει να του πουλήσει κάποιος τον συγκεκριμένο δέκτη μόνο που ορίζει αυτός την τιμή το ερώτημα λοιπόν ποιος είσαι εσυ που τον καστολογεις ,λογικά πάντα, 1300 e άρα έχεις δει τι "παίζει" έξω , ταυτόχρονα ομως απαξιώνεις κ το συγκεκριμένο δεκτή βάζοντας μια τιμή αρκετά χαμηλότερη απο το εξωτερικό.
Σιγά μη χρειαστεί και την άδειά σου ο σούπερ ντούπερ μοντ γατάκι...Νοτ ΟΚ.![]()
Νομίζω οτι η σύγχρονη παραγωγή, ούτε κατα διάνοια δεν μπορεί
να πλησιάσει το σημερινό VFM πολλών vintage κομματιών.
Δεν χαλάω καμία ζαχαρένια απλά θέλω να μαζέψω μνμ να μπαίνω στις κληρώσειςΓιατί ρε φίλε ΄χαλάς την ζαχαρενια σου ,ο ανθρωπος είπε ζηταω αυτό και δινω τόσο .
Δεν σας αρεσει μη πουλατε !!!!![]()
Το ίδιο και την ελληνική γλώσσα.αυτά τα μηχανήματα θα πρέπει να τα προσεγγίζεις με τον προσήκον σεβασμό,
Ωραία, τώρα που το ξέρω θα σε αποκλείω από τις δικές μου!Δεν χαλάω καμία ζαχαρένια απλά θέλω να μαζέψω μνμ να μπαίνω στις κληρώσεις![]()
Ωραία, τώρα που το ξέρω θα σε αποκλείω από τις δικές μου!![]()
[αβουγουδού mode on] ''Σικέ είναι έτσι κι αλλιώς''[αβουγουδού mode off]
Για τεχνικούς λόγους, όλες ανεξαιρέτως οι μεταδόσεις στα FM, σε ολόκληρο τον πλανήτη, περνούν κατά σειράν από μια κονσόλα broadcasting, compressor και limiter (που συνήθως είναι σε ενιαία συσκευή), πολυπλέκτη FM stereo, και από εκεί στο exciter που αναλαμβάνει να οδηγήσει τον μεγάλο πομπό. Σε πλείστες των περιπτώσεων, παρεμβάλλεται υψίσυχνο link που μεταδίδει το σήμα με κατευθυντική κεραία στον μεγάλο πομπό των FM, σε κάποιο ύψωμα, ώστε να μεγιστοποιείται η οπτική επαφή με τους δέκτες των ακροατών. Πες μου τώρα για high end στα FM.Συμφωνώ, έχει απομείνει ενα Τρίτο πρόγραμμα και αυτό υποβαθμισμένο. Αυτό όμως έχει να κάνει με το περιεχόμενο. Θα μπορούσαμε παράδειγμα να ακούσουμε κλασσική μέσω ίντερνετ από το BBC αλλά σε τι ποιότητα ?