Vip αίθουσες....

Reaction score
6
Μια ωραία μέρα που συμπίπτει και με ένα μεγάλο γεγονός που θα φέρει πολλούς πελάτες (πριν από μερικά χρονάκια λεγόταν "Τιτανικός"), ο προμηθευτής θα έχει αυξήσει σιγά-σιγά τη τιμή του Β και θα την έχει πάει στα 12 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα κρατάει και σταθερή τη τιμή του Α και μέσω προσφορών θα την "κατεβάζει" τις καθημερινές στα 16 ευρώ. Χωρίς να ανεβάζει τη ποιότητα του Β και να ξοδεύεται.
Ανατρίχιασα
Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο

Reaction score
2
Το σκέφτεστε μόνο από την "πεζή" πλευρά. Θα σας χάλαγε να μαζευόμαστε 40 άτομα και να κλείναμε μια τέτοια αίθουσα να κάνουμε χαβαλέ πάνω στις μασατζίδικες La-Z-Boy βλέποντας το καινούργιο compilation από trailers και παραγγέλνοντας πίτσες και κόλες?
Πρoσωπικά θα με χάλαγε πολύ! :? Τους μαζεύω σπίτι μου, μασουλαμε, βλεπουμε τις ταινιούλες μας πίνουμε τις μπύρες μας, αν μας έρθει η όρεξη βάζουμε και μια τσ$%ντα ή ακόμα καλύτερα με 40x20=800 (!!!) ευρω φωνάζουμε και ένα μπαλέτο ρωσίδες να μας κάνει striptease!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τι λέμε ρε παιδια τώρα... Οι άνθρωποι είναι εκμεταλλευτές. Αλλά στην τελική καλά κανουν. Θα βρεθούν τα κοροιδα που θα τα ακουμπήσουν οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά απλά γιατί δεν θα τους λείψουν τα 20 euro. Εγώ πάλι και πλούσιος να ήμουν δεν θα τους τα έδινα με τίποτα.
Αν και όπως προανέφερα έτσι όπως έχει καταντήσει ο κινηματογράφος είναι γενικα για περιφρόνηση. Μια βόλτα απο τα Village park Σάββατο βράδυ θα σας πείσει.
Γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδια. Όταν σου μένει ένα Σάββατο να βγεις μια βόλτα και αποφασίσεις , ας πούμε, να δεις μια ταινία, το λιγότερο που θες να συναντήσεις μπροστά σου είναι οι ορδές απο την πιτσιρικαρία που νομίζει ότι είναι σε γήπεδο, οι κάθε λογής αλλοδαποί που μαζεύονται για "μάτι" ή οι ατελείωτες ουρές για να κόψεις εισιτήριο. Και όχι, δεν γουστάρω να δίνω την πιστωτική μου στον πάσα ένα για να κλείνω εισιτήρια. Αρα??? έρχομαι ξανά στα λόγια μου...Ας είναι καλά το Home Theater μου!!!

Reaction score
190
πεστα ρε κωστη!!

ασχολουμαστε ολοι με το μικροβιο που λεγεται home theater αγοραζουμε προτζεκτορες ηχεια κλπ ωστε να εχουμε μια πολυ ομορφη αισθηση του cinema στο σπιτι μας.

καλουμε φιλους με μπυρες φαγητα κλπ(το χειροποιητο pop-corn ειναι must) ειναι πολυ ομορφα τα πραγματα.γιατι να δωσουμε ρε μεγαλε 20 το ατομο για prive
κατασταση σιγα τωρα.υπερβολες

ας ειχε 12 ευρω με ενα αναψυκτικο ναι οκ.οχι 20 και τιποτα μιλαμε για κλεψια.λες και το
village θα μπει μεσα με τιμη 12 ευρω.

ασε που για σαβατο δεν ειναι να πας village.κινηση τρελη parking 0 κοσμος χαμος αντε να βρεις εισητηριο μιλαμε για ταλαιπωρια.

7 το εισητηριο 2 το parking 4-6 ευρω αναψυκτικα βενζινη 1 ευρω!!που παμε ρεεε
εγω με 2.50 ευρω παιρνω 3 dvd το 1 δωρο αραζω στο panasonic μου με παρεα και το ευχαριστιεμαι πολυ.

μη με θεωρησετε σπαγγο!!

Reaction score
7
πεστα ρε κωστη!!

