VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Reaction score
59
Από Insomnia.gr

Η Vivodi Telecommunications και η Warner Bros. international television distribution υπογράφουν πολυετή συμφωνία video-on-demand
ATG στις 06 Mar 2007 - 14:19 1 σχόλιο Σχόλια
Για τη διαθεση κινηματογραφικων ταινιων της warner bros.

στην ελληνικη τηλεοραση μεσω της “cabletv”

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Χολιγουντιανό Περιεχόμενο σε πλατφόρμα “Triple-Play”

Η Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) και η Vivodi Telecommunications σύναψαν πολυετή συμφωνία για τη διάθεση video-on-demand (VOD) κινηματογραφικών ταινιών της Warner Bros., όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο Πρόεδρος της Warner Bros. International Television, κ. Jeffrey R. Schlesinger, και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi Telecom, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου.

Η συμφωνία παρέχει στη Vivodi τα δικαιώματα video-on-demand (VΟD) στην Ελλάδα, για έναν κατάλογο νέων κινηματογραφικών ταινιών που διανέμει στη διεθνή τηλεοπτική αγορά η WBITD, όπως και για μια επιλογή πρόσφατων και κλασικών ταινιών από την τεράστια βιβλιοθήκη της Warner Bros. Entertainment.

Οι τίτλοι για τους οποίους έλαβε άδεια η Vivodi, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις αρχές της άνοιξης του 2007, μέσω της “cableTV,” της νέας υπηρεσίας video-on-demand (VΟD) της Vivodi που λανσαρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2007 ως το πλέον ανταγωνιστικό και πλήρες πακέτο “Triple Play” στην ελληνική αγορά.

Reaction score
0
Απάντηση: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Ρε παιδιά τίποτα για εθνική κάλυψη του δικτύου ακούγεται?

Reaction score
0
Η vivodi υπόσχεται έως και 20 mbit από το δικό της δικτυο, από το δικτυο του ΟΤΕ πόσο θα φτάνει?έχει ρωτήσει κανείς?

Reaction score
0
τι εννοείς?γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση με vivodi 4mbit αλλα επειδή στην περιοχή μου χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ μου παρέχει 1mbit!Στο triple play πάλι ένα θα μου παρέχει ή θα είναι π.χ. 5mbit?

Reaction score
2
τι εννοείς?γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση με vivodi 4mbit αλλα επειδή στην περιοχή μου χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ μου παρέχει 1mbit!Στο triple play πάλι ένα θα μου παρέχει ή θα είναι π.χ. 5mbit?
Μαλλον 1mbit,δυστυχως.Με συνδεση στο δικο της δικτυο,θα δινει και αυτο που λεει.

Reaction score
14
Στο δίκτυο του ΟΤΕ η μέγιστη ταχύτητα είναι 2mbit. Δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να δώσει η γραμμή αλλά το ανώτατο όριο που έχει θεσπίσει ο πΟΤΕ για να μήν πούνε τα DSLAM ΒΟΥΛΩΤΣΑ (αρε Κάτμαν!!!)

Reaction score
0
Απάντηση: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Προς τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο αναμένεται διπλασιασμός(ξανά) των ταχυτήτων από τον απαράδεκτο προς το παρόν Οτέ......αμήν και πότε.....:mad_2:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Προς τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο αναμένεται διπλασιασμός(ξανά) των ταχυτήτων από τον απαράδεκτο προς το παρόν Οτέ......αμήν και πότε.....:mad_2:
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Tην στιγμή που η ΟΝ έχει ήδη 600 ταινίες διαθέσιμες + όλα τα ελληνικά κανάλια + NOVA η vivodi θα γίνει κανάλι της warner bros???

Και μας το λέει και με ενθουσιασμό;;;;;

Reaction score
14
Tην στιγμή που η ΟΝ έχει ήδη 600 ταινίες διαθέσιμες + όλα τα ελληνικά κανάλια + NOVA η vivodi θα γίνει κανάλι της warner bros???

Δεν το λέει σε εμάς Χρήστο.
Στους υποψήφιους...ιδιοκτήτες της το λέει. :happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Ναι ρε παιδιά εσείς που μένετε στην Αττική ωραία είναι........Η Vivodi όμως καλύπτει την Αττική,την Θεσσαλονίκη,το Ηράκλειο και μέχρι το τέλος του χρόνου θα καλύπτει και το 80% της ελληνικής επικράτειας.......και κατά τον Αύγουστο θα έρθει και από Ρόδο μεριά...........ενώ η ON θα μείνει με την Αττική.........:happy_6:

Reaction score
3
Εγώ πάντως χτες πληκτρολόγησα το νούμερό μου στην σελίδα της ΟΝ και σύνδεση διαθέσιμη για Κυψέλη (Δικαστήρια) θα έχει από Ιούλιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης