VISIONET 7000 COMBO PROGRAMS

fox

Reaction score
0
ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΟ ΣΤΟ CLUB ΕΒΑΛΑ ΕΝΑΝ VISIONET 7000 COMBO ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1,10 ΤΡΙΑΧ ΜΕ ΔΙΠΛΟ LNB ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΟΣΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ SITE ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΧ. DISCOVERY MTV ANIMAL PLANET KTΛ...ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ SITE POY ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ....

Reaction score
164
Μήπως, λέω μήπως, δεν πρέπει να ρωτάμε (και να απαντάμε) φόρα-παρτίδα για κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από τον νόμο;
Αν δεν φοβόμαστε οι ίδιοι, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του internet, πρέπει τουλάχιστον να σεβόμαστε αυτούς που μας φιλοξενούν και θα βρούν άσχημα τον μπελά τους αν γίνει καμία στραβή (τι στραβή δηλαδή... ίσια θα είναι... )

Reaction score
1
Ναι ......

Το λινκ που έδωσα παραπάνω δεν υπάρχει.

Ο Τζάρτζανος έγραφε γραμματική

Διάβασε το αρχικό post (με έμφαση στην ορθογραφία) και νομίζω ότι θα καταλάβεις την απάντησή μου....

:D

Reaction score
1
ΟΚ  :D :D :D.

Γενικά συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά όταν τα σχετικά με cams, κλειδιά κλπ. πουλιούνται σε όλα τα μαγαζιά sat, διαφημίζονται ανοιχτά στα ειδικά περιοδικά τα οποία μάλιστα γράφουν ποια κανάλια ‘άνοιξαν‘ και ποια ‘έκλεισαν‘, η σιωπή μας για τα θέματα αυτά υπαγορεύεται ΜΟΝΟΝ από το ευγενικό σχετικό αίτημα των εξαιρετικών MODERATORS αυτού του Forum, το οποίο και πρέπει να γίνεται απόλυτα σεβαστό, ακόμη και αν νομίζουμε ότι είναι υπερβολικό.

Άλλωστε αυτοί ξέρουν καλύτερα και έχουν και την ευθύνη.

Reaction score
14
moonprince η απάντηση σου περί "tzartzanos" μόνο εκπληκτική μπορεί να θεωρηθεί...!!!!!!

Δαιν Ειχα πρωσαίξυ τω ανωρθόγραφω μείνοιμα, και αίχης φωβαιρώ μάτοι... προσωπικά νόμιζα ότι ήταν "καλό και αγνωστο ζουμερό" λινκ και εγώ!!!!!!!!!!!

Παιδιά η γνώμη μου έιναι  ότι αυτό το φορουμ κρατάει πολύ καλά μια φοβερή εικόνα, και δεν εχει καυγάδες, όυτε και θέματα προς πιθανή παρεξήγηση. Αυτό το καλό κλιμα κάνει το φορουμ μας μοναδικό στο είδος του, και την παρέα μας ακόμα πιο καλή και ευχάριστη.

Αν βάλουμε (γράψουμε) κάτι περι "απαγορευμένων" κλειδιών, cams, και γενικά πράγματα που αναλύουν την πειρατεία, απλά μπορεί να δώσουμε λαβή σε κάποιους που την "ψάχνουν".

Ομως εδώ θέλω να κάνω μια προσωπική αντιπαράθεση και ας κατηγορηθώ. Παλιά αγόραζα πάντα το TVSAT, και όταν αρχισαν να ξεκλειδώνουν τα ξένα κανάλια, περίμενα πως και τί να διαβάσω για δέκτες με ειδικές ικανότητες και γενικά να δώ τι υπάρχει στα μαγαζιά για να δώ και εγώ κάτι παραπάνω απο free-to-air.

το TVSAT όμως το έπαιζε ο σωστός του χώρου και δεν έκανε μια αναφορά στο αντικέιμενο αυτό. Του΄ναντίων ήταν κατηγορηματικό ότι δεν κάνει κανεις δέκτης τίποτε και γενικά το έπαιζαν ασχετοι περί θεμάτων τολμηρών.

πριν 6 μήνες πρωτοπήρα το "Δορυφορικά ΝΕΑ" και με μεγάλη μου εκπληξη (θετικότατη) βλέπω να μιλάνε για ucas, smart-wi, card-splitters, card sharing, cams, special cams, programmable cards, programmers, και γενικά να αναφέρεται σε θέματα που με ενδειέφεραν και σαν θεωρία (απλή γνώση) αλλά και ήθελα να εφαρμόσω μερικα στην πράξη. Τελικά έιδα ότι ενα περιοδικό ξέφυγε απο τον "κομπλεξισμό" και μιλάει ανοιχτά και ελευθερα στον αναγνώστη σεβούμενος όμως την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την ανοιχτή πειρατεία με την απολυτη γνώση του τι γιγνεσθαι στον χώρο της δορυφορικής χωρίς παρωπίδες.

