VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Reaction score
59
Από Insomnia.gr

Η Vivodi Telecommunications και η Warner Bros. international television distribution υπογράφουν πολυετή συμφωνία video-on-demand
ATG στις 06 Mar 2007 - 14:19 1 σχόλιο Σχόλια
Για τη διαθεση κινηματογραφικων ταινιων της warner bros.

στην ελληνικη τηλεοραση μεσω της “cabletv”

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Χολιγουντιανό Περιεχόμενο σε πλατφόρμα “Triple-Play”

Η Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) και η Vivodi Telecommunications σύναψαν πολυετή συμφωνία για τη διάθεση video-on-demand (VOD) κινηματογραφικών ταινιών της Warner Bros., όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο Πρόεδρος της Warner Bros. International Television, κ. Jeffrey R. Schlesinger, και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi Telecom, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου.

Η συμφωνία παρέχει στη Vivodi τα δικαιώματα video-on-demand (VΟD) στην Ελλάδα, για έναν κατάλογο νέων κινηματογραφικών ταινιών που διανέμει στη διεθνή τηλεοπτική αγορά η WBITD, όπως και για μια επιλογή πρόσφατων και κλασικών ταινιών από την τεράστια βιβλιοθήκη της Warner Bros. Entertainment.

Οι τίτλοι για τους οποίους έλαβε άδεια η Vivodi, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις αρχές της άνοιξης του 2007, μέσω της “cableTV,” της νέας υπηρεσίας video-on-demand (VΟD) της Vivodi που λανσαρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2007 ως το πλέον ανταγωνιστικό και πλήρες πακέτο “Triple Play” στην ελληνική αγορά.

Reaction score
0
Απάντηση: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Ρε παιδιά τίποτα για εθνική κάλυψη του δικτύου ακούγεται?

Reaction score
0
Η vivodi υπόσχεται έως και 20 mbit από το δικό της δικτυο, από το δικτυο του ΟΤΕ πόσο θα φτάνει?έχει ρωτήσει κανείς?

Reaction score
0
τι εννοείς?γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση με vivodi 4mbit αλλα επειδή στην περιοχή μου χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ μου παρέχει 1mbit!Στο triple play πάλι ένα θα μου παρέχει ή θα είναι π.χ. 5mbit?

Reaction score
2
τι εννοείς?γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση με vivodi 4mbit αλλα επειδή στην περιοχή μου χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ μου παρέχει 1mbit!Στο triple play πάλι ένα θα μου παρέχει ή θα είναι π.χ. 5mbit?
Μαλλον 1mbit,δυστυχως.Με συνδεση στο δικο της δικτυο,θα δινει και αυτο που λεει.

Reaction score
14
Στο δίκτυο του ΟΤΕ η μέγιστη ταχύτητα είναι 2mbit. Δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να δώσει η γραμμή αλλά το ανώτατο όριο που έχει θεσπίσει ο πΟΤΕ για να μήν πούνε τα DSLAM ΒΟΥΛΩΤΣΑ (αρε Κάτμαν!!!)

Reaction score
0
Απάντηση: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Προς τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο αναμένεται διπλασιασμός(ξανά) των ταχυτήτων από τον απαράδεκτο προς το παρόν Οτέ......αμήν και πότε.....:mad_2:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Προς τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο αναμένεται διπλασιασμός(ξανά) των ταχυτήτων από τον απαράδεκτο προς το παρόν Οτέ......αμήν και πότε.....:mad_2:
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Tην στιγμή που η ΟΝ έχει ήδη 600 ταινίες διαθέσιμες + όλα τα ελληνικά κανάλια + NOVA η vivodi θα γίνει κανάλι της warner bros???

Και μας το λέει και με ενθουσιασμό;;;;;

Reaction score
14
Tην στιγμή που η ΟΝ έχει ήδη 600 ταινίες διαθέσιμες + όλα τα ελληνικά κανάλια + NOVA η vivodi θα γίνει κανάλι της warner bros???

Δεν το λέει σε εμάς Χρήστο.
Στους υποψήφιους...ιδιοκτήτες της το λέει. :happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: VIVODI + WARNER = TRIPLE PLAY

Ναι ρε παιδιά εσείς που μένετε στην Αττική ωραία είναι........Η Vivodi όμως καλύπτει την Αττική,την Θεσσαλονίκη,το Ηράκλειο και μέχρι το τέλος του χρόνου θα καλύπτει και το 80% της ελληνικής επικράτειας.......και κατά τον Αύγουστο θα έρθει και από Ρόδο μεριά...........ενώ η ON θα μείνει με την Αττική.........:happy_6:

Reaction score
3
Εγώ πάντως χτες πληκτρολόγησα το νούμερό μου στην σελίδα της ΟΝ και σύνδεση διαθέσιμη για Κυψέλη (Δικαστήρια) θα έχει από Ιούλιο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517