- Reaction score
- 1.685
8-10 Απριλιου στο Μουσειο Αυτοκινητου , Ιουλιανου 33.
http://vinylisback.gr/vinylhellenicmotormuseum/
http://vinylisback.gr/vinylhellenicmotormuseum/
Και δω παπάς και εκεί παπάς .εδώ παπάς εκεί παπάς... που είναι ο παπάς...
Τωρα που το λες,αναπολω κι εγω τη "χρυση" εποχη των παζαριων στο Ροδον,γιατι τοτε οντως υπηρχαν πολυ περισσοτεροι ιδιωτες απο τα καταστηματα σε σχεση με την τωρινη εποχη.Αυτο ειναι το πρωτο μειον,γιατι υπαρχει και δευτερο:Εδω και καμποσα χρονια,παρατηρω οτι οι σπανιοι δισκοι λιγοστευουν στα παζαρια,αχετα αν μπορουμε να τους αγορασουμε η οχι.Το έχω ξαναγράψει, αν είναι να πάει κάποιος για το πανηγύρι το καταλαβαίνω. Από κει και πέρα δεν βλέπω το λόγο να στριμώχνομαι για να ψάξω δίσκους σε πάγκους οι οποίοι στη πλειοψηφία τους ανήκουν σε επαγγελματίες του χώρου με φυσικά μαγαζιά ή internetoμάγαζα. Σέβομαι την προσπάθειά τους να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά αυτά τα έκανα πριν από 30 χρόνια στο Μοναστηράκι, Κυριακές πρωί - πρωί όταν περιμέναμε τις καινούριες παρτίδες από τον Πάνο (μετέπειτα Σόλωνος & Μασσαλίας, το Ζαχαρία ή το Γιάννη (Mr Vinylios με ειδίκευση στα 7'').
Προσωπικές απόψεις βέβαια
Οι σπανιοι δισκοι πανε εξω μεσω ιντερνετ λογω κρισης μιας και ειναι λιγοι αυτοι που θα βγαλουν χοντρο πακετο για ενα δισκο ,ακομη και αν ειναι πολυ κατω απο την αξια του ο δισκος.Εγω που παω σαν ιδιωτης εχω δει τρελες ευκαιριες αλλα ο κοσμος δεν ξερει να ψαχνει και πηγαινει κυριως σε παγκους πωλητων που εχουν μαγαζια!Εκει δεν εχει ευκαιριες.Και εχει ο,τι υπαρχει και στο μαγαζι.Τωρα που το λες,αναπολω κι εγω τη "χρυση" εποχη των παζαριων στο Ροδον,γιατι τοτε οντως υπηρχαν πολυ περισσοτεροι ιδιωτες απο τα καταστηματα σε σχεση με την τωρινη εποχη.Αυτο ειναι το πρωτο μειον,γιατι υπαρχει και δευτερο:Εδω και καμποσα χρονια,παρατηρω οτι οι σπανιοι δισκοι λιγοστευουν στα παζαρια,αχετα αν μπορουμε να τους αγορασουμε η οχι.
Ωραία δουλειά έχουμε ανοίξει......
Θα συμφωνήσω.Δίσκοι σε άριστη κατάσταση,οι περισσότεροι αλλά μόνο ευκαιρίες δεν είναι.Πολύ ενδιαφέροντα τα αυτοκίνητα που είναι στον ίδιο χώρο.Πολλοί δίσκοι..κυρίως ροκ όσο αναφορά τα είδη....κάποιες ιδιωτικές συλλογές ήταν καλές Αλλά άπο τιμές....Δεν είναι τιμές μπαζαρ....Μια ματιά πάντως στο ίντερνετ θα δείτε ότι ήταν όλα πιο ακριβά....οπότε μη μιλάμε για μπαζαρ...να το ονομάσουμε black Friday...α...οι γιαπωνέζικο φοβεροί και πολλοί..Αλλά και ακριβοί....