"Vinyl is Back"

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
(άργησα λίγο...)

Πήγε κάποιος; Πως ήταν;

Reaction score
131
Πήγα τις 2 από τις 3 ημέρες και το ευχαριστήθηκα. Κατα αρχήν ο χώρος ήταν υπεράνω κάθε προσδοκίας με τα κλασσικά αυτοκίνητα να συνυπάρχουν με την κλασική μορφή ήχου το βινύλιο. Αρκετοί ιδιώτες και μαγαζιά είχαν βγάλει τις συλλογές τους σε πάγκους σε τιμές για όλα τα γούστα. Δεν βλέπω την ώρα για το επόμενο event κάπου το φθινόπωρο

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Το έχω ξαναγράψει, αν είναι να πάει κάποιος για το πανηγύρι το καταλαβαίνω. Από κει και πέρα δεν βλέπω το λόγο να στριμώχνομαι για να ψάξω δίσκους σε πάγκους οι οποίοι στη πλειοψηφία τους ανήκουν σε επαγγελματίες του χώρου με φυσικά μαγαζιά ή internetoμάγαζα. Σέβομαι την προσπάθειά τους να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά αυτά τα έκανα πριν από 30 χρόνια στο Μοναστηράκι, Κυριακές πρωί - πρωί όταν περιμέναμε τις καινούριες παρτίδες από τον Πάνο (μετέπειτα Σόλωνος & Μασσαλίας, το Ζαχαρία ή το Γιάννη (Mr Vinylios με ειδίκευση στα 7'').
Προσωπικές απόψεις βέβαια

S

sk4t4

Guest
Το έχω ξαναγράψει, αν είναι να πάει κάποιος για το πανηγύρι το καταλαβαίνω. Από κει και πέρα δεν βλέπω το λόγο να στριμώχνομαι για να ψάξω δίσκους σε πάγκους οι οποίοι στη πλειοψηφία τους ανήκουν σε επαγγελματίες του χώρου με φυσικά μαγαζιά ή internetoμάγαζα. Σέβομαι την προσπάθειά τους να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά αυτά τα έκανα πριν από 30 χρόνια στο Μοναστηράκι, Κυριακές πρωί - πρωί όταν περιμέναμε τις καινούριες παρτίδες από τον Πάνο (μετέπειτα Σόλωνος & Μασσαλίας, το Ζαχαρία ή το Γιάννη (Mr Vinylios με ειδίκευση στα 7'').
Προσωπικές απόψεις βέβαια
Τωρα που το λες,αναπολω κι εγω τη "χρυση" εποχη των παζαριων στο Ροδον,γιατι τοτε οντως υπηρχαν πολυ περισσοτεροι ιδιωτες απο τα καταστηματα σε σχεση με την τωρινη εποχη.Αυτο ειναι το πρωτο μειον,γιατι υπαρχει και δευτερο:Εδω και καμποσα χρονια,παρατηρω οτι οι σπανιοι δισκοι λιγοστευουν στα παζαρια,αχετα αν μπορουμε να τους αγορασουμε η οχι.

Reaction score
10
Τωρα που το λες,αναπολω κι εγω τη "χρυση" εποχη των παζαριων στο Ροδον,γιατι τοτε οντως υπηρχαν πολυ περισσοτεροι ιδιωτες απο τα καταστηματα σε σχεση με την τωρινη εποχη.Αυτο ειναι το πρωτο μειον,γιατι υπαρχει και δευτερο:Εδω και καμποσα χρονια,παρατηρω οτι οι σπανιοι δισκοι λιγοστευουν στα παζαρια,αχετα αν μπορουμε να τους αγορασουμε η οχι.
Οι σπανιοι δισκοι πανε εξω μεσω ιντερνετ λογω κρισης μιας και ειναι λιγοι αυτοι που θα βγαλουν χοντρο πακετο για ενα δισκο ,ακομη και αν ειναι πολυ κατω απο την αξια του ο δισκος.Εγω που παω σαν ιδιωτης εχω δει τρελες ευκαιριες αλλα ο κοσμος δεν ξερει να ψαχνει και πηγαινει κυριως σε παγκους πωλητων που εχουν μαγαζια!Εκει δεν εχει ευκαιριες.Και εχει ο,τι υπαρχει και στο μαγαζι.

wizzy

Reaction score
22.544

wizzy

Reaction score
22.544
Πλησιάζουν οι μέρες για το 9ο "Vinyl is back" 09-11 Δεκεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Reaction score
1.127
Δεύτερη φορά στο ίδιο έτος?Ευχάριστο αυτό. Τελικά το βινύλιο είναι μόδα που δεν περνάει.. άρα μάλλον δεν είναι μόδα!

Reaction score
1.435
Πολλοί δίσκοι..κυρίως ροκ όσο αναφορά τα είδη....κάποιες ιδιωτικές συλλογές ήταν καλές Αλλά άπο τιμές....Δεν είναι τιμές μπαζαρ....Μια ματιά πάντως στο ίντερνετ θα δείτε ότι ήταν όλα πιο ακριβά....οπότε μη μιλάμε για μπαζαρ...να το ονομάσουμε black Friday...α...οι γιαπωνέζικο φοβεροί και πολλοί..Αλλά και ακριβοί....

Reaction score
1.127
Πολλοί δίσκοι..κυρίως ροκ όσο αναφορά τα είδη....κάποιες ιδιωτικές συλλογές ήταν καλές Αλλά άπο τιμές....Δεν είναι τιμές μπαζαρ....Μια ματιά πάντως στο ίντερνετ θα δείτε ότι ήταν όλα πιο ακριβά....οπότε μη μιλάμε για μπαζαρ...να το ονομάσουμε black Friday...α...οι γιαπωνέζικο φοβεροί και πολλοί..Αλλά και ακριβοί....
Θα συμφωνήσω.Δίσκοι σε άριστη κατάσταση,οι περισσότεροι αλλά μόνο ευκαιρίες δεν είναι.Πολύ ενδιαφέροντα τα αυτοκίνητα που είναι στον ίδιο χώρο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524