ασχολουμαστε ολοι με το μικροβιο που λεγεται home theater αγοραζουμε προτζεκτορες ηχεια κλπ ωστε να εχουμε μια πολυ ομορφη αισθηση του cinema στο σπιτι μας.

καλουμε φιλους με μπυρες φαγητα κλπ(το χειροποιητο pop-corn ειναι must) ειναι πολυ ομορφα τα πραγματα.γιατι να δωσουμε ρε μεγαλε 20 το ατομο για prive
κατασταση σιγα τωρα.υπερβολες

ας ειχε 12 ευρω με ενα αναψυκτικο ναι οκ.οχι 20 και τιποτα μιλαμε για κλεψια.λες και το
village θα μπει μεσα με τιμη 12 ευρω.

ασε που για σαβατο δεν ειναι να πας village.κινηση τρελη parking 0 κοσμος χαμος αντε να βρεις εισητηριο μιλαμε για ταλαιπωρια.

7 το εισητηριο 2 το parking 4-6 ευρω αναψυκτικα θες κανα 15 τελικα
εγω με 2.50 ευρω παιρνω 3 dvd το 1 δωρο αραζω στο panasonic μου με παρεα και το ευχαριστιεμαι πολυ.

μη με θεωρησετε σπαγγο!!
Ξεχασες και τη βενζινη -που εφτασε παλι το +1Ε.... (ασε, 17Ε σημερα στη μηχανη και δε γεμισε κιολας....)

Reaction score
14
Δεν ξέρω αλλά επειδή χρησιμοποιώ Business Class, δεν μου αρέσει να περιμένω στη σειρά με την Economical class όταν κάνω check in, αφού έχω δώσει σχεδόν μισό εισητήριο παραπάνω. Πάντως με τίποτα δεν είναι πληβείοι. Απλά παίρνουν τόσα ανάλογα με τα χρήματα που  θέλουν να διαθέσουν.

Ξέχασα να πω ότι αναφέρομαι στα λόγια της Μαρίας σχετικά με πατρίκιους και πληβείους. :roll:

Reaction score
5
Δεν ξέρω αλλά επειδή χρησιμοποιώ Business Class, δεν μου αρέσει να περιμένω στη σειρά με την Economical class όταν κάνω check in, αφού έχω δώσει σχεδόν μισό εισητήριο παραπάνω.
Η 'cattle car' class όπως αλλιώς λέγεται στα 'αεροπορικά', για ευνόητους λόγους...

Reaction score
1
ak1s @ 4/10/2005 said:
εννοείται χωρίς διάλειμα, το διάλειμα είναι ελληνική εφεύρεση
Δεν ξέρω αν το διάλειμα είναι "ελληνική εφεύρεση" γνωρίζω όμως ΣΙΓΟΥΡΑ ότι

Η Έπειξη για ΟΥΡΗΣΗ δεν είναι γνώρισμα των Ελλήνων μόνο.

Είναι παναθρώπινη και η έλλειψη διαλείματος, την καταπιέζει πολύ, κάνοντας την παραμονή στην αίθουσα αφόρητη μερικές φορές. Ειδικά αν μιλάμε για μεγάλες ταινίες . Δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε ότι κάποια ελληνική έμπνευση μπορεί και να είναι σωστή ή χρήσιμη ...

Reaction score
0
οχι μονο για ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ

ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ????

Το διαλειμμα ειναι επισης και για να αγοραζουν επιπλεων κοκακολες ποπ κορν κλπ.
Οποτε συμφερει και το σινεμα.

Reaction score
0
Νομίζω ότι μεγάλο θέμα γίνεται για το κατούρημα. Ο λόγος που ο κόσμος το σκέφτεται να πατήσει σε αίθουσα είναι η ΛΗΣΤΕΙΑ των 7,5€ στην πόρτα. Η τιμή θα ήταν δικαιολογημένη μόνο αν αυτά που βγάζαμε σε ένα μήνα τα βγάζαμε σε δεκαπενθήμερο! Και τι απογοήτευση πρέπει να νιώθει ο κάθε φουκαράς όταν τα πληρώνει για να δει μετριότητες όπως τα φετινά φιλμ με λαμπρή εξαίρεση το 3-IRON. Πρέπει να το καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι και να διαμορφώσουν εισητήριο 4,5€ τις καθημερινές και 5,5 το πολύ τα Σ/Κ. Μέτρα όπως η αλλαγή των ταινιών την Πέμπτη δεν σημαίνουν τίποτα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.700
Members
38.600
Νεότερο μέλος
Dorak