Σε άλλα περιοδικά όπως Hitec, RAM, άρχισαν να μιλάνε για πώς να κάνεις αντίγραφα DVD με copy protection, προγράμματα που σπάνε region checks, και γενικά να μιλάνε για παρεμβάσεις λογισμικού και hardware που ανοίγουν άλλους δρομους. Τελικά μήπως ή οδός αυτή είναι η σωστή? Μήπως μπορούμε να αναφέρουμε πράγματα με το "ονομα" τους απλά χωρίς να κάνουμε παραπομπές σε αυτά (direct links)????

Δεν ξέρω μια πρόταση για συζήτηση κάνω?

fox

Reaction score
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ UNFORGIVEN!!!!!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ??????????????????????//

Reaction score
1
Ασφαλώς όχι, αλλά αυτό το συγκεκριμένο φίλε βγάζει μάτι και δεν κρατήθηκα.

Όσο για τα άλλα, δείτε την σελ. 36 του τρέχοντος TV SAT !

Συμφωνώ με όλα όσα λέει ο Dream  :D, με μία μικρή παρατήρηση: Τα region free players ασφαλώς ΔΕΝ είναι παράνομα. Γιατί να μην μπορώ να παίξω στο DVD του σπιτιού μου το δισκάκι που έφερα από Αμερική όπου ΝΟΜΙΜΑ το αγόρασα?

Τα regions είναι κόλπα των εταιρειών για να χωρίζουν αγορές, και σε καμία περίπτωση δεν προστατεύονται νομικά.

Reaction score
164
Όσοι μιλούν για τέτοια θέματα φανερά, το κάνουν με την πλάτη στον τοίχο, μιλώντας για "νόμιμα αντίγραφα ασφαλείας" είτε μιλώντας για συσκευές που η εμπορία και κατοχή τους είναι νόμιμη πχ card programmers.
ΠΡΕΠΕΙ να φυλαγόμαστε απ' όλες τις μεριές.
Δεν είναι απαραίτητο πχ να ρωτήσουμε "πώς θα μοιραστώ τη δορυφορική με το γείτονα", που είναι παράνομο. Μια ερώτηση για το "πώς μπορώ να έχω δορυφορική και στο υπνοδωμάτιο, χωρίς να βάζω και να βγάζω την κάρτα" είναι αρκετή.
Η ερώτηση για το πού θα βρω κοφτερό μαχαίρι είναι νόμιμη, και ας το κάνω ό,τι θέλω. Η ερώτηση όμως "πού θα βρω μαχαίρι που να κόβει το λαιμό της γυναίκας μου με τη μία", είναι παράνομη. Μην κάνουμε τα απλά, δύσκολα...

Reaction score
14
unforgiven said:
Όσοι μιλούν για τέτοια θέματα φανερά, το κάνουν με την πλάτη στον τοίχο, μιλώντας για "νόμιμα αντίγραφα ασφαλείας" είτε μιλώντας για συσκευές που η εμπορία και κατοχή τους είναι νόμιμη πχ card programmers.
ΠΡΕΠΕΙ να φυλαγόμαστε απ' όλες τις μεριές.
Δεν είναι απαραίτητο πχ να ρωτήσουμε "πώς θα μοιραστώ τη δορυφορική με το γείτονα", που είναι παράνομο. Μια ερώτηση για το "πώς μπορώ να έχω δορυφορική και στο υπνοδωμάτιο, χωρίς να βάζω και να βγάζω την κάρτα" είναι αρκετή.
Η ερώτηση για το πού θα βρω κοφτερό μαχαίρι είναι νόμιμη, και ας το κάνω ό,τι θέλω. Η ερώτηση όμως "πού θα βρω μαχαίρι που να κόβει το λαιμό της γυναίκας μου με τη μία", είναι παράνομη. Μην κάνουμε τα απλά, δύσκολα...
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!! Well said, mr.!!

Reaction score
1
Μιλάει για modules, σπασμένα κανάλια, ποια είναι κλπ.
Και να μην αναφερθώ σε άλλα περιοδικά γιατί εκεί το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ενα απο τα πραματα που χαιρομαι εδω μεσα (πριν λιγες μερες σας ανακαλυψα!) ειναι το χιουμορ σας που μερικες φορες σπαει...κοκκαλα! Ιδιαιτερα αυτο με το tzartzanos ηταν...απαιχτο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508